O Μπουτάρης θέλει κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και πρωθυπουργό τον Τσίπρα

O Μπουτάρης θέλει κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και πρωθυπουργό τον Τσίπρα Facebook Twitter
Αlexandros Michailidis / SOOC
4

"Πιστεύω βαθύτατα ότι πρέπει να μπούμε σε κυβέρνηση συνεργασίας με κεντρικό κορμό το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία. Πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει τον κύριο λόγο", δήλωσε απόψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.


Ο κ.Μπουτάρης αναφέρθηκε στην πρωινή επίσκεψη του κ.Τσίπρα στο δημαρχείο και στην ευχή που έδωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει με μια ψήφο.


"Δεν το είπα από ευγένεια, αλλά από πεποίθηση. Πιστεύω ότι ο Τσίπρας πρέπει να ολοκληρώσει την τετραετία. Βγήκε τον Ιανουάριο και στο ενδιάμεσο, το δημοψήφισμα και οι εκλογές ήταν αναγκαίο κακό", ανέφερε ο κ.Μπουτάρης, υποστηρίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας "οφείλει να συνεχίσει τη στροφή και τα κόμματα να τον στηρίζουν για να τα βγάλει πέρα".


Ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, Σταύρος Καλαφάτης, από την πλευρά του σχολίασε την πρωινή συνάντηση Τσίπρα - Μπουτάρη λέγοντας: "Άκουσα την ευχή του δημάρχου να συνεχίσει ο πρώην πρωθυπουργός ό,τι άφησε στη μέση. Τα capital controls, τις επιχειρήσεις που κλείνουν, το μεταναστευτικό. Τον άκουσα να λέει συνέχισέ το κι εγώ μαζί σου".


Ο κ.Καλαφάτης υποστήριξε επίσης πως "ο κάθε ένας μπορεί να αξιολογήσει εάν αυτοί οι εφτά μήνες ήταν μήνες που βοήθησαν τον Έλληνα πολίτη, τα ευαίσθητα νοικοκυριά, τους ελεύθερους επαγγελματίες, βοήθησαν τους ιδιώτες, τους ανέργους. Για μένα είναι καταστροφικά αποτελέσματα".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
ειλικρινά όσο καλή διάθεση κι αν επιστρατεύσω, δεν μπορώ να καταλάβω τί του βρίσκουν του Τσίπρα. Γιατί εγώ βλέπω μια μετριότητα στην καλύτερη περίπτωση? Ας με εξηγησει κάποιος συρριζαιος ή μη αλλά οχι με το ακλόνητο συριζαϊκό επιχείρημα " γιατί, οι άλλοι καλύτεροι είναι?"
Η λογική του έχει βάση: απ' το να είναι αντιπολίτευση και στα κάγκελα ο ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στο μνημόνιο που ψήφισε ο ίδιος (στην Ελλάδα ήμαστε και το βλέπω πιθανό αν έρθει δεύτερος) καλύτερα να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ. Δεν είναι ανάγκη να καεί η Αθήνα για να γίνουμε επιτέλους σοβαρό κράτος.
Ακούγοντας βουλευτές αυτού του τσίρκου να διατυμπανίζουν ότι αν δεν βγουν πρώτο κόμμα θα καταψηφίζουν τα μέτρα του Μνημονίου που οι ίδιοι έφεραν, είναι να αναρωτιέται κανείς τι θα ήταν καλύτερο για αυτή τη χώρα.If you ask me, ο Έλληνας δεν έχει καμία ελπίδα. Η χώρα θα σέρνεται για πολλά χρόνια ακόμα ως αποτέλεσμα της ηλιθιότητας του λαού.