ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2015 | 16:41

Μπουρκίνα Φάσο

Θα ταξιδέψω σ'αυτή τη χώρα της Δυτικής Αφρικής το Νοέμβριο.Θα μείνω στην πρωτεύουσά της,την Ουαγκαντουγκού,αλλά παράλληλα θα περιηγηθώ σε όλη σχεδόν τη χώρα...Θα επισκεφτώ και μέρη που υπάρχουν ελέφαντες (που είναι το αγαπημένο μου ζώο).Το πρόβλημα είναι πως θα είμαι μόνος...Εάν κάποιος από εσάς θα ήθελε να με συνοδεύσει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ...Το ταξίδι θα διαρκέσει 10 μέρες και τα έξοδα θα είναι όλα πληρωμένα από εμένα.Είμαι άντρας,33 ετών.Εάν ενδιαφέρεστε σχολιάστε εδώ.(Παρακαλώ να περαστεί αυτή τη φορά,δεν είμαι τρολλ).
3
 
 
 
 
σχόλια
βεβαιως και θα με ενδιεφερε η προοπτικη ενος τετοιου ταξιδιου,καθοτι προεδρος ποδοσφαιρικου σωματειου μικρης εθνικης κατηγοριας η αναζητηση νεων ταλεντων για τη στελεχωση της ομαδος καθως και τον ακαδημιων απο την ποδοσφαιρομανα Μπουργκινα Φασο θα ητο μια ενδιαφερουσα προσεγγιση στο μειζον θεμα του ρατσισμου που ταλανιζει το ποδοσφαιρο..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ