«Ο Λεβέντης τα 'λεγε αλλά δεν τον πιστεύατε!»

«Ο Λεβέντης τα 'λεγε αλλά δεν τον πιστεύατε!» Facebook Twitter
54

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις πολιτικές απόψεις του Βασίλη Λεβέντη (τα λέει καλά για το Δημόσιο και είναι απ' τους ελάχιστους ΜΗ λαϊκιστές πολιτικούς που τα βάζει με τον λαό χωρίς να νοιάζεται για το κόστος) γίνεται μια προσπάθεια πολιτικής αγιοποίησής του βάσει των προβλέψεων που έκανε. 

Ναι, προέβλεψε το Μαζί τα Φάγαμε, επειδή είναι έξυπνος άνθρωπος και γνωρίζει πώς φέρονται οι άλλοι πολιτικοί. Και είχε δίκιο και για αρκετά άλλα πράγματα. 

Μην ξεχνάμε όμως πως απ' τις αρχές της δεκαετίας του '90 κάνει πολύωρες εκπομπές στις οποίες μιλάει, μιλάει, μιλάει. Έχει πει χιλιάδες πράγματα, κι αν κάποιος είχε το κουράγιο να ακούσει όλες τις εκπομπές απ' το 1990 μέχρι σήμερα σίγουρα θα βρει χιλιάδες προβλέψεις του που δεν δικαιώθηκαν. (Ακόμα κι ένα χαλασμένο ρολόι τοίχου θα λέει σωστά την ώρα δυο φορές κάθε μέρα.) 

Ελπίζω να είναι στην επόμενη Βουλή επειδή είναι πιο μετριοπαθής και ειλικρινής από τους περισσότερους (λαϊκιστές) αρχηγούς κομμάτων. Μην τρελαθούμε όμως και με τις προβλέψεις του. Οι περισσότερες ήταν κοινότοπες για πράγματα σχετικά αυτονόητα...

***

"Sums up all the buzz around leventis!"

(έγραψε ένας σχολιαστής για τις παρακάτω εικόνες-παρωδίες)

«Ο Λεβέντης τα 'λεγε αλλά δεν τον πιστεύατε!» Facebook Twitter
"Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ"
«Ο Λεβέντης τα 'λεγε αλλά δεν τον πιστεύατε!» Facebook Twitter
«Ο Λεβέντης τα 'λεγε αλλά δεν τον πιστεύατε!» Facebook Twitter
«Ο Λεβέντης τα 'λεγε αλλά δεν τον πιστεύατε!» Facebook Twitter
54

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

18 σχόλια
Μια φορά κι έναν καιρό στο "Σπίτι του Ανατέλλοντος Γελοίου" τ' ανθρωπάκια αποφάσισαν να κάνουν Μεταπολήστευση. Έκτοτε, και για 35 ολάκερα χρόνια, κουμάντο έκαναν μόνο κάτι γόνοι μεγάλων οικογενειών κι οι κλητήρες τους, σπουδαίοι και γραμματιζούμενοι όλοι τους, που περνιόντουσαν για πολύ σοβαροί στο πόπολο. Το "Σπίτι του Ανατέλλοντος Γελοίου" ζούσε μεγάλες δόξες!!! Μπήκε στην Ευρω-σκόνη και τη ρούφαγε αχόρταγα ώσπου εθίστηκε! Μέσα στη ντάγκλα τράβηξε και μια Ολυμπιάδα χωρίς να πάρει χαμπάρι τι ακριβώς πλήρωνε ... Στο "Σπίτι του Ανατέλλοντος Γελοίου" όλοι ζητωκραύγαζαν ότι είναι νοικοκυραίοι ξακουστοί και παινεμένοι, γιατί οι γόνοι των τζακιών (κι οι κλητήρες τους) είχαν σχέδιο κι όραμα!Μόνο ένας στραβοχυμένος τυπάκος, καθόλου από τζάκι και χωρίς αμερικανογερμανικά πτυχία, έλεγε "μετανοείτε", γιατί δήθεν "πάμε στον όλεθρο" και το Σπίτι θα γκρεμιστεί συθέμελα όπου να 'ναι. Όλοι είχαν αγανακτήσει με το γραφικό φασουλή. Δοκίμασαν να του φιμώσουν και το στόμα αλλά αυτός, με ολοφάνερη φθορά και πικρία, συνέχισε να φωνάζει με την ίδια βραχνή, ενοχλητική φωνή τα ίδια πράματα!Ώσπου μια μέρα το Σπίτι του Ανατέλλοντος Γελοίου αποδείχτηκε ότι έβγαινε σε πλειστηριασμό κι έπρεπε να περάσει σε ξένα χέρια. Όλοι τότε κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον κι ας ήταν εκείνοι που έκαναν κουμάντο τόσα χρόνια! Μόνον ο γραφικός φασουλής (που είχε πια γεράσει και γίνει σοφότερος) έλεγε ακόμη τις ίδιες αλήθειες.Τότε κάτι τυπάκια αποφάσισαν να γράψψουν ένα άρθρο με τίτλο "Ο Λεβέντης τα έλεγε αλλά δεν τα πιστεύατε", όπου με μεταμοντέρνο και δήθεν διανοουμενίστικο τρόπο προσπαθούσαν (ξανά) να τον γελοιοποιήσουν. Τουμπεκί λοιπόν. Ψιλοκομμένο! Ο βιασμός της αλήθειας γεννά τέρατα. Ζώντας επί χρόνια στο Σπίτι του Ανατέλλοντος Γελοίου υποταχτήκατε στο πεπρωμένο σας, γελοίοι! Ξυπνήστε πριν να είναι ακόμα πιο αργά, η κόλαση έχει ακόμα πολλά υπόγεια ...
το οτι μιλαγε για καποια πραγματα,οταν ο κοσμος ζουσε στην ευδαιμονια της ψευτιας,ειναι θετικο γιατι δειχνει οτι ηταν ειλικρινης και εντιμος,και δεν εγλειφε τον κοσμο για να παρει τα ψηφαλακια,οπως κανουν ολοι οι αλλοι.η εκπομπη με τους καρκινους δεν με αφορα,ο λεβεντης μιλαγε μπροστα στην καμερα οπως θα μιλαγε σπιτι του,εξου και ο χαβαλες με τον φραπε κλπ.δεν λογαριασε ποτε την εικονα του και το πληρωσε ακριβα.Αν τον ψηφισετε καντε το για τις θεσεις του,οχι για τις προβλεψεις του,αν και τα "θα ντρεπονται να βγουν στο δρομο",μαζι τα φαγαμε,η διασπαση πασοκ,η ακροδεξια στροφη σαμαρα στην ΝΔ και το κλεισιμο της ΕΡΤ,ειναι απο αυτα που σε αφηνουν με το στομα ανοιχτο,προβλεψεις πετυχημενες θα μπορουσε να εχει και ενας δημοσιογραφος η και ενας απλος πολιτης που ειναι εξυπνος και δεν φοραει κομματικα γυαλια.Οποτε ψηφιζουμε λεβεντη γιατι οι προτασεις του ειναι λογικες και δικαιες και οχι γιατι "τα ελεγε"
Προφανώς ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο επιχείρημα που να μπορεί να αποτελέσει βάση κριτικής απέναντι στον Λεβέντη, πέραν από χαρακτηρισμούς του τύπου "γραφικός" οι οποίοι είναι και υποκειμενικοί στο κάτω κάτω.Ο den katalabaino tipota απλά κράζει χωρίς να λέει κάτι ουσιαστικό. 3-4 συνεδριάσεις της βουλής να πάρουμε θα βρούμε εκφράσεις το ίδιο άσχημες και χυδαίες όσο έχουμε δει σε 20 χρόνια (μη) προβολής Λεβέντη. Φαντάζομαι ατάκες τύπου "στα τέσσερα" από ΝΔ/ΑΝΕΛ δεν μας ενοχλούν (https://www.youtube.com/watch?v=uSz0duI5NBA), ή τα μαργαριτάρια του Μεϊμαράκη, επικεφαλής της ΝΔ(!) αυτή τη στιγμή: https://www.youtube.com/watch?v=XfmMRSqzI5c, http://www.lifo.gr/now/politics/16732. Ή ίσως του Τατσόπουλου, που έχει περάσει ένα...χεράκι τη μισή Αθήνα. Αλλά για κάποιον από αυτούς τους καταξιωμένους πολιτικούς τέτοια συζήτηση δε νομίζω να γινόταν (τουλάχιστον αν κρίνουμε από τις ψήφους πολλών συμπολιτών μας).Η Λήδα από την άλλη βλέπει πίσω από όλα "το σύστημα". Προφανώς και τα κανάλια θα δείξουν αυτό που έχει πέρασει γιατί το μόνο που θέλουν είναι να ανεβάσουν την ακροαματικότητα. Ο Λεβέντης έγινε viral λόγω βίντεο στο ίντερνετ και στο youtube (κάτι που δεν υπήρχε 15 χρόνια πριν) και τα κανάλια έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν. Αυτό τον κάνει "βαλτό"; Επίσης, με τον Μητσικώστα τι παίχτηκε δηλαδή; Τον βρήκε το σύστημα (τι, πού και ποιος είναι αυτό το σύστημα δεν θα το μάθουμε ποτέ) και τον εκβίασε να ανεβάσει βίντεο στο youtube όπου να ζητάει συγγνώμη για το δούλεμα που είχε ρίξει πριν από κάτι χρόνια στον Λεβέντη; Πολύ θα ήθελα να ακούσω το σκεπτικό σου εδώ. Θέλουμε ο κόσμος να ενημερώνεται, να αναδεικνύει και να καταδεικνύει άμεσα φυσιογνωμίες, αλλά όταν το κάνει και πρόκειται για κάποιον που δεν μας αρέσει προσωπικά, είναι κατευθείαν βαλτός του συστήματος.Ο Λεβέντης σίγουρα δεν είναι ιδανικός, δεν είναι φίλος μου και έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να ψηφίσω λογικά στις επόμενες εκλογές. Μπορεί επίσης να αποδειχθεί σκάρτος αν του δοθεί η ευκαιρία. Αλλά μου κάνει πραγματικά εντύπωση που δεν είναι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή πιο συμπαθής από τρισχειρότερες φυσιογνωμίες που έχουν βλάψει τη χώρα, και που δεν του αναγνωρίζεται τουλάχιστον η συνέπεια σε αυτά που λέει εδώ και χρόνια. Όσο για τα "αυτονόητα" που λέει και αυτούς που το σχολίασαν, κανείς τους δεν απάντησε στο ερώτημα "αν ήταν αυτονόητα για όλους γιατί ΝΔ/ΠΑΣΟΚ έπαιρναν το 80% των ψήφων τα τελευταία 40 χρόνια;" (και όυτε πρόκειται να απαντήσει έτσι όπως το βλέπω). ps: Οι περισσότεροι που "έλεγαν τα ίδια", όπως ο Μητσοτάκης που πόσταρε κάποιος, το έκαναν από θέση αντιπολίτευσης, και όταν έπαιρναν ξανά την εξουσία...ξέρουμε τι γινόταν...
Επειδή,εκτός από "αυτονόητο",είναι ταυτόχρονα και πάρα πολύ ασύμφορο να το παραδεχθείς μέσω της ψήφου σου...Το γνωστό βόλεμα...Οσο για τους "βαλτούς του συστήματος",θέλω να πω πως πολλοί πολιτικοί,όταν είναι στην απ' έξω,κατηγορούν το σύστημα(ούτε οι ίδιοι το κατονομάζουν),λέγοντας πως βάζει στην βουλή μόνο τους "δικούς του" και κατ' αυτόν τον τρόπο βγάζουν οι ίδιοι τα ματάκια τους,όταν αργότερα γινονται βουλευτές,μιας και,αφού αληθεύουν οι δηλώσεις τους,είναι ή γίνονται "πιόνια" του συστήματος!
ο λεβεντης φαινεται εντιμος,φαινεται αυτα που λεει να τα εννοει,φαινεται να μην εχει διαθεση για ελιγμους και διπλωματιες ωστε να υφαρπαξει ψηφους,τα λεει στα ισια και οποιος θελει ακολουθει,προφανως οχι οι 2-10πλοσυνταξιουχοι,οι αργομισθοι και οι οικογενειες τους ;).προφανως η καταντια ειναι οτι μονο ενας απο τους αρχηγους εχει τετοια στοιχεια,και αυτος εχει γραφικο παρελθον.ε τι να κανουμε ας ειχαμε αλλους 4-5 τετοιους να μην ψηφιζαμε τον λεβεντη.δυστυχως οι αλλοι το μονο που πειθουν και εμενα και πολλους αλλους,ειναι οτι "παμε να φαμε οτι προλαβουμε στην υγεια των κοροιδων"
Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα και λυπάμαι που δεν έχω links. Όσα λεω τα έχω δει παλαιότερα στις εκπομπές του και σε κάποιες συγκεντρώσεις του που πέτυχα τυχαία. Το μόνο λινκ που έχω που έχει αναφορά σε ομοφυλοφυλία είναι το παρακάτω.https://www.youtube.com/watch?v=On1yNdskEpoΕδώ, ναι, μιλάει για ανεκτικότητα αλλα λέει 'καλό θα ήταν να ήταν όλοι φυσιολογικοί' και διάφορα άλλα ομοφοβικά/χριστιανικά, που δεν είναι hate speech φυσικά. Η στροφή του Λεβέντη στη realpolitik είναι κάτι καινούργιο και μαζί με την περσόνα του αδικημένου, προφανώς πουλάει τελικά. (Δε ξέρω αν το λέμε στα σοβαρά αλλά αντισημιτισμός = κατά των εβραίων)
Πέρα από τους περίφημους καρκίνους στα σόγια των Παπανδρεομητσοτάκηδων, ο Λεβέντης πούλησε τις 2 συχνότητες που είχε στην τηλεόραση. Την μια δε εκ των δυο, την πούλησε στον "αδιάφθορο" και "αντισυστημικό" ΚΟΥΡΗ (τον γνωστό της Αυριανής). Επίσης ο Λεβέντης όπως και όλα αυτά τα "γραφικά" κόμματα της κακιάς ώρας, επιβίωναν για χρόνια πέρνοντας αδρές αμοιβές κάτω απο το τραπέζι από στρατιωτικούς για να τους βάζουν στα ψηφοδέλτια τους. Ήταν οι εποχές που για να παραιτηθείς από το στράτευμα ήταν σχεδόν αδύνατο και έπρεπε είτε να επικαλεστείς ψυχολογικά προβλήματα (που για το συντηρητικό περιβαλλον των στρατιωτικών ήταν out of the question) ή να κατέβεις υποψήφιος βουλευτής. Αλλά για να κατέβεις υποψήφιος και να αποστρατευτείς, έπρεπε να κατεβαίνεις σε κόμμα που κατεβάζει ψηφοδέλτια στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας (μέτρο προστασίας για να μη φτιάχναν μόνοι τους κόμματα "μαιμού"). Και εκει ερχόταν κόμματα σαν του Λεβέντη, που ενώ βγάζαν 0.1% κατεβάζαν ψηφοδέλτια στη μισή Ελλάδα για δεκαετίες ολόκληρες. Επίσης με λίγα λεφτά ακόμη, σε βάζαν υποψήφιο επίσημα, αλλα κάναν και κανά κολπάκι (τύπου έλλειψη χώρου ή ξέχασα) για να μην εμφανίζεσαι και στα ψηφοδέλτια που ψηφίζει ο κόσμος (και γίνεις αξιωματικός άνθρωπος ρεζίλι ότι κατεβαίνεις με τον Λεβέντη). Επειδή είπε κάποια σωστά πράγματα (που πάνω κάτω πολύς κόσμος τα ήξερε ή τα συναισθάνοταν) δε σημαίνει ότι είναι κάποιος καθαρός σοφός άνθρωπος.
Τι πας και θυμάσαι τώρα αυτά με τις συχνότητες και τις συναλλαγές με τον Κουρή;Άσε το σύστημα να προωθήσει με την άνεσή του τον Λεβέντη, γιατί χρειάζεται αχυράνθρωπους ως τσόντα σε οποιαδήποτε κυβέρνηση βγει.
Κυριε Δημοκιδη περιμενα απο σας κατι περισσοτερο απο μια απλη αναφορα στις προτασεις του για το δημοσιο οταν αυτο ειναι το δευτερο σας αρθρο για τις "προφητειες" ( προβλεψεις ειναι) που μπορει να μην εχουν σκοπο να αποδομησουν αλλα αυτο καταφερνουν γιατι ως γνωστον μια αποψη εχει εδω και καιρο ολος ο λαος για τον Λεβεντη. Και σωστα κανετε και τα αναφερετε αλλα οταν αυτος ο ανθρωπος ειναι απο τους λιγους με προγραμμα διαφορετικο δικο του , με δικο του μνημονιο που με τη μια χανει 2-3 εκ. πιθανους (απιθανους) ψηφους απο τις θεσεις του για το δημοσιο και τους συνταξιουχους ε τοτε θα ηταν καλο να βαλετε και την αλλη αποψη αυτη για τις παντα καιριες και σωστες θεσεις του.Λιγοι θα τον ψηφισουν για τις προβλεψεις οι περισσοτεροι θα το κανουν επειδη πιστευουν στις θεσεις του, δειτε για του λογου του αληθθες στη σελιδα του κομματος στα σχολια ποσες αναφορες γινονται σε αυτες αντι για "προφητειες".ολοι οι Ελληνες γελανε τωρα με τις προβλεψεις του Λεβεντη και τρελενονται γιατι ηταν φανερα ολα αυτα αλλα το 70-80% του ελληνικου λαου ψηφιζε μεχρι το 2009 τα δυο κομματα υπευθυνα. πως γινετε αυτο μου λετε? ποιος ειναι προκατειλημμενος εδω?
Ρε λεβεντες που το παιζετε δυσκολοι ενω πριν λιγο τα ποσοστα του αστειου Τσιπρα επιαναν 70αρια στις δημοσκοπησεις αποδοχης. Για πειτε μου. Εσεις μια δεκαετια πριν την κριση του 10 ξερατε οτι θα χρεοκοπησουμε; Ξερατε οτι η χωρα θα καταληξει σε μνημονιο και στο ζορι που ειμαστε τωρα; Αν το ξερατε, γιατι ψηφιζατε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ολα αυτα τα κομματα που σας χαιδευαν τα αυτια και σας προετρεπαν να βγειτε στους δρομους οποτε η συζητηση πηγαινε στο "ξεβολεμα" (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ.); Γιατι εχετε αποδοκιμασει οποιοδηποτε πολιτικο προσπαθουσε μεχρι και πριν 2 δεκαετιες να σας εξηγησει οτι ολη αυτη η σπαταλη θα οδηγησει στην καταστροφη; Να θυμηθω την εκθεση Σπραου και την προσπαθεια του Γιαννιτση να μας ανοιξει τα ματια; Να θυμηθω την γιουχα που ειχε φαει απο ολους και το πως κατεβηκε απο την Υπουργικη του θεση για αυτα που ελεγε; Να θυμηθω τις τεραστιες απεργιες και κινητοποιησεις; Για θυμηστε μου γιατι η μνημη μου ειναι μεγαλυτερη των 5 χρονων. Η πλειοψηφια των Ελληνων δεν ηταν που ελεγε πως δεν ειχε προειδοποιηθει για ολα αυτα που συμβαινουν τωρα; Ελατε ρε παιδια που ξαφνικα το οτι χρεοκοπησαμε ηταν λογικο και ολοι ηξεραν οτι θα καταληξουμε σε κριση. Που ησασταν ρε παιδια ολοι εσεις τοσα χρονια να μας σωσετε με την ψηφο σας; Ο κ. Λεβεντης μπορει να μην εχει πιασει ουτε τις μισες απο τις προβλεψεις που εκανε. Για αυτες καντε του οση κριτικη θελετε. Αλλα για τα πραγματικα αυτονοητα που ελεγε, που μια ΜΙΚΡΗ μειοψηφια αποδεχοταν και αντιδρουσε σε αυτα, δεν μπορειτε να τον κατακρινετε. Ελεγε τα αυτονοητα, οντως, αλλα στην χωρα του παραλογου, τα αυτονοητα τα καταδικαζατε. Εσεις κ. Δημοκιδη μπορειτε να διαβασετε το αρθρο της lifo "Ο Σπράος και οι συνδικαλιστές" πριν 3 χρονια, που γραφει για μερικα απο αυτα που ελεγε ο κ. Λεβεντης και οι περισσοτεροι ειτε τον χλευαζαν, ειτε τον αγνοουσαν επιδεικτικα. Και τωρα οι ιδιοι ειναι που τον χλευαζουν και ενοχλουνται που ανταμειβεται η λογικη και η ειλικρινια αυτου του ανθρωπου. Ενα περιεργο πραγμα ομως ρε παιδια. Οταν ο Τσιπρας και ο καθε Τσιπρας εβγαινε και βιαζε την λογικη με αυτα που ελεγε, τετοια αρθρα στην Lifo και τετοια σχολια δεν ειχα δει. Τοτε λεγατε να τον δοκιμασουμε, να δουμε αν λεει αληθεια, αν αυτα που λεει ειναι εφικτα...
Φίλε Άρη μίλουσε επί ώρες ατελείωτες αλλά έλεγε τα ίδια πράγματα.'Οχι προφητείες όπως λένε (ούτε ο ίδιος τις θεωρεί τέτοιες) αλλα αλήθειες που όλοι οι πολιτικοί και όσοι ασχολούταν ξέρανε αλλά δε λέγανε γιατί τρώγαν κ κλέβανε
...και ξαφνικά θυμηθήκαμε όλοι τον Βασίλη Λεβέντη "κοινότοπες προβλέψεις", "τα ξέραμε", "είπε τόσα πολλά κάπου θα έπεφτε μέσα" κλπ. κλπ. ...ε λοιπόν όλα αυτά μας εκθέτουν! Τα ξέραμε και σφυρίζαμε αδιάφορα 20 χρόνια! (προσωπικά συμφέροντα) ...και τώρα τι κάνουμε τον λοιδορούμε εκ νέου ...Καληνύχτα Ελλάδα και όνειρα γλυκά...
Αφήστε τις αηδίες που τον "λοιδορούμε" κιόλας.Επειδή δεν πάμε να θεοποιήσουμε κάποιον που χρησιμοποιήσε κοινή λογική (σε κάποια πράγματα) για να καταλήξει σε λογικά και αναμενόμενα συμπεράσματα/προβλέψεις (σε κάποια πράγματα), σε λίγο θα μας βγάλετε εχθρούς του γένους!
Νομίζω έρχεται μια στιγμή που σε πνίγει το δίκιο και απασφαλίζεις. Δεν λέω οτι είναι πολιτικά σωστό, αλλά μιλάμε για πριν 25 χρόνια και για κάτι που στην τελική δεν έβλαψε κανέναν και έχει ζητήσει και συγγνώμη.Αντίθετα υπάρχουν 100δες βιντεάκια με "λεφτά υπάρχουν", Ζαπεια 1,2,3 κλπ, της ελπίδας που έρχεται και άλλα πολλά πολλά που ζημίωσαν τον Ελληνικό λαό και την χώρα ανεπανόρθωτα και είναι η πραγματικότητα που ζούμε.Αντί ο κόσμος να ασχολείται με όσους τον κορόιδεψαν να κοιτάξει τη φάτσα του στον καθρέφτη να κάνει αυτοκριτική και να αναγνωρίσει τον ένοχο της κατάντιας μας, προσπαθεί να βγάλει νέα ατζέντα τον Λεβέντη. Είναι πιο εύκολο, καταλαβαίνω.όσο για τις "προφητείες" που ξαφνικά όλοι σοφοί ήταν, επειδή και γω ζουσα στην Ελλάδα τα χρόνια εκείνα, δεν ήξερα ΚΑΝΕΝΑΝ απο το 2002-2008 που να φανταζόταν κρίση και να έλεγε οτι θα έρθει χρεωκοπεία. Αντίθετα οτι οι Πορσε ήταν περισσότες από τα Seicento μάλλον έδειχναν οτι όλοι μας νομίζαμε οτι είμαστε Μονακό και ζούσαν μεγαλεία.
Ρε φίλε ποιο 2002-2008 τα λέγανε άλλοι πριν απο αυτόν και τα αντέγραψε. https://www.youtube.com/watch?v=5budSN4RuiY .Τι πάει να πεί απασφαλίζει; Σου φαίνεται για άνθρωπος με σώας τα φρένας; Όσον αφορά τα πολλά dislike δεν με απασχολούν τα ίδια είχα και πριν βγεί ο σύριζα.
. Δεν είπα οτι ήταν ο μόνος που τα έλεγε. Υπήρχαν και άλλοι πολιτικοί φυσικά που ο κόσμος τους έστειλε εξαποδώ διαχρονικά, αφού λέγαν αλήθειες.Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.. Σίγουρα πχ οι ψεκασμένοι που είναι στην βουλή μου φαίνονται πιο ανισόρροποι. Όσο για τα likes-dislikes, δεν είναι καλλιστεία, τις απόψεις μας γράφουμε
Γεια σου Αρη,για κατι τετοια αρθρα χαζευω τη lifo ακομα,να βλεπω ανθρωπους να θεωρουν το Λεβεντη σοβαρο και μετριοπαθη και να γελαω ολη την υπολοιπη ημερα.
1ον)να μη σε νοιαζει.2ον)Την ψηφο στον Λεβεντη μπορω να την δεχτω μονο ως τρολαρισμα γιατι προκειται περι γραφικοτατης φιγουρας αλλα και παλι εκει εχω τις ενστασεις μου.Why not go all the way και να ψηφισεις Κινημα Ελλαδα εαν θες τοσο πολυ να τρολαρεις?Τωρα αν καποιος οντως συνειδητα θελει να ψηφισει Λεβεντη οκ ,τι να πω?Πραγματικα δεν μπαινω καν στη διαδικασια να συζητησω με τετοιο ατομο,απλα γελαω με την καταντια μερικων.
Ο Λεβέντης μπορεί να είναι τέρμα γραφικός, εγώ ένα επιχείρημα σχετικά με τις θέσεις του και τις προτάσεις του (τις οποίες εγώ δεν έχω διαβάσει για να εξηγούμαι κιόλας), δεν έχω δει. Το μόνο που εξακολουθώ και διαβάζω είναι "γραφικός, τρολλάρισμα κλπ". Φοβερή επιχειρηματολογία! Επίσης, πολύ θετικό το ότι δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να συζητήσεις με ένα άτομο το οποίο δεν ψηφίζει το ίδιο με εσένα! Αν μη τι άλλο αναπληρώνεις την ποιότητα που στερεί από τη χώρα ο Λεβέντης.Υποθέτω Τσίπρας που είχε το μοναδικό, φανταστικό επιχείρημα για να σώσει τη χώρα (aka "Θα τους πείσουμε ότι είναι παράλογοι και θα αλλάξουν γνώμη"!!!) και έπεισε σχεδόν 40% των ψηφοφόρων, είναι πιο σοβαρό άτομο από το Λεβέντη Ή οι υπόλοιποι που έχω παραθέσει πιο κάτω. Μήπως να αρχίζαμε να αναθεωρούμε τα κριτήριά μας περί "σοβαρότητος";
Πριν απο 20 χρονια που δεν υπηρχε το youtube/facebook/9gag να κατσεις να δεις βλακειουλες να περναει η ωρα επαιρνες τηλεφωνο τον Λεβεντη/Ευαγγελοπουλο/οποιον αλλον για να τον τρολλαρεις.Τωρα αν εσυ με αυτο ως βαση θες να πας να ψηφισεις οκ τι να πω,μιλαμε για την παρανοια
Φίλε μου κανένα επιχείρημα εκτός από χαρακτηρισμούς με βάση υποκειμενικά γούστα έχεις να προσθέσεις ή τσάμπα συζητάμε; Μπορούμε να κάτσουμε να δούμε ποιοι είναι στη Βουλή ήδη και να μετρήσουμε σοβαρούς και γραφικούς-εγώ προσωπικά έχω εκπλαγεί πολλές φορές με τη σαβούρα που υπάρχει εκεί μέσα. Είτε πρόκειται για τον Λεβέντη είτε για οποιονδήποτε άλλο, αυθαίρετοι χαρακτηρισμοί που ανταποκρίνονται σε προσωπικά γούστα δεν αποτελούν επιχείρημα. Κι εγώ μπορεί να θεωρώ 100 άτομα τέρμα γραφικά για διάφορους λόγους. Το ότι εγώ τα θεωρώ γραφικά δεν συνδέεται κάπως ούτε καθορίζει από μόνο του το πόσο καλή δουλειά κάνουν τα άτομα αυτά σε ένα συγκεκριμένο ρόλο.Και εν πάσει περιπτώσει, αν θέλεις πες μου καμιά εναλλακτική ιδέα ή κάποιον/κάποιους που θεωρείς εσύ καλύτερες επιλογές, όχι για να δω τι ψηφίζεις αλλά για δική μου προσωπική ενημέρωση (δεν τρολλάρω και έτσι κι αλλιώς είπα και πριν ότι δεν θα ψηφίσω στις εκλογές). Έχω την εντύπωση ότι η σοβαρότητα που προσπαθείς να προσδώσεις με τόση θέρμη στον πολιτικό χώρο της Ελλάδας έχει χαθεί προ πολλού. 22% ψηφίζει ΝΔ, ένα από τα 2 κόμματα που κατέστρεψαν τη χώρα σε πορεία 40 ετών, 25% ψηφίζει το κόμμα που σε 6 μήνες την αποτελείωσε εντελώς και φάνηκε ανάξιο για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, 8% είναι φασίστες, κανά 5-7% θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ (δηλαδή το έτερο από τα δύο κόμματα που κατέστρεψαν τη χώρα + ένα κόμμα δεκανίκι μπας και μαζέψει καμιά έδρα), ένα 6% ψηφίζει ποτάμι που δεν ξέρω αν έχει εκφράσει κάποια συγκεκριμένη πρόταση μέχρι στιγμής, οι ΑΝΕΛ από συγκυβέρνηση έπεσαν στο 2% (ο λαός στηρίζει τις σοφές επιλογές του!), και ένα υπόλοιπο 11-12% ψηφίζει ΚΚΕ και λαϊκή ενότητα, κόμματα που είναι δηλωμένα υπέρ της απομόνωσης της χώρας σε διεθνές επίπεδο. Το τελευταίο δεν θα το κρίνω, γιατί αυτό μπορεί να είναι κάτι που κάποιος μπορεί να το θεωρεί καλό ή κακό, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι εγκυμονεί περισσότερα αρνητικά παρά θετικά. Η ουσία όμως είναι ότι κανένα ρεαλιστικά εφαρμόσιμο σχέδιο δεν έχουν προτείνει. Έχουμε φτάσει ήδη στο 70% περίπου και σύμφωνα με σένα και άλλο ένα 5% που θα ψηφίσουν Λεβέντη είναι ανάξιοι χαρακτηρισμού. Πες μου λοιπόν σε μία χώρα που το ~75% κάνει τέτοιες επιλογές, πού βρίσκεται το νόημα και η σοβαρότητα για σένα;
Ωραια αφου δε σε καλυπτω πηγαινε ψηφισε εναν σαλεμενο νεοφιλελε καραγκιοζη που θεωρει τους φτωχους ''λιγουρηδες και φασιστες που σηλευονυ τους ευπορους''(δικα του λογια σε προσφατη ραδιοφωνικη εκπομπη).Τι καθομαι και συζηταω απορω δηλαδη.
Γι'αυτό τρελαίνομαι όταν ακούω αυτό το "τα'λεγε ο Λεβέντης".Τον έχουν κάνει προφήτη επειδή έλεγε ότι μια χώρα που ζει με δανεικά, παράγει το τίποτα, έχει διαφθορά μέχρι αηδίας και οι πολιτικοί της είναι οικογένειες που διψάνε για εξουσία, θα καταστραφεί.ΕΕΕΕΛΛΛΑΑΑ!Άμα δηλαδή εγώ δω κάποιον να πηδάει από μια γέφυρα σε λεωφόρο και πω ότι θα σκοτωθεί, είμαι και εγώ προφήτης;
σιγα εσυ που τα προεβλεψες ολα...οταν ο ανθρωπος μιλουσε για λιτοτητα και χρεοκοπια απο τα τελη του 80' ολη η ελλαδα διοριζε το γιο στη δεη και τη κορη στην εφορια και το βραδυ πηγαινε να το γιορτασει στο καρρα.Απλα τον εφαγε η... τιμιοτητα του.
Παιδιά, έλεος...Αναφέρετε όλοι σας ότι οι Έλληνες ενδιαφέρονταν από τα τέλη του '80 να διορίσουν τα παιδάκια τους και ψήφιζαν τα κόμματα που θα τους εξυπηρετουσαν καλύτερα για αυτό το σκοπό και θέλετε να μου πείτε ότι: μια χώρα η οποία έχει πολιτικούς που λαδώνονται και κάνουν ρουσφέτια...μια χώρα η οποία έχει ένα τεράστιο αριθμό πολιτών που ψηφίζει ανάλογα με το ποιο κόμμα/πολιτικός θα τους κάνει το ρουσφέτι τους πιο εύκολα...και μια χώρα που οι πολίτες ξεχνούν/συγχωρούν τα τερατώδη σκάνδαλα των πολιτικών τους για τους προαναφερθέντες λόγους και τους ξαναψηφίζουν...χρειάζεται κληρονομικό χάρισμα και διορατικότητα για να δεις ότι πηγαίνει στα βράχια και ότι κάποτε θα φάει τα μούτρα της, έτσι;
ολοι οι Ελληνες γελανε τωρα με τις προβλεψεις ( και οχι προφητειες) του Λεβεντη και τρρελενονται γιατι ηταν φανερο αλλα το 70-80% του ελληνικου λαου ψηφιζε μεχρι το 2009 τα δυο κομματα υπευθυνα.πως γινετε αυτο μου λες?
εγω επισης θυμαμαι τον Λεβεντη να ωρύεται απο τηλεορασεως https://www.youtube.com/watch?v=3-K5GMKOsWU"ο Θεος να στειλει καρκινο στον Μητσοτακη και σε ολα του τα σογια" θα μου πεις βρε Αρη, που ακριβως φαινεται η πολιτική μετριοπάθεια?ή αυτα ειναι περασμένα ξεχασμένα?απλα όπως το λες και εσυ, αμα μιλας απειρες ωρες θα πεις και κατι σωστό.Ο Λεβεντης ειναι αυτο που λειπει πραγματικα από την ελληνικη Βουλή?Δεν καταλογίζω πρόθεση, αλλα τωρα τελευταια πολύ Λεβεντη βλεπω και μου φαινεται "σπρωχνουμε" αλλη μια γραφική περιπτωση στη Βουλή. Η ψηφος ειναι το δημοκρατικό δικαίωμα κ υποχρέωση όλων μας αλλά ειναι και δίκοπο μαχαίρι οταν δεν ειναι υπεύθυνη. Υπάρχουν πολλοι εκει εξω που επιλέγουν να κανουν "πλακιτσα" ψηφιζοντας ο,τι πετάει και ο,τι κολυμπαει.
Ρεύμα Λεβέντη υπάρχει από τις προηγούμενες εκλογές, απλώς δεν το είχε καταλάβει κανείς και έτσι έμεινε στο 1,8.Αν σε κάποια δημοσκόπηση πριν τις τελευταίες εκλογές φαινόταν η άνοδος του, νομίζω πως ίσως να είχε ήδη μπει στην Βουλή.Τώρα, θα μπει σίγουρα.Όχι δεν είναι "αυτό που χρειαζόμαστε", αλλά το να μπαίνει στην βουλή αυτός που μιλάει τόσα χρόνια για αδικία και διαφθορά και θεωρείται γραφικός, την ώρα που κινδυνεύει να μην μπει το ΠΑΣΟΚ... είναι μάλλον θετική εξέλιξη. Στο μάτι ρε παιδί μου.Άσε που συμβολίζει ένα τέλος εποχής...Έτσι και αλλιώς δεν νομίζω να υπάρχει εκείνος ο γαμάτος υποψήφιος/συνδυασμός για τον οποίο όλοι επικαλείστε την ελπίδα να ωρίμασε ο κόσμος και να τον ψηφίσει.
Μono gia shmera τουλαχιστον συμφωνουμε οτι ο Λεβεντης δεν ειναι αυτο που χρειαζεται η ελληνικη Βουλή.Θα διαφωνησω όμως στο οτι η γραφικότητα τυπου Λεβεντη θα μπορούσε να ειναι η συνεχεια "στο τελος εποχής". Φανταζόμουν οτι για τη συνεχεια θα θελαμε κατι καλύτερο, οχι απλα κατι πιο χαβαλε, διαφορετικό ή πιο διασκεδαστικό.επίσης, τουλάχιστον σε αυτη τη φαση, ναι δεν υπάρχουν "γαματοι" συνδυασμοι, διότι δυστυχώς οι υπάρχοντες πολιτικοι σχηματισμοί δεν εκπληρώνουν τα κριτηρια που εγω τουλάχιστον θα ήθελα. Υποθετω οτι εχουμε δρομο ακόμη και θα υπάρξουν και αλλες εξελίξεις που θα διαμορφώσουν αλλα σκηνικά στα κόμματα, ελπίζω προς το καλύτερο.Από εκει και περα ομως ο,τι και εαν διαλεγει καποιος να ψηφίσει μπορειπαντα να διαλέγει τουλαχιστον τους καλύτερους τω υποψηφίων.Δυστυχως αυτη τη φορα ψηφιζουμε με λιστα, οποτε...
Καλέ πώς δεν το είχαμε καταλάβει το "ρεύμα Λεβέντη" στις προηγούμενες εκλογές, τι λέτε τώρα; Δεν είδαμε ξαφνικά όλα τα κανάλια να τον αγαπάνε και να τον προωθούν; Δεν είδαμε τον Μητσικώστα, που τον καταξεφτίλιζε για δεκαετίες, ξαφνικά να βλέπει το φως το αληθινό και να του ζητάει δημόσια συγγνώμη; Όπως αποδείχτηκε στις προηγούμενες εκλογές δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να προωθήσει το σύστημα κάποιον που πιστεύει ότι θα κάνει τη δουλειά που πρέπει. Μη με ρωτήσετε ποια δουλειά ζητάνε από τον Λεβέντη, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω, θα το διαπιστώσουμε σύντομα, μετά τις εκλογές. Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι τα κανάλια που τον σπρώχνουν δεν τον βγάζουν ποτέ με άλλον καλεσμένο να συνομιλήσει. Τον προστατεύουν γιατί ξέρουν ότι μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγει και να αρχίσει πάλι τις κατάρες, το γούρλωμα των ματιών και να βγάζει αφρούς βρίζοντας. Τον αφήνουν μόνο του να μιλάει και τον κατευθύνουν ήρεμα προς τα εκεί που οι ίδιοι νομίζουν ότι τον ευνοεί η κουβέντα. Προσέξτε το και θα δείτε ότι έχω δίκιο.
Οτν οι Μητσοτακηδες,Παπανδρεοι Καραμανληδες κι λοιποι καταστρεφαν τη χωρα σου μερα με τη μερα και σε βγαζαν απο γραφικο μεχρι τρελο χωρις να ακουνε τις αληθειες που μπορει να λες οι πολιτες ε δικαιολογεισαι να λες κατι ακομα και αν αυτο βγαινει απο το υπερβολικο παθος σου γιατι κακα τα ψεματα ολοι ους εχουμε βρισειεκτος αν ηρθες να υπερασπιστεις παλιους δεξιους, αριστερους και αλλους τοτε δεν εχω ορεξη για συζητησηκανεις δεν σπρωχνει λεβεντη το αντιθετο, αποδομηση λεγεται με τετοια αρθραεγω και οι περισσοτεροι οπως θα πρεπε να κανουν οι λογικοι ανθρωποι δεν θα τον ψηφισουμε για τις "προφητειες" αλλα για τις αποψεις και το προγραμμα του που μπορει να μην ειναι "σωτηριες" αλλα δειχνουν ενα δρομο που πολλοι κρυβουν, ΝΑΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΛΙαν εχεις κανεναπροβλημτισμο γα το προγραμμα ΟΤΑΝ το διαβασεις πες μου
Aiden οταν διαφωνώ με καποιον πολιτικό εχω ενα βίτσιο.Προτιμω να μην παθει καρκίνο αυτος και ολα του τα σογια αλλανα ακυρωθεί η πολιτική του. Ασε που γνωριζω από καρκινο και τετοιες λεβεντικες αηδιες δεν βρισκω να εχουν καθολου πλακα Με το σχόλιο μου για τις κραυγες Λεβεντη δεν υπερασπίζομαι τους Μητσοτακη ή Παπανδρέου, ουτε τους δεξιους ουτε τους αριστερους.Υπερασπίζομαι το πολιτικό επιχείρημα / λογική που θα επρεπε να χαρακτηριζει τον συγκροτημενο πολιτικό διάλογο Στα καφενεια μπορουμε να λεμε και μια κουβεντα παραπανω,στα μικρόφωνα όμως ειναι αλλιως.Οσο για προγραμματα, ειμαι σχεδον σίγουρη οτι μπορει να ειναικαι πολυ ωραιο, όπως ηταν και του Συριζα :) Αν νομιζεις τωρα οτι ψηφιζοντας Λεβεντη καταδικαζεις το παλιό,τι να σου πω... Εδω θα είμαστε και θα δειξει.Ελπίζω μονο τοτε να μην εισαι παλι κοψοχερης...διοτι κατι τετοιες τσαντιλες συνηθως οι κοψοχερηδες εχουν.
για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα1. προφανως δεν συμφωνω με καρκινους και θελω τα επιχειρηματα αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εχεις παρει μια ατυχη στιγμη ενος ανθρωπου που λοιδορηθηκε γιατι ελεγε την αληθεια που κανεις δεν ακουγε (το ιδιο γινετε τωρα), τον κοροιδευαν , του κλεισανε το καναλι αρα μπορω να δεχτω μια εκρηξη θυμου πανω σε αυτο, και εχεις στηριξει ολη την αποψη σου ολη πανω σε αυτοο Λεβεντης δεν ειναι ο γραφικος, ενα δυο ηταν τα ξεσπασατα του επειδη ενιωθε και αδικημενος και προσβεβλημενος και με αυτα νομιζει ολος ο λαος οτι οποτε εκανε εκμπομπες εβριζε ολο το κοσμο (και σαυτο ισως να ευθυνεται και ο μιτσικωστας)2. οι εκπομπες του ητν ολες λογου και επιχειρηματων που συνομιλουσε και εδινε το λογο στο κοινο. Οχι δεν τις εβλεπα αλλα επειδη καποιοι καναν πλακα και τον τρολαραν δεν λεει κατι, δεν φημιζομαστε για το εξυπναδα μας ως λαος.3. Δεν ψηφιζω λεβεντη για να κατδικασω τπτ, ουτε για τις προβλεψεις του αλλα για τα επιχειρηματα του, πιστευω οτι μπορει να δωσει κατι λιγο παραπνω, λιγο διαφορετικο. Γιατι πιστευεις οτι οποιος ψηφιζει ποταμι ειναι οκ (χωρις να εχει δωσει σαφεις προτασεις απο οσα εχω δει) αλλα οποιος ψηφιζει κεντρωους το κανει απο αντιδραση??4. γιατι ξαναεισαι τοσο προκατειλημενη με τον Λεβεντη και λες τοσο ασχημα πραγματα? Σου ειπε ψεμματα ή υποσχεθηκε κατι? Για εσωτερικο μνημονιο λεει, δεν υποσχεεται πεταλουδες... ουτε αντιδραση ειναι.. Ο Λεβεντης ειναι απο τους πρωτους που λενε για οικουμενικη κυβερνηση τεχνοκρατων που θα κανουν δουλεια και δεν θα τους να νοιαζει αν θα ξαναεκλεγουν. Το προγραμμα τουξαναλεω δεν ειναι ουτε συριζα (φανφαρες αντιμνημονιο και γενικολογιες απο πρωην πασοκους), ουτε καταρα παντου (λα.ε. , κκε, χ.α.) ...μην λες ωραιο προγραμμα ειχε και ο συριζα ετσι απλα, δες προτασεις (λογικοτατες) που μπορει να μην σε σωσουν αλλα θα κανουν καλο και μπουνε πιο βαθια στη ριζα του προβληματος ( αργομισθοι δημοσιου, διπλοτριπλοσυνταξιουχοι)
η εκπομπη με τον καρκινο ηταν απλα η κορυφαια του στιγμη, το γενικοτερο υφος του ομως δεν απεχει πολυ από αυτη τη λογικη. Τωρα λιγο εχει ησυχασει κα το παιζει "σοφος παππους" διοτι γραφικος ειναι, χαζος δεν ειναι. γιαυτο κανει και μια ωραια κουτοπονηρια με την ελπιδα να ζησει το ονειρο του. Παιζει τωρα και αυτος το ρολο του Καμμενου με το τραινακι :) πρόσφατη δήλωση του:«Ο Τσίπρας είναι άπειρος και το κόμμα που θα δημιουργήσει μετά τη διάσπαση θα είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις. Εγώ θα βοηθήσω ώστε να γίνουν σωστές μεταρρυθμίσεις. Δεν θέλω να γίνει συνασπισμός ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα είναι ένωση δύο λαθών. Κύρια αποστολή της Ένωσης είναι να μη χρειαστεί την επομένη των εκλογών να γίνει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μπορεί να γίνει ΣΥΡΙΖΑ-Κεντρώων».Σημειώνει ακόμη πως «δε θα ζητήσω ούτε υπουργεία ούτε τίποτα άλλο από τον πρωθυπουργό. Το μόνο που θα ζητήσω από τον Τσίπρα είναι να μου επιτρέψει να ταξιδέψω στη Γερμανία ώστε να πείσω τη Μέρκελ για την ανάγκη αλλαγής των μεταρρυθμίσεων».τι ωραια κουτοπονηρια παλιας κοπης από τον εντιμο, αφθαρτο και διαφορετικο πολιτικο!!! Τι σχεση εχουν οι θεσεις του με τον Συριζα?Όμως, ποιος φαινεται να "τραβαει" ακομη? ο Τσίπρας!ψηφιστε με λοιπον εσεις που εχετε απογοητευθει από Συριζα, αλλα βγαζετε φλυκταινες με τους άλλους και εγω σαν αλλος Καμμενος θα παρω το καϋμενο το παιδακι από το χερι να το μαθω να κανει τις μεταρρυθμισεις που δεν θελει να κανει.Αααα... και θα παει και στη Γερμανια να συνετισει την Μερκελ! Μήπως θα ειναι και μερα μεσημερι όπως έλεγε ο Τσίπρας? Παρεπιπτοντως δεν ψηφιζω ουτε Ποταμι, δεν συμπαθω γενικως τους "μηχανοδηγους" που στο τελος γινονται ο τελευταιος τροχος της αμαξης, επειδη η εξουσία ειναι γλυκια και ετσι αλλο ψηφιζεις και αλλο σου βγαινει.
Ληδατον εβγαλε ο τριανταφυλλοπουλος σε πανελ με τον γιατρο ανευλαβη και εναν συριζαιο,και οι δυο μαζι εκαναν επιθεση στο λεβεντη,ειδικα ο κατα τα αλλα συμπαθης γιατρος(τα χει χωσει σε πολλους στο παρελθον,ειδικα αδωνη γεωργιαδη) ξεπερασε τα ορια μιλωντας προσβλητικα.ο λεβεντης εμεινε ψυχραιμος και πιο πολυ αναυδος φαινοταν παρα νευριασμενος.θα το βρεις στο youtube.οσο για τα καναλια,αυτη τη στιγμη το κομμα ειναι στο 7-8%,ασε τι λενε οι δημοσκοπησεις,οι δημοσκοπησεις ελεγαν 0 και πηρε 1.8% αλλωστε.τον προβαλλουν μονο μετα το 1.8% και οχι ολα τα καναλια,μονο στον σκαι εχει μια σχετικη παρουσια,και εκει στη μια εκπομπη τον καλουν,στην αλλη τον κοροιδευουν.στα υπολοιπα καναλια εχει 1-2 εμφανισεις ,μεσα σε 8 μηνες,ε δεν το λες αυτο και παρουσια κομματος για να προβαλλει τις θεσεις του.στο δε mega δεν εχει ακομα ουτε 1 λεπτο παρουσιας.εκτος αν υπολογιζεις τις εμγανισεις στα τοπικα καναλια και ραδιοφωνα,σε αυτα εβγαινε παντα.
Και γιατί έχεις το δικαίωμα να κρίνεις τον τρόπο με τον οποίο θα ψηφίσει ο άλλος? Αν κάποιος έχει φτάσει στο σημείο να κάνει πλακίτσα με την ψήφο του σημαίνει ίσως ότι κάτι πάει λάθος γενικότερα και ο μόνος τρόπος που μπορεί να σκεφτεί να ψηφίσει είναι χιουμοριστικά. Είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας!