Tι ψήφισαν οι άνεργοι και σε ποιον γύρισαν την πλάτη

Tι ψήφισαν οι άνεργοι και σε ποιον γύρισαν την πλάτη Facebook Twitter
SOOC
4

Σύμφωνα με την κάρτα που παρουσίασε το STAR και ο Νίκος Χατζηνικολάου από τις διακαναλικές δημοσκοπήσεις, οι άνεργοι έφεραν πρώτη τη Χρυσή Αυγή και δεύτερη τη Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ:12,9

ΝΔ: 7,1

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 16,6

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: 11,6

ΚΚΕ: 14,5

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:12,2

ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: 5,1

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:15,8

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: 5.9

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Δεν επιστρέφω για να γίνω αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ., Αλέξης Τσίπρας, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή και την ίδρυση του νέου κόμματός του - Τι απαντά για τις εκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πολιτική / «Πράσινο φως» για τη χρηματοδότηση 10 έργων αντιμετώπισης της λειψυδρίας σε 9 νησιωτικούς δήμους

Υπεγράφη από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου η απόφαση υπαγωγής νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Δημοσκόπηση RealPolls: Πρώτη η ΝΔ, με μονοψήφια διαφορά δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα – Τέταρτο το ΠΑΣΟΚ

Η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται ως βασικός πόλος της αντιπολίτευσης, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ παραμένει στην τέταρτη θέση και η Πλεύση Ελευθερίας κινείται οριακά εκτός Βουλής
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ναι γιατι οπως εχει αποδειχτει ολες οι δημοσκοπησεις ειναι εγκυρες και αξιοπιστες.Και τωρα ξαφνικα το μεγαλυτερο ποσοστο των ανεργων ψηφισε χρυση αυγη και ολοι οι ανεργοι ειναι φασιστες.Δεν εχει να κανει με την ψηφο αλλα το οτι καταπινουμε αμασητο οτι μας σερβιρεται γιατι πολυ απλα ειμαστε ευθυνοφοβοι ως πολιτες και οτι μας αρεσει μονο η κριτικη.
Ναι ψηφισαν οι ανεργοι ΧΑ γιατί οι "ξενοι" τους περνουν τις δουλειες. Οι "ξένοι", οι οποίοι ειναι ανθρωποι χωρίς γνωριμίες στη χώρα, χωρίς λεφτά και χωρις να μιλάνε τη γλώσσα. Λοιπόν;; Τι γίνεται λάθος; ΑΕΡΓΙΑ μαλλον και όχι ανεργία.