Η Ραχήλ Μακρή επιστρέφει στο δημόσιο

Η Ραχήλ Μακρή επιστρέφει στο δημόσιο Facebook Twitter
SOOC
5

Στο δημόσιο ετοιμάζεται να επιστρέψει η Ραχήλ Μακρή μετά την αποτυχία του κόμματος του κ. Λαφαζάνη να μπεί στη Βουλή, άρα και της ίδιας που ήταν υποψήφια με το ΛΑ.Ε. να παραμείνει στο Κοινοβούλιο.


Σύμφωνα με το Π΄ρωτο Θέμα, η κ. Μακρή επιστρέφει στην εργασία της που είναι στο υπουργείο, και συγκεκριμένα στη Γενική Γραμματεία Ενέργειας, στο τμήμα Προϋπολογισμού της Γενικής Οικονομικής Διεύθυνσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη καταθέσει τα χαρτιά της από την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να εγκριθεί η απόφαση της επιστροφής της στη δημόσια υπηρεσία όπου υπηρετούσε προτού πολιτευτεί με τους ΑΝΕΛ.


Η οριστική επιστροφή της αναμένεται τις επόμενες μέρες μόλις δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η  απόφαση.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Κάτι τέτοια βλέπουμε εμείς του ιδιωτικού και ψηνόμαστε όλο και πιο πολύ να παραμείνουμε άνεργοι. Να δούμε μετά ποιος θα πληρώνει όλα αυτά τα κατακάθια.
Είμασταν σίγουροι ότι θα συνέχιζε την επανάσταση σε κάποια χώρα της Λ.Αμερικής.Όπου μέσα σε παρθένα δάση θα την κυνηγούσαν αιμοσταγείς δικτάτορες,πράκτορες της CIA,μενταρισμένοι βαρόνοι κοκαΐνης,ιαγουάροι,ανακόντα,ραδιενεργά κουνούπια,ο Predator,βλαμμένοι κοντοπίθαροι ιθαγενείς που θα πετούσαν υπνωτικά βελάκια με καλάμια από μπαμπού.Πέσαμε έξω