Επίθεση Ραχήλ στον Τσίπρα: "Είναι αργά για δάκρυα Αλέξη"

Επίθεση Ραχήλ στον Τσίπρα: "Είναι αργά για δάκρυα Αλέξη" Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Η βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία και επιτίθεται εκ νέου στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον πως ο λόγος που έφερε το Μνημόνιο είναι γιατί ήθελε να προστατέψει την καρέκλα του κι όχι επειδή η χώρα απειλούνταν με Grexit.

Ολόκληρη η δήλωση της Ραχήλ Μακρή:

Οι απειλές περί Grexit δεν ήταν ποτέ «μια πραγματική πιθανότητα» καθώς θα ήταν παράνομη, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Βίτορ Κοστάντσιο σε συνέντευξή του στο Reuters.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για τις 17 ώρες διαπραγματεύσεων και την αναγκαστική αποδοχή του μνημονίου για την αποφυγή της τακτικής ή άτακτης χρεοκοπίας αποκαλύπτονται αφήνοντας εκτεθειμένο τον Αλέξη Τσίπρα και τα κόμματα του μνημονιακού τόξου που είχαν μετακινηθεί στις αρχές Ιουλίου στις Βρυξέλες.

Τα κλάματα, τα σπασμένα χέρια, οι απειλές εγκατάλειψης της πολιτικής και τα υπόλοιπα επικοινωνιακά κόλπα από τον Καμμένο, δεν δύνανται να κρύψουν ότι η υιοθέτηση των μνημονιακών πολιτικών ήταν επιλογή τους για να διατηρήσουν τις καρέκλες και να συνεχίσουν τις διακοπές με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.

Είχαμε ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι οι Γερμανοί εκτελούσαν τους εγχώριους συνεργάτες ταγματασφαλίτες όταν δεν τους χρειάζονταν. Αυτό αποτελεί ιστορική πραγματικότητα.

Οι σύγχρονοι δανειστές φαίνεται να ακολουθούν την ίδια τακτική στον οικονομικό πόλεμο ενάντια στη Χώρα μας εκθέτοντας τους πρόθυμους, που πιθανόν δεν χρειάζονται πλέον.'

Είναι αργά για δάκρυα Αλέξη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Απο οτι τελευταια καταλαβαινω η υπηρεσιακη κυβερνηση τα παει ψιλοκαλα.Αν τωρα λεω αν δεν παει κανενας να ψηφισει (κανενας ομως) τους αριστερο κεντρο φιλελευθερο δεξιο καραγκιοζηδες υπαρχει περιπτωση να μεινουνε αυτοι πανω και οι αλλοινα πανε στο καλο...ουτε βουλευτες δεν χρειαζομαστε..εναν νομικο χρειαζομαστε να μας πει αν γινεται.Λεω εγω..