ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2015 | 14:54

Προσπερματικα!!!

Εχθες το βράδυ πήγα να κάνω σεξ χωρίς προφυλακτικό και όντως το έκανα αλλά ούτε για 5 λεπτά και δν μπήκε ολόκληρο το πεος του αγοριού μου όμως έπειτα διαβάσα διάφορες δημοσίευσεις περί προσπερματικων υγρών και συνηδητοποιησα ότι μπορεί να εχω μείνει έγκυος από αυτόν και ετσι τώρα έχω αγχωθει γτ τελευταία φορά που μου ήρθε η περίοδος ήταν στις 13 Αυγούστου και τελείωσε στις 22 οπότε βρισκομαι στις γόνιμες ημέρες αν και δν εχω σταθερό κύκλο ομως λέμε αυριο να πάρω το χάπι της επομενης ημέρας αλλά θα έχει επιτυχία 85% αντί για 95% εάν το επερνα σήμερα και δν ανησυχω για τα νοσήματα διότι ήμουν η πρώτη του και ήταν ο πρώτος μου οπότε όλα καλά....απλά θέλω γνώμες εάν.....έχω μείνει ή όχι έγκυος??
8
 
 
 
 
σχόλια
Η γνώμη μου είναι να ρισκάρεις όσο μπορείς εσύ αποφασίζεις και να μην το πάρεις πρέπει να έχεις έρθει και εσύ σε κορύφωση και όντως για προσπερματικα και για πολύ λίγο που είπες ότι μπήκε μειώνει περισσότερο τον κίνδυνο εγκυμοσύνης. Ποτέ δεν ξέρεις όμως!
Η ανευθυνότητά σου πρέπει να σε νοιάζει περισσότερο,νομίζω.Εξαιτίας αυτής γεννιούνται παιδάκια και δεινοπαθούν επειδή ο εγκέφαλός των γονέων υπολειτουργεί.Τόσο ζώα μωρέ;Όλα για την καύλα πια.
Το χειροτερο ειναι οτι εν ετει 2015 υπαρχουν κοπελες που συμφωνουν με την τακτικη "λιγο θα μπω μωρο μου και μετα θα τραβηχτω". Εφοσον εισαι σεξουαλικα ενεργη να εχεις εσυ μαζι σου προφυλακτικα προκειμενου να αποφυγεις αυτη την στρεσογονα κατασταση που βιωνεις τωρα. Κανενας γυναικολογος δεν μπορει να σου δωσει σαφη απαντηση (πόσο μαλλον εμεις οι απλοι αναγνωστες) για το αν τα προσπερματικα μπορουν να προκαλεσουν εγκυμοσυνη. Συνηθως δινουν ελαχιστες πιθανοτητες,αλλα δεν παυει να υπαρχει και ενα ποσοστο της ταξεως 2%. Ας μην αναφερω τα ΣΜΝ,γιατι φαινεται δεν σε ενδιαφερουν καν. Καλο θα ειναι να τηλεφωνησεις στον γυναικολογο σου ή να συμβουλευτεις καποιον εμπιστο φαρμακοποιο σχετικά με το χάπι.