Σάλος με τη δήλωση Μιχαλολιάκου: Η Χ.Α. αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα

Σάλος με τη δήλωση Μιχαλολιάκου: Η Χ.Α. αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
11

Ο γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή" μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ομολόγησε μεταξύ άλλων ότι η οργάνωση αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε». Ο αρχηγός της Χρ. Αυγής προσθέτει αμέσως μετά: «όσο για την ποινική ευθύνη, δεν υπάρχει», γιατί σύμφωνα με το σκεπτικό του «τότε γιατί δεν υπήρχε ποινική ευθύνη για τη δολοφονία Τεμπονέρα ή του Λαμπράκη;».

 

«Είναι σωστό να καταδικάζεται ένα κόμμα επειδή ένας οπαδός, ένας φίλος του προέβη σε μια καταδικαστέα πράξη;» καταλήγει.

Μιλώντας για τις εκλογές και τη Χρυσή Αυγή πρόσθεσε: «Εχω τη γνώμη η οποία προκύπτει όχι μόνο από τις πολιτικές έρευνες, αλλά και από πολλά άλλα στοιχεία, την επαφή μου με τον λαό, τις διάφορες ομιλίες που έχω κάνει, ότι θα είναι στην τρίτη θέση».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μάλιστα μετέφερε και σχόλιο ακροατή, το οποίο ανέφερε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος, είχε πει παλαιότερα, ότι η Χρυσή Αυγή, είναι ο σπόρος των νικημένων του 1945.

 

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει πει κάτι τέτοιο και προκάλεσε τον Νίκο Χατζηνικολάου, αν υπάρχει, να το κοινοποιήσει.

Και ο κ Χατζηνικολάου το κοινοποίησε.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Στα νομικά, αυτή η δήλωση του Ν.Μ. λέγεται ηθική αυτουργία και είναι ποινικά κολάσιμη! Άραγε, εδώ ισχύει το κοινώς λεγόμενο "γιατί δεν επεμβαίνει ένας εισαγγελέας;"
Να μην έδινες το οκ ηττημένε γερμαναρα ναζί σπορε μπουγαδονερου να μην παίρνατε την ποινική ευθύνη. Αλλά ξέχασα ότι το μυαλό σας στροφαρει μόνο όταν ακούει συγκεκριμένες λέξεις... Α ουγκ Α ουγκ γκεγκε...
Παρακαλώ πολύ διορθώστε αυτό το τρομακτικό λάθος: ο Μιχαλολιάκος δεν λέει "ένα μέλος, ένας οπαδός" αλλά λέει "ένας φίλος, ένας οπαδός" - η διαφορά είναι τεράστια, γιατί έτσι μπορεί να ισχυρίζεται ότι η ΧΑ αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για ένα φόνο που έτσι κι αλλοιώς δεν διέπραξε κάποιο μέλος της...
Παιδιά, πλέον έχουμε περάσει ένα κομβικό σημείο στην ιστορία των τελευταίων χρόνων. Δεν υπάρχει πια κανένας φερτζές και αμφιβολία. Όσοι εν έτι 2015 ψηφίζουν Χ.Α. είναι δηλωμένοι και συνειδητοποιημένοι φασίστες, χωρίς μα και μου και πια δεν τους προκαλεί καμία ενοχή η γνώμη μας. Η ψήφος διαμαρτυρίας μας τελείωσε.
Θέλω να σχολιάσω και να βρίσω. Πολύ. Και τη Χ.Α. και αυτούς που τους ψηφίζουν έχοντας πλήρη γνώση της ψήφου τους, και αυτούς που τους ψηφίζουν και λένε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνεται στο παραπάνω άρθρο.Αλλά δεν πρέπει να βρίσω.
Τώρα τι έχουν να πουν όλοι οι Ψηφοφόροι και υποστηρικτές των Ναζί, που τόσο καιρό δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον Χίτλερ, αλλά είναι μόνο 'Ελληνες εθνικιστές?Ποιοι είναι οι ''νικημένοι του 1945'' των οποίων τη σπορά αποτελούν?Και για τους αγράμματους...: Εθνικοσοσιαλισμός=NΑtionalsoΖΙalismus= συντομογραφία:Νazi