Mια μέρα στη ζωή της Λίνας - Το νέο σποτ της ΝΔ με πρωταγωνίστρια μια ιδιωτική υπάλληλο

Mια μέρα στη ζωή της Λίνας - Το νέο σποτ της ΝΔ με πρωταγωνίστρια μια ιδιωτική υπάλληλο Facebook Twitter
4


Στο νέο σποτ που κυκλοφόρησε η Νέα Δημοκρατία, πρωταγωνίστρια είναι η Λίνα, της οποίας όμως το πρόσωπο δεν αποκαλύπτεται.

Είναι μια νέα ιδιωτική υπάλληλος την οποία η κάμερα ακολουθεί από το πρωί μέχρι να φτάσει στη δουλειά της, αλλά η κινηματογράφηση έχει γίνει με την τεχνική PoV (Point of View).

Το σποτ ξεκινά με τη Λίνα να ετοιμάζεται για το γραφείο της και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να μιλά στην τηλεόραση. Καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο, η φωνή του Τσίπρα συνοδεύει την πρωταγωνίστρια. Τα πλάνα που επιλέχθηκαν τον δείχνουν να μιλά για το μνημόνιο και τα αποσπάσματα  επικεντρώνονται στο πώς υπόσχονταν πως δεν θα υπογράψει νέα επίπονη συμφωνία και το πώς κατέληξε να τo κάνει.

 

Όταν η Λίνα φτάνει στο γραφείο της βλέπει υπαλλήλους που μαζεύουν τα πράγματά τους καθώς έχουν μόλις απολυθεί. Στο σποτ οι ευθύνες για τις απολύσεις αποδίδονται στα capital controls.

 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Γιατί δε βγάζουν και ένα βίντεο με τους δημόσιους υπαλλήλους που τους έβαλαν εκείνοι στο δημόσιο φυσικά και σχεδόν δεν έχει αγγίξει η κρίση ενώ παραπονιούνται ακόμα αν και συνεχίζουν να παίρνουν παραπάνω λεφτά από τον ιδιωτικό υπάλληλο, δεν έχουν το φόβο της απόλυσης και συνεχίζουν να λαμβάνουν άχρηστα επιδόματα;
Το να κάνει μαθήματα ηθικής η ΝΔ για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που και η ίδια εις βάρος τους προστάτεψε το κομματικό της στρατό αν μη τι άλλο με ξεπερνάει σαν άνθρωπο.