ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2015 | 22:35

η πιο τελεια μερα της ζωης μου <3

Μετα απο 1 εβδομαδα καθυστερησης αποφασισα να κανω τεστ και βγηκε θετικο...Το μεσημερι λιγο μετα το γιατρο με πηρε τηλεφωνο το αγορι μου να μου πει οτι θελει να βγουμε το βραδυ αλλα να ντυθω καλα γιατι εχει σκοπο να με παει καπου "επισημα" δινοντας ιδαιτερη εμφαση στο "επισημα" αλλα χωρις να αποκαλυπτει περισοτερα...Απ τη μια χαιρομουν για την εγκυμοσυνη κι απ την σκεφτομουν εναν πρωτοτυπο τροπο να του πω γιατι το προσπαθουσαμε και ημουν σιγουρη οτι θα χαρει!Ηταν πολυ νευρικος και γλυκος ταυτοχρονα μεχρι που μου αποκαλυψε το λογο της επισημοτητας..Μου εκανε προταση γαμου με τον πιο πρωτοτυπο τροπο που δε θελω να αποκαλυψω και φυσικα το μονο που καταφερα να απαντησω ηταν "εγω και το μωρο σου το θελουμε πολυ"νομιζω ακομα δεν εχει συνελθει απο χθες...δακρυζει και μ αγκαλιαζει ολη την ωρα...κι εγω ακομα δεν το πιστευω...ελπιζω να πανε ολα καλα :)
8
 
 
 
 
σχόλια
Ο ορισμός της ευτυχίας.. και το συγκινητικό είναι οτι σου έκανε την πρόταση χωρίς να γνωρίζει για την εγκυμοσύνη.. απ'τις ωραιότερες εξομολογήσεις!!μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά πραγματικά χαιρόμαστε με τη χαρά σου, όπως στενοχωριόμαστε κ με τα άσχημα που μοιράζονται κάποιοι εδώ μέσα.Με το καλό να υποδεχτείτε τον καρπό της αγάπης σας και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ