Επεισόδιο Λαπαβίτσα με συνταξιούχο

Επεισόδιο Λαπαβίτσα με συνταξιούχο Facebook Twitter
SOOC
8

Σε  φραστικό επεισόδιο στο Νέο Ψυχικό ανάμεσα στον υποψήφιο της ΛΑ.Ε. Κώστα Λαπαβίτσα και σε συνταξιούχο αναφέρεται η στήλη «Βηματοδότης» του Βήματος. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την στήλη, καθώς περπατούσε τρώγοντας χθες στο δρόμο ο κ. Λαπαβίτσας τον πλησίασε ένας συνταξιούχος λέγοντάς του: «Εχεις μούτρα και τρως σπανακοτυρόπιτες; Δεν ντρέπεσαι; Θέλεις να μας οδηγήσεις στη δραχμή, να μας αφανίσεις». Ο υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας του είπε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, με τον συνταξιούχο να του ανταπαντά:  «Πώς δεν είναι έτσι; Εχεις τα λεφτά σου στην Αγγλία, εκεί εξασφαλισμένα και θέλεις να μας πας στη δραχμή; Για να οικονομήσετε; Είναι ντροπή αυτό που κάνεις».

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Λαπαβίτσας φαίνεται ότι έχασε την ψυχραιμία του. «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εγώ έχω λεφτά στην Αγγλία;» είπε στον συνταξιούχο, ενώ στον καβγά επενέβη  και ο συνοδός του του υποψήφιου βουλευτή φωνάζοντας στον συνταξιούχο: «Είσαι αλήτης. Αυτό που κάνεις είναι αλητεία». 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: Να ομονοούμε στα προφανή, η αντιπολίτευση επενδύει σε επαναστατική γυμναστική

Αποσαφήνισε ότι η διαφύλαξη της τάξης παραμένει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ η συντήρηση και ο καθαρισμός του μνημείου στο Άμυνας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
"Δεν ντρέπεσαι και τρως σπανακοτυρόπιτα;;" είπε ο άλλος... Τι άλλο θ' ακούσουμε σ' αυτή τη χώρα !!!! Επίσης, για την ιστορία ο Λαπαβίτσας όχι μόνο δεν έχει καταθέσεις στην Αγγλία, αλλά αντιθέτως έχει ΔΑΝΕΙΟ, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση αλλαγής νομίσματος θα φάει πολύ μεγάλο πακέτο, γιατί θα πρέπει να πληρώνει πολύ μεγαλυτερη αξία.
Καλο θα ειναι να σκεφτομαστε μονοι μας και οχι να αναπαραγουμε τι λεει ο καθε λαπαβιτσας. Το θεμα ειναι που εισοδηματα ο καθε λαπαβιτσας. Εγω ξερω οτι ειναι καθηγητης αφρικανικων σπουδων ατο λονδινο οπου ειναι και η ζωη του. Οταν θα γινει η στραβη θα παρει το αεροπλανο για το λονδινο που ειναι η ζωη του και εληξε.
Θερίζουν ότι σπείρανε σαν αντιπολίτευση..Όταν τρώγανε πεσίματα οι πολιτικοί εδώ και 5 χρόνια (ακόμα και αυτοί που δεν το αξίζανε) χαζογελούσαν και σιγοντάρανε..
Εμ βέβαια.... να 'ταν τυρόπιτα σκέτη εντάξει, αλλά η σπανακοτυρόπιτα δεν αντέχεται !!!Αμ και ο Λαπαβίτσας.... "Εγώ έχω λεφτά στην Αγγλία; Εγώ; Στα Κέυμαν τα' χω ρε !"