ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2015 | 21:12

φριζαρισμα μαλλιων

καμια λυση πως να μην φριζαρουν τα μαλλια μου ρε παιδια σας παρακαλω... βασικα εχω μακρια σγουρα μαλλια πολυ λεπτα και πολυ μαλακα που μετα το λουσιμο φριζαρουν αγριευουν χανουν την μπουκλα τους και φαινονται σαν μαλλια μαγισσας.. μου αρεσει να τα αφηνω οσο πιο φυσικα γινετε και δεν χρησιμοποιω ουτε σεσουαρ ουτε σιδεροαλλααναγκαστικα βαζω αφρο για μαλλια η τζελ για να γλυτωσω το φριζαρισμα και για να μαζευτουν λιγο αλλα αυτα τα προιοντα ως χημικα τα σκληραινουν πολυ και σπανε :( ειμαι σε αδιεξοδο δεν ξερω πλεον τι να κανω αγανακτησααν γνωριζετε καποιο φυτικο προιον που να το δοκιμασατε και βοηθα πες τε μου το γιατι ζω ενα δραμα!!!! :p
6
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς να δοκιμάσεις το mythic oil..εφαρμόζεται και σε στεγνά και σε βρεγμένα μαλλιά,τα κάνει πολύ απαλά και δεν τα λαδώνει..εμένα τουλάχιστον μου έχει λύσει τα χέρια,έχω παρόμοια μαλλιά με τα δικά σου και πριν ξεκινήσω να το χρησιμοποιώ υπέφερα από το φριζάρισμα που περιγράφεις..ενώ τώρα έχει ελαττωθεί αρκετά.
Όταν βγαίνεις από το μπάνιο, μην αρχίζεις να τα τρίβεις πολύ με την πετσέτα. Σπάει η τρίχα (ειδικά στα λεπτά μαλλιά) και φριζάρουν ακόμα πιο εύκολα. Κάνε απαλές κινήσεις με την πετσέτα, ίσα ίσα να πάρει την πολύ υγρασία.Μόλις περάσει κάνα 15-20' βάλε αφρό ή κάποιο λαδάκι με λιναρόσπορο ή argan oil (έχουν στα χόντος στην Ομόνοια, μπορείς να ζητήσεις να σου το δείξουν). Το λάδι δεν είναι ακριβώς λάδι, σκέψου τζελ σε πιο ρευστή μορφή, που κάνει θαύματα στα σγουρά μαλλιά. Προστατεύει από τον ήλιο, φτιάχνει ωραίες μπούκλες, κάνει απαλά τα μαλλιά και δεν τα βαραίνει.Ελπίζω να βοήθησα!
Σε νιωθω...Έχω βρει τη λύση με πολύ ωραίο αποτέλεσμα και σταθερή μπούκλα κσι μαλακά μαλλιά! ! Δεν το βρίσκω σε όλα τα σούπερ μάρκετ ...συνήθως σε Σκλαβενιτη. Είναι στην πράσινη σειρα της sunsilk Co creations, ένα μικρό μπουκαλάκι που περιέχει την κρέμα. Την εφαρμόζεις μετά το λούσιμο σε βρεγμένα μαλλιά και όταν στεγνώσουν πριν φύγεις από το σπίτι άλλη μια δόση. Μυρίζει υπέροχα και έχεις υπέροχα μαλλιά!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ