Άι παράτα μας πια με τον Λεβέντη!

Άι παράτα μας πια με τον Λεβέντη! Facebook Twitter
28
Άι παράτα μας πια με τον Λεβέντη! Facebook Twitter

Κάποτε, πριν το ίντερνετ, όταν τα όρια του trash ήταν περισσότερο ευδιάκριτα και μπορούσες να ορίσεις πιο εύκολα τι είναι σκουπίδι και τι όχι, ο Λεβέντης ήταν ένας γραφικός τύπος που κανένας άνθρωπος με λογική δεν μπορούσε να τον πάρει στα σοβαρά. Ήταν ένα πρόσωπο τόσο φαιδρό που αισθανόσουν άβολα όταν τον άκουγες να μιλάει, ένας κακομοίρης που τον καλούσαν στο στούντιο και τον άφηναν να σχολιάσει μήπως και βγει λίγο γέλιο και ανέβει η τηλεθέαση. Και ήταν τόσο ελεεινά γραφικός που στο τέλος η απέχθεια που αισθανόσουν γινόταν για λίγο συμπάθεια, την ίδια συμπάθεια που αισθάνεσαι και για όλους αυτούς τους τύπους που καταγράφουν εν αγνοία τους σε άβολες καταστάσεις και τις ανεβάζουν στο YouTube. Αυτό κρατούσε μέχρι να τον ξαναδείς να ωρύεται στο γυαλί και να συνειδητοποιήσεις για άλλη μια φορά πόσο γελοίος είναι.

Δεν ξέρω τι έχει πάθει ο κόσμος ξαφνικά, άτομα σοβαρά που πίστευες ότι έχουν ένα στοιχειώδες γούστο ασχολούνται με τον Λεβέντη συνεχώς και αναπαράγουν κάθε βλακεία που λέει στο timeline τους. Κάνουν ολόκληρα ποστ για αυτόν και από κάτω έχουν 100 like (μπορεί και 200). Ίσως φταίνε τα απανωτά σοκ που έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια που είναι σαν μικρά εγκεφαλικά, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό το παραλήρημα.

Με ενοχλεί να βλέπω ακόμα και χάριν αστεϊσμού ποστ για τον Λεβέντη, δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω το ότι έχει σχεδόν ηρωοποιηθεί ένα πρόσωπο που κάποτε ήταν συνώνυμο του γελοίου.

Δεν μπορείς να ασχολείσαι με ένα πρόσωπο -που το θεωρείς φαιδρό- χωρίς να σε μολύνει. Αυτή η εμμονή να βλέπεις τα πράγματα υπό το πρίσμα του ελαφρού (που ξαφνικά το βαφτίζεις σοβαρό) και να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα είναι ασθένεια, δεν προσφέρεται για πλάκα. Όπως δεν προσφέρεται για πλάκα πια ο Λεβέντης. Όταν ασχολείσαι με το φαιδρό γίνεσαι κι εσύ φαιδρός, full stop.

Είναι σαν τις εικόνες από αποκεφαλισμένα πτώματα που την πρώτη φορά που τις βλέπεις είναι σοκαριστικές, τη δεύτερη σχεδόν ανυπόφορες, την τρίτη ενοχλητικές, την τέταρτη άσχημες και την πέμπτη απλά εικόνες από αποκεφαλισμένα πτώματα (λίγο ακόμα να τις συνηθίσεις και θα τις κάνεις και wallpaper). Ή όπως η εικόνα του πνιγμένου παιδιού που στην αρχή σου προκαλούσε σφίξιμο στην καρδιά και λυγμό και στο τέλος κατάντησε να περνάει από το timeline και απλά να τη σημαδεύεις με τον κέρσορα μετρώντας τις διαφορετικές εκδόσεις της. 

Πολλά έγραψα. Ήθελα απλά να πω ότι με ενοχλεί να βλέπω ακόμα και χάριν αστεϊσμού ποστ για τον Λεβέντη, δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω το ότι έχει σχεδόν ηρωοποιηθεί ένα πρόσωπο που κάποτε ήταν συνώνυμο του γελοίου.

Και μη μου πεις ότι είναι καλύτερος από αυτούς που είναι μέσα στη Βουλή και ξαναζητούν την ψήφο σου, γιατί αυτό κι αν δεν είναι δικαιολογία.

28

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

13 σχόλια
Θεωρήτε γελοίο τον Λεβέντη και δεν θεωρήτε γελοίο αυτό;https://www.youtube.com/watch?v=OJK_wbhbBK0Ο Λεβέντης για εμένα προσωπικά είναι η μόνη επιλογή, όλοι οι άλλοι είναι βαρετοί, υποκριτές και δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να πούνε.
Γιατί όχι ο Λεβέντης στη Βουλή;Τη στιγμή που θεωρούμε απολύτως λογικό να βρίσκονται εντός βουλής ένα σωρό γραφικοί τύποι, οι οποίοι θεωρούνται σοβαροί μόνο και μόνο επειδή εντάχθηκαν στις λίστες "σοβαρών" κομμάτων ή επειδή τα κόμματα τους τα πήραμε στα σοβαρά, για ποιο λόγο να μην μπει ο Λεβέντης στη βουλή;Καλύτερη είναι, δηλαδή η κα Ραχήλ Μακρή, η οποία όποτε ανοίξει το στόμα της μας έρχεται να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο από την αμάθεια της; Καλύτερος ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος ερχόταν στη Βουλή λες και μόλις γύρισε από διακοπές στην Καραϊβική; Καλύτερος ο κ. Καμμένος ο οποίος μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσε σοβαρά ότι μας ψεκάζουν;;;Και όχι οι θέσεις του Λεβέντη ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαν γραφικές, αν δούμε γραπτά τις θέσεις του, χωρίς να ξέρουμε ποιος τις είπε, θα δούμε ότι είναι αξιοπρεπέστατες, σοβαρές και τεκμηριωμένες, μπορεί όμως κάποιος να συμφωνεί ή να διαφωνεί μαζί τους, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Γραφικός κατέστη τη δεκαετία του 90 ο τρόπος που τις εξέφραζε, και δυστυχώς γι αυτόν δεν αντιλήφθηκε ότι έτσι έχανε ψηφοφόρους. Δυστυχώς από τότε έχουν υπάρξει το ίδιο ή και περισσότερο "γραφικοί" από αυτόν, αλλά αυτός είχε την ατυχία να είναι ο πρώτος που τόλμησε να έχει ένα άμεσο στυλ επικοινωνίας με το κοινό.Και ναι, αν και δεν θα τον ψηφίσω, θα χαρώ πολύ να τον δω να μπαίνει στη βουλή, είμαι σίγουρος ότι οι θέσεις του θα είναι πολύ καλύτερες και από αυτές της Χ.Α (εκεί να δεις "σοβαρότητα" βουλευτών) και από πολλούς άλλους βουλευτές άλλων κομμάτων..
Μόνο που ο Λεβέντης έχει αναπτυξιακό πρόγραμμα, εάν διαβάσατε και εάν ψάξατε λιγάκι το κόμμα του. Και εγώ γελούσα μαζί του πολύ άσχημα, μετά από περιέργια τον έψαξα και όντως αξίζει.Φανταστείτε ότι το ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε αναπτυξιακό πρόγραμμα τον Γενάρη! Μια χαρά είναι ο Λεβέντης, και οι θέσεις του είναι ρεαλιστικές και λογικές. Και τα περί σοβαρότητας, εάν πιστεύετε ότι ο Άδωνης και διάφοροι άλλοι σαν αυτόν, ότι είναι πιο σοβαροί, ή εάν ακόμα υποστηρίζετε άτομα που είναι 40 χρόνια βουλευτές και δεν έχουν κάνει τίποτα, τότε....
Λυσσαξατε ολοι σας με τον λεβεντη επειδή οι δημοσκοπησεις τον βαζουν στη βουλη και πεσατε να τον φατε...Ολοι οι αλλοι δλδ είναι καλυτεροι ετσι που εχουν φαει μεχρι και την τελευταια δεκαρα του δημοσιου και ακομα και τωρα κανουν προσληψεις με απόλυτη 'αξιοκρατια'....Αφήστε να μπει στη βουλη πρωτα και κρινετε τον μετα...
φταιει ο λεβεντης που θεωρει την πολιτικη ιερη και οτι δεν υπαρχει χωρος για χαβαλε σε αυτην?φταιει που θελει να απανταει στον καθενα?φταιει που δεν βαζει 10 επιτελεια να του δινουν να απανταει μονο τα πιασαρικα θεματα?στο τελευταιο ισως φταιει,γιατι εχουμε μαθει και τον πολιτικο να τον κρινουμε απο την εικονα και οχι απο την ουσια.
Άρθρο κόλαφος για τον Βασίλη Λεβέντη. Βρίθει από στοιχεία. "Ήταν φαιδρος, εξακολουθεί να είναι φαιδρος". Το γιατί το αφηνουμε στον αναγνώστη.Προφανώς δε ο αρθρογράφος μπορεί να ανεχτεί σε μια Βουλή την Ραχήλ Μακρή, τον τσεκουρατο Βορίδη, ένα τσούρμο ναζιστές, τον Χαϊκάλη υπουργό. Αλλά εκεί που τραβάει τη γραμμή είναι με τον Βασίλη Λεβέντη. Εντάξει οι δολοφόνοι, αλλά και οι φαιδροι;;; ΩΣ ΕΔΩ.
Όσοι θυμούνται τον Βασίλη Λεβέντη από την εποχή του καναλιού 67 και τις κατάρες για καρκίνους ατελείωτους στα σόγια των Μητσοτάκηδων και των Παπανδρέηδων είναι φυσικό να στραβώνουν λίγο τώρα που τον βλέπουν να σημειώνει άνοδο. Δεν έχει ηρωοποιηθεί ο Λεβέντης, απλώς υπήρξε μία υπερβολή για κάποιες εύστοχες προβλέψεις που είχε κάνει κάποτε και τις βάφτισαν ''προφητείες''. Όσο για τα υπόλοιπα, πολιτικάντης είναι κι αυτός, αφού και σε μεγάλα κόμματα πολιτεύτηκε (ΝΔ-1989) και τις κωλοτούμπες του έκανε (οι Οικολόγοι-Ειρηνιστές-Πράσινοι έγιναν Ένωση Κεντρώων και Οικολόγων και μετά Ένωση Κεντρώων) και τους καυγάδες του είχε (θυμάστε τον Γεώργιο Γεωργίου Παπανδρέου, τον ετεροθαλή αδελφό του Ανδρέα;). Ένας πολιτικάντης που προσπαθεί κι αυτός να βρει μία θέση στο κοινοβουλευτικό γήπεδο έστω και στριμωχτός. Ή ''σε εξέδρα ορθίων''. Όσο για το ''γελοίος'', ψάξτε σε κάποιο site για το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας να δείτε τι μπουμπούκια μετέχουν στις εκλογές. Τέτοιες ανοησίες ο Λεβέντης δεν είπε ποτέ.
Το ότι πολιτικοποιήθηκε σε μεγάλα κόμματα πριν 20 χρόνια, δεν σημαίνει ότι πολιτικοποιήθηκε τώρα. Άλλιώς ήταν τα πράγματα τότε αλλιώς τώρα. Τώρα αν στηρίξεις νέα δημοκρατία και πασοκ είναι ντροπή γιατί ξέρεις τι έχουν κάνει. τότε ήταν η αρχή των κομμάτων αυτών και όλα φάνταζαν ρόδινα.
Δεν διαφωνώ. Απλώς επισημαίνω ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι ούτε το απόλυτο σούργελο, ούτε όμως ο τρομερός ''προφήτης''. Μια θέση στον ήλιο ζητάει 30 χρόνια τώρα και ξέρετε κάτι; Μακάρι να την πάρει.
Είναι εντυπωσιακό πάντως το ότι ακόμα και ύστερα από τόσα που έχουμε περάσει και ως χώρα (αλλά φαντάζομαι και γενικά ως είδος - και στον υπόλοιπο κόσμο παρόμοια σκεπτικα θα ισχύουν), το βασικό κριτήριο παραμένει το υποκειμενικό, και το φαίνεσθαι.Σε σένα φαίνεται γραφικός ο Λεβέντης επειδή έριχνε καρκίνους, στον άλλον φαίνονται ασόβαροι οι Συριζαίοι επειδή δεν φοράνε γραβάτες και στον άλλον φαίνεται ανίκανος κάποιος άλλος επειδή δεν του αρέσει η μούρη του. Δεν πληρώνω τους πολιτικούς μου για να είναι "σοβαροί", να φοράνε γραβατες, ή να τους βλέπω και να λέω "τι μάγκας είναι αυτός-τον έκανα άνετα παρέα". Τους πληρώνω για τις ιδέες τους, για τις προτάσεις τους, για να κάνουν τη δύσκολη δουλειά που συμφέρει τους πολλούς και την οποία εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω (αλλιώς θα κατέβαινα εγώ στην πολιτική). Εσείς συνεχίστε να ασχολείστε με την γραφικότητα του Λεβέντη...αυτό είναι που μετράει...(ΝΟΤ)
Εντάξει αλλά και τον Μειμαράκη όταν είδα με τον Βουλγαράκη σε φώτο από διακοπές στη Μύκονο η γελοιότητα ήταν στο αποκορύφωμα,όπως και ότι πιο άνετα τον βλέπεις πίσω από πάγκο λαϊκής παρά αρχηγό κόμματος που αξιώνει να γίνει πρωθυπουργός αλλά δεν σε βλέπω να λες κάτι.
Καλά καλά, δώστε του τόπο και χώρο να μπει στην βουλή και μετά τα ξαναλέμε!!! Και για όσους λένε ότι δεν έχει κομματικό στρατό, σιγά σιγά και όλα θα γίνουν!!!! Και η διαπλοκή και όλα!!!!!
ο γραφικος λεβεντης (φαινεται να)ειναι τιμιος,δεν γλυφει τους ψηφοφορους,δεν ταζει,δεν λεει διπλωματικα αυτα που κανεις δεν θελει να ακουσει αλλα τα λεει εξω απο τα δοντια,οπως ενδεχομενως τα λενε οι αλλοι πολιτικοι μονο πισω απο τις καμερες,οταν δεν σκεφτονται τι πρεπει και τι δεν πρεπει να πουν για να μην δυσαρεστησουν κανεναν.ο γραφικος λεβεντης δεν εχει κομματικο στρατο να προστατεψει οπως εχουν (νδ πασοκ συριζα) δεν συνδεεται αμεσα η εμμεσα με τη διαπλοκη (ποταμι χα) και δεν εχει ουτοπικα σχεδια(λαε κκε).
Ναι βεβαια τιμιότατος και μη διαπλεκόμενος!!! Επί χρόνια καταπάτησε δημόσια συχνότητα φτιάχνοντας ένα κανάλι το οποίο πούλησε παντελώς παράνομα και για άγνωστο χρηματικό ποσό στον Μάκη τον Κουρή!Φρόντισε βεβαια να γεμίσει τα ψηφοδέλτια του κόμματος του με όσο περισσότερους συγγενείς του μπόρεσε! Κολοσσός ηθικής !!!!
αυτο που λες για το καναλι ειναι μια φημη,κανεις δεν εχει δωσει στοιχεια για αυτο και αναρωτιεμαι γιατι ολοι το θυμηθηκαν τωρα που η ΕΚ ανεβαινει.αν ισχυει γιατι τοσα χρονια δεν ασχοληθηκε κανενας?οσο για τους συγγενεις του,μπερδευεις την ΕΚ με τα αλλα κομματα μαλλον.η ΕΚ μεχρι προ 9μηνου,ηταν ενα κομμα που στην κυριολεξια βασιζοταν σε συγγενεις και φιλους,οι οποιοι επι 25 χρονια εβαζαν κοπο,χρονο και χρημα για την διατηρηση του κομματος.δεν ειναι συγγενεις που απο το πουθενα μπηκαν στις λιστες για να διοριστουν.οι περισσοτεροι μπηκαν κατα απαιτηση των τοπικων γιατι σε ολα τα μελη φαινοταν αδιανοητο να μην μπουν καθως δικαιωματικα τηρουσαν ολα τα κριτηρια.το ονομα "λεβεντης" δεν ειναι μητσοτακης παπανδρεου καραμανλης,να το βλεπει ο κοσμος και να ψηφιζει,το ονομα ενος "γραφικου και τρελου" κουβαλανε.επιπλεον στην ΕΚ οι υποψηφιοι θα παραιτουνται ανα 6μηνο,οποτε και ολοι να μπουν στην βουλη,μια κανονικη 4ετια ενος βουλευτη αλλου κομματος,δεν την φτανουν.
Το ότι σχολιάζετε για μία "λαμογιά" που υπάρχουν φήμες και όχι αποδείξεις ότι έκανε ο Λεβέντης προ 20ετίας και βάλε, και δεν σας νοιάζουν οι λαμογιές των υπολοίπων κομμάτων που γίνονται η μία μετά την άλλη τα τελευταία χρόνια, με ξεπερνάει. Και δεν μιλάμε για ποσά της τάξης των λίγων εκατομυρίων. Μιλάμε για δισεκατομύρια.Όσον αφορά τους συγγενείς. Όπως έχει πει και ο Λεβέντης και είναι όρος για να μπει κάποιος στο ψηφοδέλτιο, κάθε 6 μήνες ένας βουλευτής της Ε.Κ θα φεύγει και θα μπαίνει κάποιος άλλος στην θέση του.Επίσης δεν είναι σε εκλόγιμες θέσεις οι συγγενείς του. Αλλά και πάλι, δεν σας πειράζουν οι διορισμοί στο δημόσιο συγγενών βουλευτών και η οικογενειοκρατία, αλλά σας πειράζει ο λεβέντης. Συνεχίστε να ενημερώνεστε από το μέγκα και τον σκαι.. Θα πάτε μπροστά..
(Κοίτα να δεις που και ο Λεβέντης έχει σχολιαστές/troll!! Νομίζουν ότι δεν βλέπουμε ότι οι λογαριασμοί τους στην lifo είναι ελάχιστων ημερών και κάνουν σχόλια μόνο υπέρ Λεβέντη; )
Ο γραφικός Λεβέντης ξεκίνησε απο οικολόγος - πράσινος όταν στις αρχές του '80 ηταν της μοδός και όταν είδε ότι έτσι χαϊιρι δεν έβλεπε συνενώθηκε με την Ενωση Κεντρώων του Γιωργάκη του Παπανδρέου ( οχι του ΓΑΠ φυσικά - του θείου του ) , μετά έδιωξε τον Γιωργάκη κρατώντας τον τίτκλο και χρίζοντας τον εαυτό του διάδοχο του Γεωργίου Παπανδρέου.Ο γραφικός Λεβέντης πούλησε τη συχνότητα του καναλιού του ( ναι ναι αυτό που του κλείνανε οι Αρκουδέηδες , οι Παπανδρέηδες και οι Μητσοτάκηδες ) στον Κουρή και πήρε ένα ( κατά την πιάτσα ) ουδώλως αμελητέο ποσό.Ο γραφικός Λεβέντης αρθρογραφούσε τακτικά στην Αυριανή ( ναι αυτό το ναό της δημοκρατίας ) και είχε και εκπομπή στο κανάλι του Κουρή.Ενα ψώνιο είναι που ο μόνος λόγος που ασχολούμαστε μαζί του είναι επειδή ο αλάνθαστος λαός του έδωσε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό μέσα στη λογική του '' σάμπως οι άλλοι είναι καλύτεροι "?Ο ίδιος σοφός λαός που δίνει στις δημοσκοπήσεις τα χρυσαύγουλα στη τρίτη θέση... Ο μόνος λόγος που δεν εχει κομματικό στρατό είναι γιατί δεν εκφράζει τίποτα παραπάνω απο το μέσο λόγο του μισότρελλου μπάρμπα σε ενα καφενείο. Ο μόνος λόγος που δεν συνδέεται με τη διαπλοκή ήταν επειδη δεν τον χρειάστηκε η διαπλοκή μέχρι τώρα.Βέβαια τώρα τα ομματόσκυλα μυρίστηκαν αίμα... Χωρια τους βουλευτές που θα βγάλει ( και με λιστα παρακαλώ ..δλδ κατι σαν διορισμός ) ξέρετε ποσοι επιστημονικοι συνεργατες , υπαλληλοι βουλης κτλ βολευονται?Το οτι το υολοιπο πολιτικο προσωπικο ειναι για τα μπαζα δεν κανει το Λεβεντη λύση...ήμαρτον...
Το κανάλι ήταν κομματικό και δεν υπήρχε επαγγελματικό προσωπικό. Όλοι όσοι δούλευαν εκεί ήταν στελέχοι του κόμματος. Τον Παπανδρέου τον έδιωξε. Φταντάσου ότι ούτε ο αδερφός του ο Αντρίκος δεν τον ήθελε. Βόλεψε όλη την Ελλάδα, εκτός από αυτόν! Το κανάλι του Λεβέντη το έκλεισε ο Μητσοτάκης γιατί "εμπόδιζε το έργο της Κυβερνήσεως" και μαζί με τα ΜΑΤ, πήγαν στον Υμμητό και έριξαν της κεραίες. Αργότερα, το πούλησε στον Κουρή με την προυπόθεση να έχει δικιά του εκπομπή, η οποία συμφωνήθηκε. Μετά από εντολή της Κυβέρνησης, η εκπομπή του μεταφέρθηκε μετά τα μεσάνυχτα, και μετά από σειρά αποκαλυπτηκών εκπομπών, διακόπηκε!
"Εν τω μεταξύ στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του υπάρχουν, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, έξι συγγενείς του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώνων. Συγκεκριμένα, επικεφαλής της λίστας στην Καβάλα είναι η σύζυγος του προέδρου Αναστασία Μεντεσίδου, στη μονοεδρική των Γρεβενών βρίσκεται η αδελφή του Ελένη Λεβέντη και στα Δωδεκάνησα η ανιψιά του Παρασκευή Λεβέντη. Υποψήφιος είναι και ο άλλος ανιψιός του, Ιωάννης Λεβέντης, ενώ στη λίστα της Β’ Αθήνας όπως και στην Α’ Αθήνας η αδελφή της συζύγου του Δέσποινα Μεντεσίδου. Τέλος, τη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας έχει ο αδελφός του Κωνσταντίνος Λεβέντης. Πηγή: http://www.lifo.gr/now/politics/75318" έχει μια οικογένεια να προστατέψει...
Ένας τύπος που λέει "Θα βγούμε από το μνημόνιο σε 2 μήνες, έχω φίλους στην Ευρώπη", πιστεύει ότι το δημόσιο θα αλλάξει επειδή κάποιος θα διαβάσει το πρόγραμμά του και μοιράζει καρκίνο από την τηλεόραση, ε συγνώμη, δεν σε κάνει να μπεις στον κόπο να μιλήσεις σοβαρά. Κατά τ' άλλα, αν μιλάς είκοσι χρόνια σερί (δηλ 10512000 λεπτά), ε, 20 λεπτά δικαίωσης θα προκύψουν. δηλ. 0.00019% επιτυχία Προφητεία! ΕΛΕΗCON+
Ε, καλά ο άλλος έλεγε ότι θα καταργήσει την αμέσως επόμενη μέρα της εκλογής του με ένα νόμο κι ένα άρθρο το μνημόνιο, κι έγινε πρωθυπουργός κι εσένα σε πείραξε που είπε ο Λεβέντης ότι θα βγούμε από το μνημόνιο σε 2 μήνες;;;
Πως το οριοθετείς το γελοιο δλδ? Γιατι είναι γελοιος ο Λεβεντης κι όχι ο Τσιπρας που θα εσκιζε τα μνημονια σε 1 βραδυ με ένα νομο? Γιατι δεν είναι γελοιος ο Τσιπρας που εφερε μνημονια 80 δις? ε?