ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2015 | 17:57

Ας μου πει καποιος

Είναι τόσο κακό που πηγαίνω με έναν μεγαλύτερο μου και παντρεμενο????? Δεν έχω σκοπό να ζητησω κάτι παραπάνω ούτε να χωρίσει απ τη γυναίκα του. Απλά νιώθω τέλεια μαζί του.Κ ξέρω ότι δε θα κρατήσει πολύ,απλά σκέφτομαι να το συνεχίσω όσο πάει. Ενώ ξέρω ότι είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος που κάνω, δε μπορώ να σταματήσω. Ας μου δώσει κάποια συμβουλή.
37
 
 
 
 
σχόλια
Να σου δωσω μια συμβουλή; Αφου τα ''αχαρνα'' σου ειναι τοσο μεγαλα που μπορεις και κανεις κατι τετοιο (ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΥΕΣΑΙ) τοτε παρε τα αχαρνα σου και παρε δρομο. Σου λειπει ο ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ και καταντας καδος απορριματων.
Πέρασα μια περίοδο περίεργη πολύ σα ν΄ανοιξε η μυστική ρωγμή του ερωτα μου αναμεσα σε δυό στεκόμουνα αγάπες η μία νόμιμη , η άλλη να υφαίνει οργασμούς .Του πόθου μου , της τρέλας μου κατάντησα το θήραμακαι το αράδειασμα της νύχτας με σκορπούσε άρχισα να πιέζομαι , τα ονόματα τα μπέρδευα απο τη μια το σπίτι , αλλού ήθελα να μουν.Σκεφτόμουν: οι έρωτες ,οι ένοχοι, τελειώνουμε με πόνοαφήνουν κάποιο πέρασμα αλλά πολύ στενό αιώνια θα ψάχνουμε τον έρωτα μας , μόνο, μέσα από ξένο σώμα και δύσκολο κενό"Εφτασα σε ψυχαναναλυτή , με μπέρδεψε χειρότεραγια τις ορμόνες διάβασα και τι σου προκαλούνο ξαναμμένος έρωτας καρτέρι στις γωνίεςκαιμεσα μου αποτύπωμα η θλίψη του Θεού .Εφυγα απ' όλα τελικά και όλα τ' άλλαξαέσβησα τα χαμόγελα , διάλεξα μοναξιά και τη καρδιά μου αναποδα έβαλα να γυρίζει .Ησύχασα . Επέλεξα. Ολα είναι παρελθόν !
Νταξ, και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή. Οφείλω να σου πω ότι το θύμα στην περίσταση είσαι εσύ και μόνο εσύ. Αυτός καλά περνάει. Εσύ θα είσαι πάντα η δεύτερη, μέχρι που να σε χορτάσει και να ανοίξει πλώρη για καινούριες περιπέτειες. Γιατί σίγουρα όυτε η πρώτη του περιπετειούλα θα είσαι, αλλά ούτε και η τελευταία του. Οκ, εφόσον δεν μπορείς να το σταματήσεις, απόλαυσέ το όσο διαρκεί. Αλλά να είσαι προετοιμασμένη για τις συνέπειες που αναπόφεκτα θα ακολουθήσουν. Και πρόσεχε μην σας τασκώσει η νόμιμη και σε ξεφτιλίσει.
εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι να ακούσεις και εμένεις σε αυτό που εσύ θεωρείς σωστό τότε τί ζητάς από εδώ;άφεση αμαρτιών μήπως;το δίκαιο και το άδικο θα το δείξει η ζωή και σε σένα και σε όλους μαςκαι τα καλά και τα κακά που κάνουμε βρίσκουν τρόπο και γυρίζουν σε μας.ηθικός ανθρωπος δε πιστεύω ότι υπάρχει αλλά όλοι μέσα μας ξέρουμε και το σωστό και το λάθος και το δίκαιο και το άδικο.και εσύ το ξέρεις για αυτό γράφεις εδω..
Οποιος δεν έχει ζήσει τέτοια σχέση (είτε άντρας είτε γυναίκα) ας μη μιλάει . Νόημα στη ζωή μας δίνει ο έρωτας , δηλαδή η σεροτονίνη, η ντοπαμίνη, η βαζοπρεσίνη (ορμόνη της αγάπης) , οι ενδορφίνες και η σωματοτροπίνη και η αδρεναλίνη . Από τη στιγμή που κατακλύζουν το σώμα οι ορμόνες αυτές , είτε σχέση με παντρεμένο είτε με λεύτερο , έχεις παγιδευτεί . Απλά η σχέση με τον παντρεμένο είναι διπλή παγίδα γιατί σου δίνει μια επίφαση συντροφικότητας , ενώ στην πραγματικότητα μοιράζεται τον χρόνο του με την γυναίκα του . Εσύ νοιώθεις μοναξιά και στο τέλος θα βάλεις και κόκκινο φωτάκι στην εξώπορτα γιατί θα έρχεται μόνο να σε πηδήσει και να φεύγει . Για το σεξ δεν το συζητάμε είναι υπέροχο γιατί είναι απαγορεύμένο και επικίνδυνο. Αν δεν πάρει τις βαλίτσες του και να μείνει μόνιμα μαζί σου (πράγμα σπάνιο) πρέπει να αραιώνεις τη συχνότητα που βλέπεστε για να βρείς και συ κάτι ΔΙΚΟ ΣΟΥ .
Το ότι είναι νέα δε σημαίνει ότι δεν έχω γνώση κάποιων πραγμάτων. Δυστυχώς ή μαλλον ευτυχώς έχω ζήσει πολλά και έχω καταλάβει πως είναι ο κόσμος και τι θα αντιμετωπισω στην πορεία της ζωής μου.
Αν έχεις ενοχές θα πρέπει ξέρεις γιατί νοιώθεις έτσι και πολύ περισσότερο ο σύντροφός σου. Άλλο πράγμα η οικογένεια (με παιδιά και προβλήματα), άλλο μια αληθινή σχέση κι άλλο η "ξεπέτα". Αν φαντάζεσαι τον εαυτό σου να παίζεις σε ταινία, σκέψου αν είναι δράμα ή κάτι άλλο και σκέψου όλους τους ρόλους και τη συνέχεια. Κι αν σας βρει η γυναίκα του, καθαρίζεις με ένα συγγνώμη;
Δε φαντάζομαι καθόλου ότι παίζω σε ταινία. Κ Πρέπει κάποιοι να γίνεται λίγο ρεαλιστες. Δεν υπάρχουν τα ζευγάρια που είναι ερωτευμενα μέχρι να πεθάνουν. Δε λέω μπορεί να αγαπιούνται επειδή έχουν περάσει μια ολόκληρη ζωή μαζί αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην την έχουν κάνει την "κουτσουκελα" κ να μην το έχουν αποκάλυψη ποτέ στον/ην σύντροφο τους. Κ αν δεν την έχουν κάνει είναι επειδή δεν τους έχει κάτσει η φάση κ όχι επειδή δεν ήθελαν.
Το βασικό είναι εσύ να είσαι και να τα έχεις καλά, με τον εαυτό σου. Δεν σε κρίνω, δεν σε κατακρίνω, είχα κι εγώ στο παρελθόν σχέση με παντρεμένη και μάλιστα με παιδιά. Τα όρια ήταν σαφή και τα σεβαστήκαμε κι οι δύο, δεν έμαθε κανείς.Αξιέπαινη που ξέρεις τί θέλεις και δεν μασάς να το ζήσεις, παρά τη χολή που κάποιοι ξερνάν. Και ακόμη περισσότερο που δεν θες να ζημιώσεις τη φαμίλια.Μακάρι να ήταν όλοι οι άνθρωποι σαν εσένα ευθείς με τους άλλους και ειλικρινείς, να πεθάνει επιτέλους η υποκρισία, τα ψέμματα, οι αυταπάτες, οι ψευδαισθήσεις και να γίνει άχρηστος ο ιδιωτικός ερευνητής, ο δικηγόρος για διαζύγια, ο ψυχολόγος, ο σύμβουλος σχέσεων, ο σεξολόγος, κτλ.
Σύμφωνα απόλυτα μαζί σου. Πλεον πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε αυτό που νιώθουμε κ όχι οτι κρίνουν οι αλλοι πως ειναι σωστό. Κι επίσης πιστεύω ότι όλοι αυτοί που το παίζουν εντιμοι κ ηθικοι έχουνε κάνει τις " χειροτετερες" σκέψεις κ απλά δεν μπόρεσαν να τα κάνουν πράξεις μόνο κ μόνο επειδή τους εμποδισε "το τι θα που οι άλλοι"
Τα περισσοτερα ζευγάρια που έχω γνωρισει κ είναι σε ηλικία άνω των 40 έτσι είναι.. Το βλέπω και στη δουλειά μου που όλοι είναι λιγουριδες.. Την πέφτουνε σε οποια-ον βρουν μπροστά τους..... Και δε μιλάω για μια δουλειά με 10 άτομα αλλά από 500 κ πάνω... Και εγώ είμαι ρεαλιστρια, είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα το φαω το κέρατο αλλα όχι επειδη θα τιμωρηθω αλλά επειδή ετσι είναι οι άνθρωποι.....
Τι σημασία έχει το παρελθόν????? Και πως θα μάθαιναν τα παιδιά μου κάτι τέτοιο?? Και συγνώμη κιόλας αλλά μάλλον δεν ξέρεις ότι (αν όχι όλοι) οι παντρεμενοι κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν κερατωσει τη/τον συζηγο τους... Αντρες-γυναικες.... Είναι πολύ σπάνια τα ζευγάρια που δε το κάνουν.. Πολύ σπάνια........
Δηλαδή αμα το 90% των ανθρώπων χάσουν το τσερβέλο τους αύριο και πέσουν από γκρεμό και σε σένα δωθεί η επιλογή θα πέσεις?Δε θέλω να σε κρίνω η να σε προσβάλω αλλά διακρίνω ότι προσπαθείς να δικαιολογιθείς με λογικές 5 χρονών παιδιού.Η δική μου ερώτηση είναι η εξής: Έχεις σκεφτεί έστω τις βασικές περιπλοκές που ίσως δημιουργηθούν από μια τέτοια σχέση?
Σας ευχαριστω πολυ ολους.. Περιμενα οι περισσοτεροι να με βριζατε... πρωτη φορά κάνω κάτι τέτοιο και εννοείται ότι νιώθω και τύψεις. Αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να το ζήσω... Θα το ειχα απωθημένο αργότερα πιστεύω κ ίσως να μου έβγαινε να το κάνω σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου.. Ίσως όταν θα έχω οικογένεια κ παιδιά... Οπότε θεωρώ καλύτερα να τα ζούμε όλα όσο είμαστε νέοι χωρίς υποχρεώσεις..
Δεν είναι θέμα ζήλειας φυσικά..Εγώ ξέρω ότι προς το παρόν θέλω να το ζήσω... Τόσα χρόνια έκανα πάντα ότι θεωρούσαν οι άλλοι σωστό.. Τώρα όμως θέλω να κανω αυτά που νιώθω... Ξερω ότι κάποια στιγμή μπορεί να το τελειώσει εκείνος κ δε με νοιάζει γτ έχω πει όσο πάει.... Το μόνο που με αγχωνει είναι για το αν αποφάσισω εγώ να σταματήσω... Μήπως τον πιάσει ο εγωισμός του κ δε μ αφήσει ήσυχη....
Εφόσον πεις ότι θες να το ζήσεις, ότι αυτή τη στιγμή περνάς καλά και ότι κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια, εφόσον δεν έχεις ηθικό φραγμό για να συνεχίσεις, τότε τι ψάχνεις εδώ; Νομίζω πως όσες και να υπάρχουν που το έχουν ζήσει ή το ζούνε και ΤΩΡΑ, δίκιο δεν πρόκειται να σου δώσουν.Λαμβάνω μια υποψία ενοχής, κατά βάθος.
Τέλος πάντων, ναι...εγώ το θεωρώ κακό, κάκιστο...δε θα ήθελα να βρεθώ στη θέση της γυναίκας του αλλά ούτε και στη δική σου... Κι όπως προαναφέρθηκε πιο πάνω δε θα μπορούσα να ανεχτώ ότι ο μάγκας έχει παράλληλα δύο σεξουαλικές σχέσεις. Είναι ο μόνος κερδισμένος. Θα έρθει βέβαια και η ώρα της δικαίωσης για τον τύπο - έχω μια τυφλή πίστη στο Κάρμα βλέπεις...Το απαγορευμένο έχει τη γοητεία του, εσύ είσαι και μικρή...εμπειρίες είναι όλα κ μπλα μπλα... αλλά αυτά είναι απλώς δικαιολογίες, για κάτι ανήθικο. Εύχομαι να μη σου συμβεί ποτέ, γιατί τότε δε θα μπορείς να λυπηθείς τον εαυτό σου, έχοντας κανει τα ίδια στο παρελθον.Αν κάποιος πρεπει να αισθάνεται άσχημα πάντως, είναι αυτός. Δε δίνεις όρκο ενώπιον Θεού κ ανθρώπων για να τον καταπατήσεις για μια κ@υλα...με το συμπάθειο. Απορώ με εμας τους ανθρώπους.
Όχι δεν είναι έτσι όπως λες.. Δε με φαντάζομαι παντρεμένη μαζί του κλπ... Τέλος πάντων... Οσο για το δικό σου θέμα κ εγώ έλεγα κάτι τέτοια κάποτε.. Αλλά δε βγάζει κ πολύ νόημα.. Γιατί ο Χ που θα τα φτιαξεις μαζί του πιστευεις δε θα έχει πάει με άλλες πριν από σένα?κ όταν χωρισετε θα πάει με αλλη.. Αν το σκεφτείς κάπως έτσι πάει...
Κοίταξε να δεις γλυκιά μου, έχω βρεθεί στη θέση σου, χωρίς όμως να το ξέρω ακριβώς. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν πρέπει να έχεις απαιτήσεις από τέτοιες καταστάσεις. Ζήσε τον έρωτά σου, αλλά με προσοχή, γιατί οι άντρες είναι ύπουλοι, πόσο μάλλον οι μεγάλοι που ξέρουν και κάτι παραπάνω.
Αχ σ ευχαριστω. Είναι ωραία λόγια αυτά που μου λες.... Δεν περιμένω κ ουτε προκειται να ζητησω τπτ παραπάνω.. Απλά θέλω να το ζήσω.... Όταν λες είναι επικίνδυνοι τι έννοιεις???
Ένας μεγαλύτερος άνδρας ξέρει πολύ καλά πως να χειριστεί κάποιες καταστάσεις και ενίοτε πως να χειραγωγήσει. Δεν σου λέω ότι είναι απαραίτητο βέβαια. Είναι λογικό, οι εμπειρίες τον έχουν μάθει.. Απλώς έχε το νου σου γενικότερα, και πρόσεχε μην γίνει κανένα ντου από τη γυναίκα και τρέχεις και δεν φτάνεις!!
Όταν το σκέφτομαι απ αυτή τη πλευρά σίγουρα δεν το θεωρώ σωστό. Αλλά από τη δικιά μου μεριά............. Νιωθω τέλεια, και δεν ξέρω πως μπορώ να σταματήσω... Κ φυσικά δεν ξέρω την κατάσταση στο σπίτι τους.. Ισως κ εκείνη να μην δείχνει πια ενδιαφέρον γ εκείνον κ απλά λόγω του ότι είναι τόσα χρόνια παντρεμενοι, και λόγω συνηθειας να συνεχίζει να είναι μαζί του..
Γενικά για το θέμα... Ποσό λάθος είναι το να νιώθεις κάτι για έναν παντρεμενο?? Και το ξαναλεω δεν έχω σκοπό να τον χωρισω απ τη γυναίκα του... Απλά νιώθουμε ωραία όταν βρισκόμαστε και δεν μπορώ ακομα να σταματήσω να τον βλέπω....
E τωρα εσυ ενω καταλαβαινεις οτι αυτο που κανεις δεν ειναι ηθικο, ψαχνεις απο εμας δικαιολογιες να σε καθησυχασουμε.Ποσο λαθος ειναι...Θες να στο πω σε αριθμο δηλαδη.Σε ποσοστο ειναι 99% λαθος. Σε βαρος θα ελεγα 1 τονο πουπουλα κοτας λαθος. Σε μηκος/αποσταση θα ελεγα καμια εκατοστη χιλιαδες ετη φωτος λαθος.Και παει λεγοντας.Αφου δε μπορεις να σταματησεις ομως τι τρωγεσαι;Δεν ειναι σωστο, αλλα αφου εσενα σ αρεσει και το θες και το κανεις μαγκια σου, τι να σου πουν οι αλλοι;Η συμβουλη μια που θα σου δοθει και μια που δε θα τη χαμπαριασεις καν.
Λέτε όντως να το κάνει απλά για επιβεβαίωση? Δεν υπάρχει περίπτωση απλά να του αρεσω κ να νιώθει κ αυτός όπως νιώθω εγώ?? Δεν εννοώ για έρωτες κ αγάπες... Απλά μια ερωτική έλξη που δεν μπορεί να ελέγξει....
Λούλα sorry αλλά ετοιμάσου για αναγκαστική προσγείωση .Οι λόγοι που κάνεις ότι κάνεις και νιώθεις όπως νιώθεις για τον τύπο είναι τελείως διαφορετικοί από τους λόγους που το κάνει αυτός μαζί σου .Δε λέω μπορεί να σε γουστάρει μπορεί μπορεί αλλά η κατάληξη σχεδόν πάντα η ίδια η κυρά κυρά στο σπίτι ο παίχτης με κρίση ηλικίας να επιβεβαιώνεται με λούλα και η λούλα πάντα αναπληρωματική χωρίς να μπορεί να βγεί χέρι χέρι έξω με αυτόν που γουστάρει πάντα κρυμμένη στα φθηνά hotel και χωρίς ποτέ την δυνατότητα να έχει κάποιον ποτέ για εκείνη όταν τον χρειαστεί .Ξέρεις σχέση δεν είναι μόνο σεξ και παρλαπίπες είναι και καθημερινότητα είναι και κοινές εμπειρίες στα πιο απλά πράγματα και αυτά με αυτόν δεν θα τα έχεις ποτέ .