Ο Ψινάκης ξέφυγε και πάλι: Η αχαρακτήριστη επίθεση στον Πάνο Χαρίτο για το debate

Ο Ψινάκης ξέφυγε και πάλι: Η αχαρακτήριστη επίθεση στον Πάνο Χαρίτο για το debate Facebook Twitter
18

«Ξέφυγε» και πάλι ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος ανέβασε στο λογαριασμό του μια φωτογραφία του δημοσιογράφου και συντονιστή του debate, Πάνου Χαρίτου χαρακτηρίζοντας τον μεταξύ άλλων «ατάλαντο βούρλο». Λίγο μετά πάντως, ίσως και κατόπιν αντιδράσεων, ο δήμαρχος Μαραθώνα κατέβασε την ανάρτηση στην οποία έγραφε:

 «Δεν είναι ντροπή ένα ατάλαντο βούρλο να διευθύνει ένα τόσο σοβαρό debate που θα κρίνει τις τόσο κρίσιμες εκλογές για την χώρα μας; Το χειρότερο είναι ότι αυτό το πράμα το πληρώνουμε εμείς... Έχουμε τόσο ικανούς δημοσιογράφους ...αυτόν διαλέξανε; Άσε που το debate σ όλο τον πλανήτη γίνεται αλλιώς...μεταξύ των δυο Αρχηγών ...ΕΛΕΟΣ...!!!».

Ο Ψινάκης ξέφυγε και πάλι: Η αχαρακτήριστη επίθεση στον Πάνο Χαρίτο για το debate Facebook Twitter
18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Ο Ψινάκης χρησιμοποίησε ως συνήθως υπερβολικές εκφράσεις για να πει όμως κάτι απόλυτα σωστό.Ο Πάνος Χαρίτος δεν είναι ούτε καλός συντονιστής,ούτε καλός κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων.Δεν κάνουμε όλοι για όλα.Μόνο σ'αυτήν την χώρα το έχουμε αυτό.Εγώ απορώ πως τον σκέφτηκαν για παρουσιαστή ειδήσεων και πως αυτός δέχτηκε...
Καλά του είπε. Ο Χαρίτος εχει ευεργετηθεί όσο κανένας από το συριζα και το παίζει (ή είναι) άοσμος, άχρωμος και άγευστος. Είτε βλέπεις αυτόν, είτε ένα ανέκφραστο ρομπότ το ίδιο και το αυτό.Και το ελάττωμα του επίσης είναι ότι μονίμως προσπαθεί να επαναφέρει στην τάξη τους συνομιλητές, εκτός βέβαια απ'αυτούς του σύριζα τους οποίους αφήνει να αλωνίζουν. Το περιστατικό με την υποτακτική χειραψία στον Σκουρλέτη, που αποχώρησε μαινόμενος από τον καυγά με τον Κεφαλογιάννη τα λέει όλα. Είναι καλά εκπαιδευμένος: Δεν δαγκώνει το χέρι που τον ταϊζει.
Έχω μείνει λίγο "εμβρόντητος" για να μη το πω αλλιώς και κοπεί το σχόλιο, με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. ΝΤΡΟΠΗ λέει για την κριτική σε έναν αξιοπρεπή χαμηλων τόνων και πάρα πολύ καλό πολεμικό ανταποκριτή που ανέλαβε να διευθύνει το ντιμπέιτ,λες και αν κρίνουμε κάποιον αρνητικά θα του θίξουμε την αξιοπρέπεια και θα τον ατιμάσουμε θανάσιμα. Είναι σαν να παίζει η ομάδα σου και να αποφασίσει ο προπονητής να βάλει επιθετικό τον τερματοφύλακα. Αν λοιπόν δεν μπορεί να σταυρώσει σουτ τότε ΜΗ διανοηθεί κανείς και πει κακό λόγο,γιατί αυτή δεν είναι η κανονική του θέση, ξέρετε ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ;;Εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο ποιος είναι και τι έχει κάνει στη ζωή του ο άνθρωπος,εγώ αυτό που ξέρω και έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω είναι η χθεσινή του παρουσία.Χθες λοιπόν είδαμε έναν άνθρωπο με απίστευτο άγχος,με τεράστια αμηχανία,σε βαθμό που έκανε και τον τηλεθεατή να νιώθει άβολα,έναν παρουσιαστή που επαναλάμβανε αυτιστικά κάτι αδιάφορες λεπτομέρειες ξανα και ξανα και ξανα,και που μου θύμισε αδιάβαστο μαθητή που τον είχαν σηκώσει στον πινακα,το βλέμμα πανικού ξέχασα που δεν έσβησε ποτέ από το πρόσωπό του. Ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ πολεμικός ανταποκριτής; με γεια του με χαρά του. Χθες όμως ήταν κάκιστος.
Γιατί δεν είναι ούτε καλός ανταποκριτής. Ξεχνάμε που έστελνε ρεπορτάζ από τα μετόπισθεν, ενώ στην οθόνη βλέπαμε σκηνές από τους πραγματικούς ανταποκριτές του CNN? Και όλοι νόμιζαν ότι είναι στην πρώτη γραμμή? Είναι δυνατόν ένα τέτοιο χλιαρό και άνευρο πλάσμα να είναι πραγματικός πολεμικός ανταποκριτής? Βλέπεις τους αντίστοιχους ξένους στο ΒBC και στο CNN πόσο αεικίνητοι είναι, τι λόγο εκφέρουν, πόσο έχουν αυτή τη νευρικότητα του συνεχούς κινδύνου στις καθημερινές τους κινήσεις, ακόμα και όταν είναι στο στούντιο. Ο Χαρίτος αντίθετα είναι σαν να βγήκε από ταινία του Αγγελόπουλου.
τον έχεις μπερδέψει εμ τον Κούλογλου - όσο για τις δημοσιογραφάρες του CNN και του BBC κάνανε ρεπορτάζ μόνο με τις πλάτες των δυνάμεων εισβολής και όχι ανεξάρτητα από αυτές...
Το "ατάλαντο βούρλο" έχει καλύψει στο παρελθόν πολιτικές αναταραχές αλλά και (ως πολεμικός ανταποκριτής) πολέμους σε διάφορα μέρη του κόσμου.Τα μεγαλύτερα ίσως επιτεύγματα του κ. Ψινάκη ήταν ότι γεννήθηκε πλούσιος, έκανε τον "μακαρόνια με κιμά" Σάκη εθνικό σταρ και πήρε μέρος σε εκπομπές λόγου και ήθους με ατάκες όπως "τι λες μωρή;", "τραβιέμαι", "να το βάλεις στον κ..ο σου".Να τον κρίνουμε τον κ. Χαρίτο, γιατί στο κάτω κάτω εμείς τον πληρώνουμε όντως. Προσωπικά τον βρίσκω άνευρο και κουραστικά αργό στην ομιλία.Αλλά να τον κρίνουμε χωρίς να παραβλέπουμε τη δημοσιογραφική πορεία του πορεία η οποία δεν ήταν πάντα η εύκολη παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών από τα ασφαλή και ωραία πλατό.
Γκούγκλαρε λίγο, ρε Ψινάκη, το όνομα του ..."ατάλαντου βούρλου" πριν προβείς σε δημόσιες δηλώσεις, μπας και μάθεις ότι αυτός ο ατάλαντος που λες υπήρξε για χρόνια πολεμικός ανταποκριτής. Και μετά σύγκρινέ τον με τους "ταλαντούχους" δημοσιογράφους. Οκ, είναι καλό που ο καθένας έχει βήμα να μιλήσει δημόσια και να πει την όποια άποψή του, αλλά δε βλάπτει και λίγη πνευματική προετοιμασία πριν τη διατυπώσει.
Ντροπή του να μιλάει έτσι για έναν αξιοπρεπή δημοσιογράφο που δεν έχει προκαλέσει ποτέ και πάντα ήταν χαμηλών τόνων. Ο κύριος Χαρίτος έχει αποδείξει με την πορεία του και δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο.Μπορεί να μην ήταν κατάλληλος για την συγκεκριμένη θέση στο debate, αλλά σε καμία περίπτωση δεν του αξίζει ο χαρακτηρισμός ¨ατάλαντο βούρλο¨. Ο Ψινάκης μάλλον θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι ένας manager-celebrity αλλά ένα εκλεγμένο πολιτικό πρόσωπο που θα πρέπει να προσέχει τα λόγια του.