ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2015 | 11:13

Σάββατο βράδυ

Άλλο ενα σαββατόβραδο πέρασε, που όλοι γνωστοί και φίλοι/-ες ήταν έξω και εγώ μόνη μου..Άλλη μια φορά που άνοιξα το φβ το πρωί και έβλεπα τις φωτογραφίες όλων απο τα μαγαζιά που ήταν και πόσο τέλεια περνούσαν. Και ούτε ένας απολύτως δεν σκέφτηκε να μου στείλει ενα μήνυμα αν θέλω να ακολουθήσω και εγώ..Όχι δε ζηλεύω, απλά νιώθω μια βαθιά θλίψη και ανησυχία για το αν θα συνεχίσει να ειναι έτσι η ζωή μου..
4
 
 
 
 
σχόλια
Την έχω περάσει κι εγώ αυτή τη φάση, επειδή δεν έβγαινα πολύ γενικά κι οι άλλοι συνήθως υπέθεταν ότι μάλλον δε θα ακολουθήσω αν μου πουν. Οπότε, αν θες να βγεις πέστο. Δεν είναι κακό ούτε ντροπή να ζητάς να περάσεις καλά με κόσμο.Α και κάτι άλλο, μην ψαρώνεις με τις φωτό στο φμπ. Όταν οι φίλοι περνάνε πραγματικά καλά δε νιώθουν την ανάγκη να μπουκώνουν το feed του κόσμου συνεχώς με φωτογραφίες που το αποδεικνύουν...
Tην έχω περάσει αυτή τη φάση παλιότερα. Υπάρχουν λύσεις. Στέλνε στους γνωστούς σου και ρώτα τους αν θέλουν να κανονίσετε. Δε χρειάζεται να τους ζητήσεις να σε πάρουν μαζι τους . Μία πρόταση για έξοδο αρκεί :-)..Τα Σαββατα που δε θα έχεις κανονίσει κατι, κάνε πράγματα που σε ευχαριστουν ενώ παράλληλα βάζε σε ένα μέρος τα χρήματα που θα ξοδευες αν έβγαινες και αγόρασε κάτι όμορφο ;-)..Εξάλλου το Σάββατο μια μερα είναι. .Δεν ειναι "υποχρεωτικό" να βγαίνει κανείς :-)
Συμφωνώ με τη Melina. Δεν περιμένουμε τους άλλους, παίρνουμε πρωτοβουλία εμείς γιατί ξέρουμε τι θέλουμε. Δηλ, μην περιμένεις να σε πάρουν τηλέφωνο, τηλεφώνησέ τους εσύ και πες τους να βγείτε. Τώρα και το να μείνεις μέσα ένα Σάββατο ή και περισσότερα δεν είανι κ το τέλος του κόσμου. Υπάρχει τρομερό κλισέ & κόλλημα με τα Σάββατα, αλλά μπορείς κ μόνη να περάσεις καλά, να δεις ταινίες (ειδικά αυτές που δεν θα έβλεπες με φίλους πχ άκυρες κωμωδίες κτλ κτλ). Να διαβάσεις, να λιώσεις τη μουσική, γενικά να κάνεις ό,τι θέλεις!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ