ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2015 | 22:09

Φοβάμαι.

Με τρομάζει η ιδέα του ότι θα πάω πανεπιστήμιο. Δεν ξέρω πώς θα είναι την πρώτη μέρα, πώς θα κάνω παρέες, γιατί είμαι και κλειστή σαν χαρακτήρας. Λογικό είναι να αισθάνομαι έτσι, γιατί είναι κάτι καινούριο και δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που το έχει περάσει. Απλά τις τελευταίες μέρες έχω τρομοκρατηθεί.
3
 
 
 
 
σχόλια
Λογικο ειναι να αισθανεσαι αγχος, διοτι προκειται για μια σημαντικη αλλαγη, αλλα παραλληλα τρομερα ενδιαφερουσα. Περνας απο τη σχολικη ζωη στ φοιτητικη! Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω πως αυτη η μεταβαση θα σε γεμισει εμπειριες και ομορφες στιγμες! Ιδιως τις πρωτες μερες οπως και αναφερθηκε μιλανε ολοι με ολους, βγαινεις με πολυ κοσμο και μετεπειτα κατασταλαζεις στα ατομα που σου ταιριαζουν. Αν εισαι δε και στην επαρχια, δεν συζητω καν το ποσο ομορφα θα περασεις!Καλη αρχη!
περυσι τετοια εποχη ενοιωθα ακριβως ετσι!και ξερεις κατι?για ποτε γνωριζεις κοσμο ουτε που το καταλαβαινεις!εμας η ψυχη της παρεας η φιλεναδιτσα μου εδω την γνωρισα και σε πληροφορω κι εκεινη εχει θεμα να συστηθει κλπ (ειναι μεχρι να παρει μπρος!)πιστεψε με ολα θα πανε τελεια!!!!!απλα να εισια χαμογελαστη κι ολα γινονται!ααα και σημειωσουλα!προσπαθησε να συνδυασεις φατσες με ονοματα.εγω το πρωτο διαστημα γνωρισα τοσα ατομα που απο καποιο σημειο κι επειτα δεν θυμομουν το ονομα τους!υπερπληροφορηση!!!συστηνομουν πλεον ασυναισθητα!