Ο Τσίπρας κάνει παρατήρηση σε δημοσιογράφο: «Mε τέτοια συμπεριφορά δεν μπαίνεις μέσα»

Ο Τσίπρας κάνει παρατήρηση σε δημοσιογράφο: «Mε τέτοια συμπεριφορά δεν μπαίνεις μέσα» Facebook Twitter
8

Όλα ξεκίνησαν όταν η αυτοκινητοπομπή έφτασε στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης και όλη η συνοδεία Τσιπρα-Φαιμαν έμπαινε μέσα στο Δημαρχείο.

Όταν οι δημοσιογράφοι από κανάλια, ειδησεογραφικά πρακτορεία και τοπικά ΜΜΕ, επιχείρησαν να μπουν μέσα στο δημαρχείο της Μυτιλήνης για να καλύψουν την σύσκεψη που θα γινόταν, άνδρες της ασφάλειας του κ Τσιπρα απώθησαν κάποιους δημοσιογράφους και δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Στο βίντεο του Plomarinews.gr και Lesvospost.com φαίνεται η ένταση καθώς οι άνδρες ασφαλείας και το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού επέλεξαν να μπουν μέσα στο δημαρχείο επιλεκτικά Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι καθώς και το Αυστριακό κανάλι που συνόδευε τον κ Φαιμαν.

Το lesvospost.gr μεταδίδει πως "Απρόκλητα και χωρίς να υπάρχει λόγος, ένας από τους άνδρες ασφαλείας του κ Τσιπρα επιτέθηκε βίαια στον ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Λέσβο όταν ο δημοσιογράφος προσπάθησε να μπει μέσα στο δημαρχείο."

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μαζί με τον κ Φάιμαν βγήκαν στο μπαλκόνι του Δημαρχείου συνιστώντας ψυχραιμία κάτι που εξόργισε περισσότερο τους δημοσιογράφους που περίμεναν από κάτω.

Τότε ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με αυστηρό ύφος από το μπαλκόνι σε δημοσιογράφο του τοπικού καναλιού της Μυτιλήνης «Με αυτήν την συμπεριφορά δεν θα μπεις μέσα»

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Δημοσιογράφοι. .... η μια ουρλιαζει λες και της σκότωσαν το παιδί σε έμπλεξα ζώνη και ο άλλος απειλεί και καταγγέλλει πράγματα που ουδέποτε συνέβησαν. Να σημειωθεί οτι αυτα είναι και τα μονταρισμενα πλάνα που τους κολακευουν. Ποιος ξέρει τι ομορφιά θα κρύβουν τα κομμένα. ..
φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός μας εχει ξεχάσει την δική του συμπεριφορά τόσα χρόνια δηλ. τσαμπουκά, θράσος αυθάδεια και άλλες δημοκρατικές συμπεριφορές που κοσμούν την λαμπρή του πορεία στην πολιτική.
Σόρυ, παιδιά, αλλά η συμπεριφορά της δημοσιογράφου, "χαί@@@@κα, στ' αρ@@@ια μας" και η υστερία που χτύπησε σας άρεσε; Μπορεί να είχε δίκιο, πάντως το έχασε σίγουρα.
Εβαλα το βιντεακι να "τρεξει" και ανακαλυψα κατι πολυ ενδιαφερον.Οτι μετα την ληξη του στο παραθυρο "αναδυθηκε" το "Tonight" με τον John Oliver. Με θεμα το φαγητο που πετιεται στα σκουπιδια στις ΗΠΑ χωρις να καταναλωθει.Πολυ ενδιαφερον,ενημερωτικο,και παρα πολυ διασκεδαστικο ! Ο Οliver ειναι απολαυστικος,οσο και καυστικος ! Δειτε το !Α,ναι,ξεχασα το φιλμακι απο την Μυτιληνη....Αλλα ουτως η αλλως θα το ξεχναγα αμεσως ,ειτε ειχα δει τον Oliver ειτε οχι.Διοτι το να βλεπεις δυο δημοσιογραφους να φωναζουν διαφορα σε αντρες τις ασφαλειας των δυο πρωθυπουργων, οι οποιοι,με ηρεμια, τους παραπεμπουν για συνεννοηση στον εκπροσωπο τυπου,δεν νομιζω οτι εχει κατι το αξιομνημονευτο.