Η Μάγδα Φύσσα πέταξε μπουκάλι στον Ρουπακιά: Πάρ' το να έχεις να με θυμάσαι

Η Μάγδα Φύσσα πέταξε μπουκάλι στον Ρουπακιά: Πάρ' το να έχεις να με θυμάσαι Facebook Twitter
4

Με ένταση έκλεισε η συγκλονιστική κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, η οποία ανέφερε όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του γιου της.


Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, με την ολοκλήρωση της κατάθεσής της και ενώ αποχωρούσε από το βήμα, εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό προς την πλευρά των κατηγορουμένων. Απευθυνόμενη στον δολοφόνο του παιδιού της Γιώργο Ρουπακιά του φώναξε, φανερά εκνευρισμένη «Πάρ' το να έχεις να με θυμάσαι». Λίγα δευτερόλεπτα μετά, φίλος του 34χρονου μουσικού από το ακροατήριο, κοιτώντας προς την πλευρά του εδωλίου άρχισε να φωνάζει: «Ρουπακιά παρακάλα να φας ισόβια π...», ενώ τη στιγμή που κάποιοι εκ των κατηγορουμένων γύρισαν προς το μέρος του, αυτός συνέχισε να φωνάζει: «Όλοι σας να παρακαλάτε να φάτε ισόβια».


Νωρίτερα, η υπεράσπιση του Γιώργου Πατέλη ζήτησε από το δικαστήριο να διατάξει την απάλειψη και διαγραφή από τα πρακτικά όλων των σημείων της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα που αναφέρονται σε οπτικοακουστικό υλικό. Συγκεκριμένα, ο συνήγορος του κατηγορουμένου τόνισε ότι το επίμαχο βίντεο -στο οποίο ο εντολέας του φέρεται σε συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής να αναφέρει ότι θα περιμένουν εντολή του Λαγού πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια- δεν έχει προβληθεί στο δικαστήριο, επισημαίνοντας ότι μόλις σήμερα το πρωί η έδρα αποφάσισε ότι οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό θα προβληθεί σε άλλο χρόνο. Κατά την υπεράσπιση, το γεγονός αυτό δημιουργεί απόλυτη ακυρότητα της διαδικασίας, «αφού δεν γνωρίζουμε και δεν έχουμε δει το υλικό για το οποίο ρωτάται η μάρτυρας». Το δικαστήριο δεν εξέδωσε στην παρούσα φάση καμία απόφαση για το αίτημα που υποβλήθηκε.



Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια