Επίθεση Ραχήλ στον Τσίπρα: "Είναι αργά για δάκρυα Αλέξη"

Επίθεση Ραχήλ στον Τσίπρα: "Είναι αργά για δάκρυα Αλέξη" Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
2

Η βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία και επιτίθεται εκ νέου στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον πως ο λόγος που έφερε το Μνημόνιο είναι γιατί ήθελε να προστατέψει την καρέκλα του κι όχι επειδή η χώρα απειλούνταν με Grexit.

Ολόκληρη η δήλωση της Ραχήλ Μακρή:

Οι απειλές περί Grexit δεν ήταν ποτέ «μια πραγματική πιθανότητα» καθώς θα ήταν παράνομη, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Βίτορ Κοστάντσιο σε συνέντευξή του στο Reuters.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για τις 17 ώρες διαπραγματεύσεων και την αναγκαστική αποδοχή του μνημονίου για την αποφυγή της τακτικής ή άτακτης χρεοκοπίας αποκαλύπτονται αφήνοντας εκτεθειμένο τον Αλέξη Τσίπρα και τα κόμματα του μνημονιακού τόξου που είχαν μετακινηθεί στις αρχές Ιουλίου στις Βρυξέλες.

Τα κλάματα, τα σπασμένα χέρια, οι απειλές εγκατάλειψης της πολιτικής και τα υπόλοιπα επικοινωνιακά κόλπα από τον Καμμένο, δεν δύνανται να κρύψουν ότι η υιοθέτηση των μνημονιακών πολιτικών ήταν επιλογή τους για να διατηρήσουν τις καρέκλες και να συνεχίσουν τις διακοπές με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.

Είχαμε ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι οι Γερμανοί εκτελούσαν τους εγχώριους συνεργάτες ταγματασφαλίτες όταν δεν τους χρειάζονταν. Αυτό αποτελεί ιστορική πραγματικότητα.

Οι σύγχρονοι δανειστές φαίνεται να ακολουθούν την ίδια τακτική στον οικονομικό πόλεμο ενάντια στη Χώρα μας εκθέτοντας τους πρόθυμους, που πιθανόν δεν χρειάζονται πλέον.'

Είναι αργά για δάκρυα Αλέξη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Απο οτι τελευταια καταλαβαινω η υπηρεσιακη κυβερνηση τα παει ψιλοκαλα.Αν τωρα λεω αν δεν παει κανενας να ψηφισει (κανενας ομως) τους αριστερο κεντρο φιλελευθερο δεξιο καραγκιοζηδες υπαρχει περιπτωση να μεινουνε αυτοι πανω και οι αλλοινα πανε στο καλο...ουτε βουλευτες δεν χρειαζομαστε..εναν νομικο χρειαζομαστε να μας πει αν γινεται.Λεω εγω..