Η γυναίκα της Samantha Fox πέθανε πριν λίγες μέρες

Η γυναίκα της Samantha Fox πέθανε πριν λίγες μέρες Facebook Twitter
5

Για τους περισσότερους, το γεγονός ότι η Σαμάνθα Φοξ κάποτε αποφάσισε να αποκαλύψει τη σχέση που διατηρούσε με γυναίκα ήταν έκπληξη. Οι άντρες φανς της αρχικά ερεθίστηκαν με την ιδέα, αλλά σύντομα αποδέχτηκαν πως η σχέση της δεν ήταν απ' αυτές τις σέξι λεσβιακές «διαφημιστικές» σχέσεις με μία παρόμοια σέξι bimbo ξανθιά. 

Η Φοξ γνώρισε την κατά 10 χρόνια μεγαλύτερη της Myra Stratton το 1999. Η Stratton ήταν η μάνατζέρ της για τέσσερα χρόνια πριν ερωτευτούν και αποφασίσουν να ζήσουν μαζί στο Λονδίνο. 

Η γυναίκα της Samantha Fox πέθανε πριν λίγες μέρες Facebook Twitter

Πριν κάνει τη δημόσια δήλωση για τη σχέση τους («είχα κοιμηθεί αρκετές φορές με γυναίκες πριν, αλλά ποτέ δεν είχα ερωτευτεί μία») το σκέφτηκε καλά καλά, όχι γιατί ντρεπόταν αλλά γιατί φοβόταν τις αντιδράσεις ορισμένων θαυμαστών/stalker της, με τους οποίους είχε προβλήματα για χρόνια. 

Η γυναίκα της Samantha Fox πέθανε πριν λίγες μέρες Facebook Twitter

Επαγγελματικά μιλώντας, η Φοξ δεν ξεπέρασε ποτέ το σουξέ της δεκαετίας του '80 ως γυμνόστηθο μοντέλο της τρίτης σελίδας της εφημερίδας Sun (ξεκίνησε στα 16 της) και μερικές αξιομνημόνευτες ποπ επιτυχίες στο δεύτερο μισό των '80s.

Η γυναίκα της Samantha Fox πέθανε πριν λίγες μέρες Facebook Twitter

(Έκτοτε προσπάθησε να παίξει σε ταινίες, να πάρει τηλεοπτικές συνεντεύξεις ή να παρουσιάσει εκπομπές, αλλά ποτέ δεν επανέλαβε την προηγούμενη επιτυχία της.) 

Τα τελευταία 12 χρόνια που ήταν ζευγάρι με την Stratton στράφηκε προς τα ριάλιτι προγράμματα της βρετανικής τηλεόρασης. Την θυμάμαι σε ένα που λεγόταν club wars ή κάτι τέτοιο, με 3 σελέμπριτι που διαχειρίζονταν ένα club και ανταγωνίζονταν μεταξύ τους με τη βοήθεια άσημων παικτών (σ' αυτό το ριάλιτι μάλιστα συμμετείχε και η σύντροφός της, μια και παρακολουθούσαμε και την αληθινή ζωή τους). Μαζί συμμετείχαν και σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι Wife Swap όπου ζευγάρια ανταλλάσσουν συντρόφους (όχι για σεξ) και στο τέλος σχεδόν πάντα επανεκτιμούν τον άνθρωπό τους. Πριν μερικά χρόνια η Φοξ συμμετείχε και στο Come Dine with Me που είναι η αγγλική πρωτότυπη εκδοχή του Κάτι Ψήνεται. 

Η γυναίκα της Samantha Fox πέθανε πριν λίγες μέρες Facebook Twitter
Εικόνα από βίντεο που έφτιαξαν θαυμαστές της S. Fox και ανέβασαν στο Youtube: bit.ly/1KdVRkd

Η Σαμάνθα Φοξ είναι τώρα 49 ετών. Η σύντροφός της πάλεψε με τον καρκίνο για δύο χρόνια και πέθανε στις αρχές του μήνα στα 60 της. «Αυτό που έλεγα από τότε που τα φτιάξαμε ήταν πως ήθελα να περάσω ολόκληρη τη ζωή μου μαζί της», δήλωσε η τραγουδίστρια συντετριμμένη. «Ήταν υπέροχη γυναίκα και μου λείπει ήδη περισσότερο απ' ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί.»

 

Aκόμα και τα άτακτα κορίτσια χρειάζονται αγάπη

 

 

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

5 σχόλια
Για την Σαμάνθα Φοξ έμαθα για πρώτη φορά περί το 1989 όταν ήμουν μαθητής της Α' Γυμνασίου και ο καθηγητής μας, της μουσικής, ο κ. Φαίδρος Π. μας ζήτησε να διακοσμήσουμε τα εξώφυλλα των τετραδίων μας της Μουσικής με τους Μεγάλους Μουσουργούς (Μπετόβεν, Μότσαρτ, Στράους, Σοπέν, Μπαχ κλπ). Θα κάναμε και συγκριτική ψηφοφορία μέσα στην τάξη και θα ψηφίζαμε το καλύτερο εξώφυλλο τετραδίου, στο επόμενο μάθημα. Όλοι βέβαια, όταν σχολάσαμε τρέξαμε στο μικρό βιβλιοπωλείο απέναντι από το σχολείο, της Μάγδας και αγοράσαμε κόλλες πάνω στις οποίες ήταν αποτυπωμένες έγχρωμες μικρές μικρές οι προσωπογραφίες των μεγάλων μουσουργών για να τις κολλήσουμε στα τετράδια. Φαίνεται πως η Μάγδα προμηθευόταν τις εν λόγες κόλλες επειδή ήξερε τη συνήθεια/απαίτηση του κ. Φαίδρου κατά το ξεκίνημα της χρονιάς, από χρόνια διορισμένος στο σχολείο μας. Ο συμμαθητής μου ο Νίκος Π. διακόσμησε το εξώφυλλο του τετραδίου του με τη φωτογραφία της Σαμάνθας Φοξ. Από ότι μας είπε ήξερε για τη Σαμάνθα Φοξ από την αδερφή του τη Φιλιώ, μεγαλύτερη μας, η οποία ήταν θαυμάστριά της. Όταν είδε το τετράδιο του Νίκου ο κ. Φαίδρος σάστησε, κάκισε ως μη σωστή την πράξη του συμμαθητή μου χωρίς όμως να του θυμώσει ή να τον επιπλήξει, ότι Μουσουργούς είπαμε πως έπρεπε να βάλει και όχι τη Σαμάνθα Φοξ. Ως το καλύτερο τετράδιο, με καθοδηγούμενη από τον καθηγητή συγκριτική ψηφοφορία, βγήκε το τετράδιο μιας συμμαθήτριας μου (νομίζω η Ντία) που φαίνεται πως είχε αφιερώσει προσπάθεια, στοργή, κόπο και έμπνευση που αρμόζει σε κοπέλες για να διακοσμήσει το εξώφυλλο του τετραδίου της. Για να καταλάβετε πώς, κάποτε, κέντριζαν οι καθηγητές το ενδιαφέρον μας για τα μαθήματα και αλλοίμονο σε όποιον δεν είχε κίνητρα και βοήθεια από το σπίτι. Από εκείνη την τάξη τρεις τέσσερεις μόνο σπούδασαν. Έτσι έμαθα για τη Σαμάνθα Φοξ.
μεγάλος και πωρωμένος θαυμαστής της Sam αν και αρκετά μικρός τότε... πάντα ακούγοντας τα τραγούδια της, μου θυμίζει τα παιδικά και εφηβικά χρόνια. Ελπίζω να την ξαναδώ από κοντά, όχι πλέον για να της ζητήσω αυτόγραφο αλλά απλά να περάσω καλά και να θυμηθώ τα όμορφα χρόνια χορεύοντας με την παρέα αλλά και όλες τις διπλανές παρέες! Να είναι καλά να θυμάται τον άνθρωπο που αγάπησε.
Αφού για το στήθος της έγινε γνωστή και το στήθος της που αυτή έδειχνε όπου και όποτε μπορούσε για να γίνει διάσημη, προς τι αυτή η '80s σεμνοτυφία; Για να είμαστε κοντά στην εποχή;