ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2015 | 18:26

Περί προκαταρκτικών

Λοιπόν, αρχικά να ζητήσω συγνώμη για το θέμα της εξομολόγησης, αλλά εμένα με απασχολεί αρκετά. Με το αγόρι μου είμαστε 6 μήνες μαζί και πιο πριν ήμασταν και οι δύο παρθένοι, σε όλους τους τομείς του σεξουαλικού κομματιού, αν καταλαβαίνετε. Οπότε ουσιαστικά όλον αυτόν τον καιρό, όσον αφορά το σεξ είχαμε ο ένας για τον άλλον τόσο το ρόλο του μαθητή όσο και του δασκάλου.Οπότε είχαμε αποφασίσει από την αρχή ότι θα είμαστε και οι δύο ειλικρινείς όσον αφορά αυτό το κομμάτι κι ότι δε θα κρύβουμε κάτι. Γενικά πέρασε καιρός μέχρι να αρχίσουμε να το απολαμβάνουμε αρκετά, αν και τώρα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι το στοματικό. Πιστεύω ότι απλά κάτι δεν πάει καλά. Δε νιώθω τίποτα. 5 μήνες τώρα και παρά (πραγματικά) όλες τις προσπάθειές μου να του επιδείξω και να τον βοηθήσω απλά δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από απλά μια καλούτσικη αίσθηση. Και δεν έχω γενικά πρόβλημα στο να τελειώσω, έχω τελειώσει πολλές φορές στο σεξ. Απλά όλο αυτό το πράγμα με το στοματικό με μπερδεύει, μπορεί αυτός να το κάνει σωστά απλά εμένα γενικά να μη μου αρέσει, αν και με ανάβει πολύ σαν ιδέα.Βέβαια δεν έχω ούτε κι εγώ δικαίωμα να μιλάω πολύ, γιατί αν και τον έχω τελειώσει αρκετές φορές με στοματικό (μετά από πολύ κόπο), μου έχει πει ότι δεν τον τρελαίνει σαν ιδέα, ότι δε φταίω εγώ, απλά αυτός είναι έτσι. Ξέρω ότι δεν μπορεί να είναι έτσι γιατί τυχαίνει να έχω πολλούς άντρες φίλους, και ξέρω ότι για να μην τρελαίνεσαι και τόσο με το στοματικό ή κάποιο τραύμα έχεις ή κάτι δεν κάνει καλά η κοπέλα. Μάλλον το δεύτερο δηλαδή.Ξέρω ότι είναι θέμα εμπειρίας, αλλά νοιάζομαι πολύ γι'αυτόν και επειδή ξέρω το συναίσθημα να θες να δώσεις στον άλλον την ικανοποίηση ότι σε ευχαρίστησε και να μη γίνεται, θέλω απλά να γίνω καλύτερη, θέλω να μπορώ να τον τρελάνω. Βαρέθηκα να ακούω τους φίλους του να λένε για τις ατελείωτες ώρες που απολάμβαναν το στοματικό της κοπέλας τους!Και γι' αυτό θα ήθελα αν γίνεται σοβαρές απαντήσεις, ξέρω ότι το κάνω πολύ εύκολο, αλλά μια προσπάθεια να μη δουλέψετε δε βλάπτει!Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή!
5
 
 
 
 
σχόλια
Εντελώς σοβαρά και χωρίς διάθεση κοροϊδίας, εγώ τα πρώτα πράματα περί του πως γίνεται το καλό στοματικό στον άντρα τα έμαθα από το εν λόγω βιβλίοhttp://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/simvules-sex-gia-ginekes.product#productdescriptionτο οποίο είχα δανειστεί από την τοπική δημοτική βιβλιοθήκη παρακαλώ σε ηλικία εφηβική! Με σχετικά έξυπνο και εκπαιδευτικό τρόπο και με μια δόση χιούμορ απαντάει σε κάποια ερωτήματα που έχουν τα νέα παιδιά πριν ξεκινήσουν τις ερωτικές τους εμπειρίες. Θα σου το συνιστούσα, καθώς πιστεύω ότι αν δεν ήταν σοβαρό βιβλίο και κατάλληλο για το θέμα, δε θα βρισκόταν στα ράφια του εφηβικού τμήματος δημοτικής βιβλιοθήκης. Και επίσης, όπως λένε και οι απο πάνω, θέλει χρόνο και εξάσκηση και από τους δύο. Μην απογοητεύεστε!
Με τον καιρό μαθαίνεις τι σου αρέσει.Και αυτά που σου αρέσουν με τον καιρό μπορεί να διαφοροποιηθούν ή να αλλάξουν τελείως, ή να μη σου αρέσουν πια όσο άλλα. The point is to keep it interesting. Μπορεί τα γούστα σου να αλλάξουν, ακόμα και το σωμα σου να ευαισθητοποιηθεί σε διαφορετικές περιοχές με τον καιρό.
Το σεξ δεν είναι κάτι το σταθερό, το στατικό. Ούτε κάποιος έχει τις ίδιες διαθέσεις, ορέξεις και το σημαντικότερο, "επιδόσεις", κάθε φορά που το κάνει, όσο κι αν αγαπάει το έτερον ήμιση. Δεν χρειάζεται να έχει τραύμα κανείς για να μην του αρέσει κάτι συγκεκριμένο! Ούτε αυτό σημαίνει απαραίτητα "λάθος τεχνική". Γι' αυτό και στο σεξ υπάρχουν πολλά παιχνίδια, απειράριθμες τεχνικές, βίτσια, προτιμήσεις, ιδιαιτερότητες κτλ. Στην ανατολή, το σεξ χρίζει μέχρι και θρησκευτικής λατρείας, εκτός από πολύπλοκες τεχνικές και το έχουν αναλύσει σαν να ήταν επιστήμη. Ένα δυο συμβουλές όλο κι όλο μπορώ να συνεισφέρω, αν θες.Για τον άντρα, λένε πως βοηθάει να παίζεις και με τα πολύτιμα (μαλάξεις, απαλό ζούληγμα) την ώρα που κάνεις αυτό που κάνεις με το στόμα και τη γλώσσα, καθώς και να προσπαθείς να το πας όσο πιο μέσα και βαθιά γίνεται (λάρυγγας) σε διάφορα σημεία της πράξης. Άλλοι, ιδιαίτερα οι bi και οι gay, θα πουν πως πρέπει να παίξεις και με γαργάλημα στην πίσω πόρτα, ίσως δάχτυλο και rimming (αν δεν του αρέσει όμως ή μισεί τα οπισθωδρομικά, θα φας μπουνιά, στο λέω).Για τη γυναίκα, το "αληθινό" σημείο G είναι καλό για ευχαρίστηση. Το αγόρι κάνει με τον δείκτη σχήμα σαν αγγίστρι ψαρέματος με το δάχτυλο να κοιτάει προς τα επάνω, βάζει κάπου το μισό και ψηλαφεί προς τα επάνω, μέχρι να ακουμπήσει κάτι σαν σφουγγαράκι, λίγο κολλώδες. Με αργές, μαλακές, κυκλικές κινήσεις στην αρχή, πιο γρήγορες στη συνέχεια κάνοντας με το δάχτυλο συνεχόμενα κίνηση παρόμοια με αυτήν της χειρονομίας "έλα εδώ, σε συνδυασμό με τριβή της γλώσσας του στα "μεγάλα χείλη" ή την κλ...α, μπορεί να προκαλέσει απίστευτα αποτελέσματα, μέχρι σπασμούς και διαρροή υγρών.Όμως δεν είναι όλα στάνταρ. Για παράδειγμα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βίτσιο αντί να τους κάνει η παρτενέρ τους στοματικό, να κάνει αυτός σε αυτήν. Ή το ανάποδο. Ή ό,τι άλλο. Μην στρεσάρεσαι και προσπάθησε να αυτοσχεδιάσεις. Αν θες γενικότερα ιδέες για καλό σεξ, ξεκίνα από το Καμα Σούτρα, που είναι κυρίως για στάσεις, όμως. Και βρες αν εισαι κολπική ή κλειτοριδική. Αν ο παρτενέρ σου δεν επιμείνει στο σωστό σημείο κατά τη διάρκεια της πράξης, δεν θα δεις κορύφωση, εύκολα. Βέβαια, οι περισσότερες "λυγίζουν" με τον συνδυασμό αυτών των δυο...