ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2015 | 01:02

Κι ετσι εμεινα μονη ξανα !!!

Μονη, με μια φιλη 500χλμ μακρια , σε μια σχολη που δεν μου αρεσει , χωρις κανεναν .. Γιατι παντα εκανα οτι καλο εκανα κανενας δεν το αναγνωριζε. Παντα θα κοιτουσαν ολη το λαθος .Κατεληξα να πηγαινω σε ψυχιατρο για να αντιμετωπισω ολο αυτο. Αρχισα να χανω τον υπνο μου για να αντιμετωπησω ολο αυτο. Ετα αρχισα τα υπνωτικα , μεχρι που ολα εγιναν φυσιολογικα και ειχα μια νορμαλ ζωη !Και μετα ολα εγιναν παλι σκατα και παλι εμεινα μονη! Κουραστηκα να προσπαθω συνεχεια να αποδεικνυω οτι αξιζω να εχω ανθρωπους γυρω μου . Δεν ειμαι απο ατσαλι !ουτε τελεια !Ειμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ρε γαμωτο!!!! ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!! Εχω ελαττώματα και συναισθηματα που πληγωνονται ! Κουραστηκα ! Απλα δεν εχω αλλη δυναμη αλλο . Ειμαι κλεισμενη μεσα 3 μηνες .Ξαπλωμενη σε ενα κρεβατι ολη μερα. Κουραστηκα να ειμαι ετσι.Ξερω οτι ασχολουμαι με μαλακιες. Αλλα οταν ενας ανθρωπος ειναι μονος τους τοσα χρονια χωρις κανεναν καποια στιγμη σπαει και τρελαινεται. Μιλαω μονη μου στο τηλεφωνο για να μην νομιζουν οτι δεν εχω κανεναν . Ειμαι ετσι εδω και 2 χρονια. Ειμαι 19 χρονων και δεν εχω κανεναν γυρω μου . Δεν θα αντεξω για πολυ ακομα... Δεν εχω αλλο κουραγιο.. Δεν μπορω να βρω κατι στο οποιο να ειμαι καλη για να ασχοληθω. Αχρηστη γεννηθηκα ,αχρηστη θα πεθανω .. Αχρηστη και μονη ...Να κρατατε ανθρωπους στη ζωη σας , μην ειστε εγωιστες,μην μεταλλάσεστε σε μενα ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!!! Αξίζεις πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις. Πάλεψε το. Η ζωή είναι μπροστά σου. Δώσε άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό σου. Και μίλα για τα προβλήματα σου. Στους γονείς σου , στην οικογένεια σου. Δεν είσαι μόνη!