ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2015 | 15:00

Φροντιστήρια.

Το θέμα στην Ελλάδα με τα φροντιστήρια έχει φτάσει σε σημείο αηδίας!Από τη στιγμή που διδασκόμαστε στο σχολείο τα μαθήματα γιατί οι δάσκαλοι να μην κάνουν σωστά τη δουλειά τους για να μην χρειάζεται να απευθυνόμαστε σε άλλους;Νομίζουν όλοι οι γονείς με ένα χαμηλό εισόδημα μπορούν να πετάν λεφτά σε φροντιστήρια;Και το χειρότερο;Μερικοί καθηγητές δεν μας εξηγούν πράγματα γιατί λένε πως θα μας τα πούνε στο φροντιστήριο!Είναι τρελοί;Ποια είναι η δουλειά τους;Εγώ προσωπικά είμαι μια μαθήτρια 3ης γυμνασίου και επειδή θέλω να μπω σε μία αξιόλογη σχολή η γονείς μου μού πληρώνουν φροντιστήρια.Θα μου πεις δε μπορείς να στρωθείς και να διαβάσεις μόνη σου;Οι σημερινοί καθηγητές δεν έχουν μεράκι για δουλειά και τα μαθήματα μας τα ξεπετάνε.Το αποτέλεσμα;Να μείνω με κενά.Αυτή τη σχολική χρονιά θα πηγαίνω Μαθηματικά,Αρχαία,Φυσική και 2 ξένες γλώσσες που ευτυχώς σε 1-2 χρόνια τελειώνω.Θεωρώ τη γνώση κάτι πολύ σημαντικό καθώς από αυτή εξαρτάται το μέλλον μου,όχι μόνο το δικό μου,αλλά και όλων.ΑΧ ΡΕ ΕΛΛΆΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Με καθηγητές που δεν τους νοιάζει αν θα μάθουμε ή όχι δε μαθαίνω τίποτα.Οι περισσότεροι πηγαίνουν στην δουλειά μόνο για να πληρώνονται και όχι για να κάνουν το καθήκον τους σωστά.
Ενώ αν σου φόρτωναν το κεφάλι με πληροφορίες που πρόκειται να ξεχάσεις αμέσως μετά τις εξετάσεις θα έβγαινες φωστήρας. Κανείς δεν έχει καθήκον να σε μετατρέψει σε μια ζωντανή αποθήκη πληροφοριών, όσο και αν αυτό το μήνυμα κρατάει ανοιχτά τα φροντιστήρια. Καλό θα είναι να αναρωτηθείς τι εφόδια χρειάζεσαι πραγματικά στη ζωή σου. Αν δεν αμφισβητήσεις τον αχταρμά βλακείας που σε κερνάει συλλήβδην το εκπαιδευτικό σύστημα, θα τρέχεις πάντα πίσω από κάθε παρατρεχάμενο που θησαυρίζει στην καμπούρα σου εκλιπαρώντας τους να σε "φροντίσουν".