Στο πρώτο του σποτ ο Λαφαζάνης τρολάρει

Στο πρώτο του σποτ ο Λαφαζάνης τρολάρει Facebook Twitter
5

Διάθεση για τρολάρισμα των όσων ειπώθηκαν για αυτόν και τη διάθεση του για επιστροφή στη δραχμή δείχνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στο πρώτο του τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ. Ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας εμφανίζεται να μπαίνει σε ταξί και να δίνει εντολή στον οδηγό να κατευθυνθεί στο Νομισματοκοπείο. Στη συνέχεια σκάει ένα πονηρό γελάκι και προτρέπει να μην πιστεύουμε όσα λέγονται για αυτόν.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ: Έτσι όπως είναι, έχουμε δυσκολία να συμμετέχουμε

Ζήτησε οι ευρωατλαντικές σχέσεις να διατηρηθούν σε «λειτουργικό επίπεδο» και το Συμβούλιο Ειρήνης να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό, την ειρήνευση στη Γάζα
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Γλυκύτατο σποτάκι. Στο δε νευρωτικό πάνω-κάτω του δαχτύλου του Λαφαζάνη , σα σπασικλάκι στη δευτέρα δημοτικού, σημειολογείται όλη η ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης αυτής της αριστεράς. Αυτή η ανάγκη που γεννά την παλαβομάρα της, ακόμα και στους σοβαρούς-σπουδαγμένους ανθρώπους της.