Μάζεψε τις υπογραφές ο Άδωνις και άρχισε να τρέχει αγχωμένος προς τα γραφεία της Ν.Δ.

Μάζεψε τις υπογραφές ο Άδωνις και άρχισε να τρέχει αγχωμένος προς τα γραφεία της Ν.Δ. Facebook Twitter
3

Την τελευταία στιγμή κατάφερε τελικά να μαζέψει τις 50 υπογραφές που ήταν απαραίτητες ο Άδωνις Γεωργιάδης και έτρεξε γρήγορα να καταθέσει την υποψηφιότητα του καθώς η προθεσμία έληγε στις 6 το απόγευμα.

Μέχρι λίγη ώρα πριν ο κ. Γεωργιάδης είχε καταφέρει να μαζέψει 45 υπογραφές και έκανε έκκληση μέσω Facebook και Twitter να του δώσουν άλλες πέντε.

Τελικά λίγα λεπτά μετά από τις 6 εμφανίστηκε στη Συγγρού ως συνοδηγός σε μοτοσικλέτα και άρχισε να τρέχει αγχωμένος προς  τα γραφεία της Ν.Δ. προκειμένου να προλάβει.

Μένει τώρα να αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του καθώς ο χρονος κανονικά είχε λήξει και η επιτυχία ήρθε στις καθυστερήσεις.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM