Δήμος έδωσε 10 χιλιάδες ευρώ για βεγγαλικά

Δήμος έδωσε 10 χιλιάδες ευρώ για βεγγαλικά Facebook Twitter
4

Σχεδόν 10 χιλιάδες ευρώ διέθεσε  ο δήμος στην Πάργα προκειμένου να κάνει πιο φαντασμαγορική μια μουσική εκδήλωση στην πόλη, τον Αύγουστο. Πάντως τοπικά σάιτ αναφέρουν ότι πρόκειται για θέαμα το οποίο συγκεντρώνονται για να δούν κάθε χρονο την ημέρα του 15αύγουστου ντόπιοι και επισκέπτες.

Δήμος έδωσε 10 χιλιάδες ευρώ για βεγγαλικά Facebook Twitter
Φωτό: prevezaposto.gr

Το σάιτ pamepreveza.gr, δημοσιεύει την απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, και αναφέρεται στην έγκριση ποσού ύψους  9.840 ευρώ για αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Δήμος έδωσε 10 χιλιάδες ευρώ για βεγγαλικά Facebook Twitter
Δήμος έδωσε 10 χιλιάδες ευρώ για βεγγαλικά Facebook Twitter
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Πρωτον δεν ηταν βεγγαλικα για μια μουσικη εκδηλωση αλλα το αντιθετο! η μουσικη εκδηλωση ηταν για τα βεγγαλικα! ειναι μια γνωστη εκδηλωση που γινεται καθε χρονο και χιλιαδες κοσμος ,ελληνες και ξενοι τουριστες, συρρεουν καθε χρονο αποφεροντας τεραστια κερδη! πολυ καλα κανει λοιπον ο δημος γιατι ειναι μια επενδυση για τον τουρισμο του τοπου! ξοδεθευει 10.000 αλλα παιρνει πισω τα δεκαπλασια!!
ειναι απλα συνηθεια πλεον για τον καθε ανθρωπο που αναλαμβανει ενα ποστο να προσπαθει να κανει τα παντα με λεφτα αλλων.. αν ηταν απο την τσεπη του θα σου λεγα εγω.. ουτε ενα δε θα πεφτε..
Γιατί ξένες τσέπες; Αν είναι μια προγραμματισμένη εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο και μαζεύει κόσμο τότε τα λεφτά δεν πάνε χαμένα αλλά επενδύονται για την ανάδειξη και ανάπτυξη της περιοχής.