ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2015 | 14:17

ΣΟΣ

ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 18-28 ΠΕΡΙΠΟΥ ! ΛΟΙΠΟΝ 1) ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ / ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ !!
5
 
 
 
 
σχόλια
1)Αν ο ήλιος σβήσει ποτέ ,αν υπάρχει επαρκής ποσότητα πόσιμου νερού στον πλανήτη ,για πόσο θα υπάρχουν ακόμα δέντρα για να μπορούμε να αναπνέουμε .2)Μου κινεί το ενδιαφέρον το διάστημα ,ο υποθαλάσσιος κόσμος και με προβληματίζει η χαζομάρα και η απληστία των ανθρώπων .
Λιγο γενικες οι ερωτησεις σου.Αν δηλαδη εχεις καποιο λογο που ρωτας, μαλλον θα μπερδευτεις.Για την πρωτη ερωτηση:Με απασχολει η πολιτικη επικαιροτητα και η οικονομικη κριση στο επιπεδο της ανεργιας.Για τη δευτερη ερωτηση:Δε σου απαντω με ασφαλεια για το τι μου κινει το ενδιαφερον γιατι δεν καταλαβαινω που αναφερεσαι..Μου κινει το ενδιαφερον η εκμαθηση ξενων γλωσσων μεσω ιντερνετ. Με προβληματιζει η κριση των θεσμων, το γεγονος οτι η εκκλησια συνεχιζει να μην πληρωνει φορους, η αντιμετωπιση που τυγχανουν οι προσφυγες απο το ελληνικο κρατιος και την Ευρωπη γενικοτερα και τελος η ανοδος της Χρυσης Αυγης.