Ο Μάρδας τρολάρει τη Zωή Κωνσταντοπούλου και της προσφέρει το Mini Cooper του

Ο Μάρδας τρολάρει τη Zωή Κωνσταντοπούλου και της προσφέρει το Mini Cooper του Facebook Twitter
2

Το διαφημιστικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να αλλάζει λάστιχο σε ένα mini cooper σχολίασε με το δικό του τρόπο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με ένα mini μοντέλο του 1978, γράφοντας, μεταξύ άλλων: "Προσφορά για τη Ζωή (και όχι για την επονείδιστη ζωή)". Μάλιστα δεν δίστασε να δώσει και ιδέα για ένα sequel του σποτ, με τον οδηγό που στο σποτ κρατά ένα βιβλίο για το χρέος αυτή τη φορά να κρατά ένα βιβλίο με τίτλο: «Το ύψος των δαπανών της Διεθνούς Επιτροπής της Βουλής για την Αλήθεια του Χρέους».

Προσφορά για τη Ζωή ( και όχι για την επονείδιστη ζωή)Προσφέρω το μίνι μου (μοντέλο 1978), άρτι επισκευασθέν, για τη...

Posted by Δημήτρης Μάρδας on Tuesday, September 15, 2015
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δηλαδή ο (κάποιος) κύριος Μάρδας αν μια τράπεζα του πει ότι χρωστάει τα κέρατα του, δεν θα βάλει δικηγόρο να το ψάξει, θα το αποδεχτεί όπως είναι. Το ότι ο ελληνικός λάος θέλει να μάθει αναλυτικά ποιος πότε και με τι όρους υπερχρέωσε το κράτος δεν έχει και τόση σημασία και καμιά κυβέρνηση δεν πρέπει να το κάνει ενώ το θέλει η πλειοψηφία του κόσμου. Πλήρωνε και μη ερεύνα. Θλιβερός ο τύπος.