Ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας

Ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας Facebook Twitter
3

Ένα ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο κοντά σύνορα με τη Συρία το Σάββατο, προτρέποντας την Πολεμική Αεροπορία να το καταδιώξει με δύο F-16, δήλωσε τη Δευτέρα το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον πρεσβευτή στη Μόσχα για να διαμαρτυρηθεί για την παραβίαση. Η Τουρκία προειδοποίησε τη Ρωσία να μην επαναληφθεί το γεγονός, διαφορετικά θα θεωρηθεί "υπεύθυνη για οποιαδήποτε ανεπιθύμητο περιστατικό μπορεί να συμβεί".

Ο υπουργός Εξωτερικών Φεριντούν Σινιριογλού μίλησε με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, καθώς και τους βασικούς εταίρους του ΝΑΤΟ. Η Ρωσία ξεκίνησε αεροπορικές επιθέσεις την περασμένη εβδομάδα εναντίον των δυνάμεων του ισλαμικού κράτους στη Συρία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Η Τουρκία προειδοποίησε τη Ρωσία να μην επαναληφθεί το γεγονός, διαφορετικά θα θεωρηθεί "υπεύθυνη για οποιαδήποτε ανεπιθύμητο περιστατικό μπορεί να συμβεί". Πηγή: www.lifo.grΘα του κλασετε μια μαντρα. Μπερδευτηκατε, ο Πουτιν δεν ειναι Ελληνας πολιτικος