Αυτό θα είναι το νέο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Αυτό θα είναι το νέο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Αφού μάζεψε τα πράγματά της από το γραφείο της στη Βουλή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μεταφέρεται σε νέο γραφείο, αυτή τη φορά στον έβδομο όροφο του κτιρίου της Βουλής στον οδό Μητροπόλεως.

Στον συγκεκριμένο χώρο στεγάζονται οι υπηρεσίες επιμόρφωσης, ενώ θα εγκατασταθεί και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως πρώην πρόεδρος της Βουλής, αμέσως μετά την εκλογή του διαδόχου της, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν τρία μικρά γραφεία στο κτίριο της οδού Μητροπόλεως, τα 702, 703, 705, όπου στεγάζονταν βουλευτές της επαρχίας που δεν είχαν εκλεγεί στις τελευταίες εθνικές εκλογές, τα οποία παραχωρήθηκαν στην πρόεδρο της Βουλής και ήδη έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να είναι έτοιμα να λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αν κανει καποιος τον κοπο να μου εξηγησει για ποιον λογο οι πρωην προεδροι της Βουλης,ειδικα οταν δεν ειναι καν βουλευτες,πρεπει να εχουν γραφεια τα οποια τους παραχωρει η Βουλη,θα με υποχρεωσει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε μια μη εκλεγμένη βουλευτής και πρώην πρόεδρος της Βουλής πρέπει να παρέχεται οποιαδήποτε κρατική ενίσχυση, είτε είναι γραφείο, είτε οποιαδήποτε άλλο έξοδο συνεπάγεται με αυτό (συντήρηση, καθαρισμός, υπάλληλοι). Φυσικά το σχόλιο μου δεν αναφέρεται στην Ζ.Κωνσταντοπούλου μόνο, αλλά και σε οποιονδήποτε ανεξαρτήτου κόμμματος.
Τωρα θα εχει για νεο γραφειο τα 702,703,705. Της ειχαν δωσει και το 704 αλλα τωρα δεν το εχει.Το εφαγε μαζι με το κλειδι! Ζωη το νου σου! Μυριζομαι καινουριο στημενο επεισοδιο με το ανσασερ ή το εχουν εξαντλησει κι αυτο;