ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2015 | 13:40

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Εδώ και δύο χρόνο ζώ και δουλεύω στην Αθήνα. Είμαι 21 χρονων.Εδώ και λίγο καιρό έχω αρχίσει και καταλαβαίνω οτι δεν μου αρέσει η δουλειά που κάνω. Εχει αρχίσει και με παίρνει από κάτω, και δεν μου αρέσει καθόλου αυτο. Σκέφτομαι να γυρίσω Θεσσαλονίκη από που και είμαι. Εκεί δεν έχω δουλεία αλλά έχω όλους τους δικούς μου ανθρώπους και ίσως να βρεθεί κάποια δουλεία. Εσείς τι λέτε? Είναι κακό να κάνω κάτι τέτοιο? Θα κάνω μεγάλη βλακεία?
7
 
 
 
 
σχόλια
Στην Αθηνα δεν εχει φτιαξει τον κυκλο σου; Αν οχι τοτε να ξερεις θα ειναι ακομη πιο δυσκολο για σενα να προσαρμοστεις μακρια απο τους δικους σου. Αν η δουλεια που εχεις πιασει δεν εχει προοπτικες (τυπου δουλευω σε καφετερια, στα ζαρα) αλλα την κανεις καθαρα για βιοπορισμο, τοτε μπορεις να την υπομεινεις πιστευω, εχοντας προοπτικη αργοτερα για κατι καλυτερο. Πρεπει να εντοπισεις ομως, ειναι η ζωη στην Αθηνα, μακρια απο τους δικους σου τοσο ανυποφορη, η αυτη καθεαυτη η δουλεια σου; Αν δεν αντεχεις γυρνα στη Θεσσαλονικη, πρωτα ομως προσπαθησε να βρεις κατι πανω.
Οχι δεν έχω κάνει κύκλο, καθόλου. Και δεν βλέπω να κάνω γιατί εκτός απο την δουλεία δεν κάνω κάτι άλλο. Η δουλεια που κάνω είναι τεχνικός υπολογιστων. Το να αλλάξω δουλεία εντελώς ειναι παράλογο..διότι είμαι και μικρός ακόμα..
Ακριβως επειδη εισαι μικρος δεν ειναι καθολου παραλογο να αλλαξεις δουλεια. Ακομη ψαχνεσαι εχεις μια ζωη μπροστα σου. Προσπαθησε να πλησιασεις ανθρωπους στη δουλεια, ξεκινα καποιο χομπι, μπαλα ας πουμε, κατεβασε κανα φιλο σου απο Θεσσαλονικη για να βγειτε, και ισως γνωρισεις καποια κοπελα.... Οταν λες δεν σου αρεσει η δουλεια, εννοεις το αντικειμενο η το περιβαλλον;
το περιβάλλον είναι μια χαρά αλλα νομίζω πως το αντικείμενο δεν μου κινει το ενδιαφερον πια. ΧΑΧΑ αυτο με τον φιλο απο θεσσαλονίκη το έκανα πριν απο μια βδομάδα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ