Όταν το ISIS πετάει τους ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες το πλήθος ζητωκραυγάζει και τους λιθοβολεί

Όταν το ISIS πετάει τους ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες το πλήθος ζητωκραυγάζει και τους λιθοβολεί Facebook Twitter
12

Στη χειρότερη δυνατή κατάσταση βρίσκονται ομοφυλόφιλα, αμφισεξουαλικά και τρανσεξουαλικά άτομα στη Συρία και το Ιρακ, τα οποία υφίστανται βασανισμούς και τραγικές δολοφονίες από το Ισλαμικό Κράτος.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ άκουσε χθες τις μαρτυρίες των ανθρώπων που κατάφεραν να ξεφύγουν ζωντανοί από τις θηριωδίες του ISIS.


Ένα από τα άτομα που κατέθεσαν τις εμπειρίες τους στη συνεδρία, ο Σούμπι Νάχας, είπε στα μέλη του Συμβουλίου ότι τους ομοφυλόφιλους στη πόλη του Ίντλιμπ τους πετάνε από τις οροφές και το πλήθος, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και παιδιά, ζητωκραυγάζει και τους λιθοβολεί. "Στο Ισλαμικό Κράτος, οι ομοφυλόφιλοι εντοπίζονται και φονεύονται συνέχεια", είπε ο Νάχας, ο οποίος διέφυγε και τώρα εργάζεται για μία οργάνωση μεταναστών στις Ηνωμένες Πολιτείες. "Στις εκτελέσεις, εκατοντάδες κάτοικοι μαζί με παιδιά ζητωκραυγάζουν σαν να γιορτάζουν σε γάμο", είπε.

Όταν το ISIS πετάει τους ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες το πλήθος ζητωκραυγάζει και τους λιθοβολεί Facebook Twitter


Ο Αντάν, ένας Ιρακινός που μίλησε δια τηλεφώνου στο Συμβούλιο από κάποια κρυφή τοποθεσία στη Μέση Ανατολή, είπε ότι είχε βασανιστεί από δυνάμεις ασφαλείας του Ιράκ πριν εμφανιστούν οι τζιχαντιστές του ΙΚ, και φοβόταν ότι η οικογένειά του μπορεί να τον είχε καταδώσει στους τζιχαντιστές.


Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους "είναι επαγγελματίες όσον αφορά την εντόπιση των ομοφυλόφιλων. Τους κυνηγάνε έναν-έναν. Όταν πιάσουν κάποιον, ψάχνουν το τηλέφωνό του και τις επαφές του και τους φίλους του στο Facebook", είπε ο Αντνάν (που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο) για τον ιστότοπο της κοινωνικής δικτύωσης, μεταδίδει το ΑΠΕ.


Τα μέλη του ΙΚ έχουν αναλάβει την ευθύνη για τουλάχιστον 30 εκτελέσεις για "σοδομισμό", είπε στο Συμβούλιο ή Τζέσικα Στερν, διευθύντρια της Διεθνούς Επιτροπής Δικαιωμάτων για Ομοφυλόφιλους και Λεσβίες, και έχουν αναρτήσει σχετικό υλικό σε ιστότοπους για παραδειγματισμό.

Όταν το ISIS πετάει τους ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες το πλήθος ζητωκραυγάζει και τους λιθοβολεί Facebook Twitter


Η συνεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ οργανώθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Χιλή για να δώσει το μήνυμα ότι τα δικαιώματα των λεσβιακών, ομοφυλοφιλων, αμφισεξουαλικών και τρανσεξουαλικών ατόμων "έχουν αρχίσει να ενσωματώνονται στον κύριο προγραμματισμό των Ηνωμένων Εθνών", είπε η Σαμάνθα Πάουερ, πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, που φέτος γιορτάζουν τα 70 χρόνια από την ίδρυσή τους. Η συνάντηση είναι "ιστορική" και "έπρεπε να είχε γίνει ήδη εδώ και πολύ καιρό", είπε η Πάουερ.


Η συνεδρία ήταν ανοιχτή σε όλα τα μέλη του ΟΗΕ, αλλά η Αγκόλα και το Τσαντ, μέλη του Συμβουλίου, απείχαν. Η Κίνα, η Μαλαισία, η Νιγηρία και η Ρωσία έστειλαν αντιπροσώπους, αλλά απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις. Πάνω από 75 από τα 193 μέλη του ΟΗΕ έχουν νομοθεσίες που καταδικάζουν την ομοφυλοφιλία ως κακούργημα.


Ο Νάχας είπε σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση ότι οι LGBT δεν είναι απλώς "μια ορολογία που εφευρέθηκε από τη Δύση" και ότι τα άτομα που ανήκουν σε σεξουαλικές μειοψηφίες στη Μέση Ανατολή "θέλουν και αυτά τα δικαιώματά τους".

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
Εντάξει ήπια τιμωρία είναι μην διαμαρτυρεστε . Συνήθως οι μερακλήδες του isis κάνουν τα παρακάτω :1. Σφάζουν μαζικά και κόβουν κεφάλια. 2. Βάζουν εκρηκτικά στο λαιμό των θυμάτων. 3. Καίνε ανθρώπους ζωντανούς μέσα σε κλουβί.4. Πνίγουν ανθρώπους μέσα σε κλουβί βυθιζοντας το αργά μέσα σε πισίνα. Στο κλουβί έχουν τοποθετήσει gopro για να καταγραψουν την υποβρύχια δράση. 5. Καίνε ανθρώπους ζωντανούς εντός αυτοκινήτου ανατιναζοντας το με rpg.6. Και φυσικά εκτελούν αρκετούς με τον βαρετό τρόπο του πυροβολισμού. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα δείτε με ένα απλό ψάξιμο στο γκουγκλ.
Και καπως ετσι θα ερθουν οι ελευθερωτες μετα βαιων και κλαδων, θα ρχουν λυσει και, μερικως, το προβλημα της υπεργεννητικοτητας, θα επιστρεψουν και οι δυσμοιροι στα σπιτια τους. Χρονος; 2018.
ναι ενω στην ελλαδα μας,οι LGBT δεν δεχονται διακρισεις.αν δεν ηταν ποινικο αδικημα,θα τους σκοτωνανε και εδω οι πολλοι λεβεντομαγκες που περπατανε και τα σερνουν.την ατακα "αμα ο γιος μου βγει πουστης,κρεμασμα" την ακουμε και σημερα σε πολλες περιοχες της ελλαδας,αλλο αν δεν το κανουν λογω ποινικων ευθυνων,αλλα αυτο θεωρουν "σωστο"
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί έφαγες τόσες πολλές αρνητικές ψήφους. Ισχύει αυτό που λες, ο ίδιος μου ο δάδης έχει πει ότι ήθελε κορίτσι από φόβο μην του βγει γκέι το αγόρι. Λες και δεν υπήρχε περίπτωση να έβγαινα λεσβία. Δυστυχώς το να είσαι ομοφυλόφιλος ή αμφί στην Ελλάδα είναι στίγμα.
Φανατικούς πιστούς, φανταστικών όντων στον ουρανό. Οι φανατικοί πιστοί υπαρχουν επειδή υπαρχουν οι πολλοί απλοί πιστοί. Όταν καλλιεργειται συστηματικά η "πίστη", αυτά δε θα σταματήσουν να συμβαίνουν...είτε σοβαρά γεγονότα είτε λιγότερο σοβαρα (έως γελοία...).
Το ξέρω ρε συ κι αυτό είναι που με λυπεί. Αντί να πάμε μπρος πάμε πίσω. Και η πίστη να σταματήσει να καλλιεργείται συστηματικά, πάντα θα υπάρχουν 10 παλαβοί που θα ξεκινήσουν ρεύμα. Παράδειγμα οι παλαβοί που ήθελαν σώνει και καλά το θρήσκευμα στις ταυτότητες. Ο Άνθιμος. Εντάξει, κάποιοι παλαβοί πέρασαν την εφηβεία τους με ξύλο, τόξα και βέλη, τώρα έχουμε 2015, αυτόματα και ίντερνετ.
Τι λες Νάχας αγόρι μου, που θες και δικαιώματα.Δεν έχεις καταλάβει ότι, για τους προοδευτικούς της Δύσης, μόνο ο προπηλακισμός γκέι ζευγαριών που φιλιούνται σε δημόσιους χώρους συνιστά ομοφοβική επίθεση; Εσάς μπορούν να σας μαστιγώσουν, να σας λιθοβολίσουν, να σας απαγχονίσουν, δεν τρέχει κάστανο. Προέχει η πολιτισμική ιδιαιτερότητα.Φυσικά και οι LGBT είναι απλώς "μια ορολογία που εφευρέθηκε από τη Δύση"! Αλλά βέβαια, υποκύπτεις στην προπαγάνδα του πολιτισμικού ιμπεριαλισμού!Τι νόμιζες, ότι το δικαίωμά σου στην επιβίωση, την σωματική ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια είναι πάνω από το υπέρτατο ιδεώδες της πολιτισμικής ιδιαιτερότητας; Θέλεις να στερήσεις από τον ακραίο ισλαμιστή την απόλαυση να σε φιλετάρει και να βιώσει την ιδιαιτερότητά του; Και σε κάθε περίπτωση, για όλα φταίνε οι Αμερικάνοι, τι δεν καταλαβαίνεις;
Βλέποντας τις αντιδράσεις του λαού από κάτω αναρωτιέμαι αν αυτοί οι άνθρωποι αξίζει να σωθούν τελικά ή τους αξίζει η τιμωρία να κυβερνώνται από τέτοια τέρατα.
Αν έμαθαν να επικροτούν τη δολοφονία ενός ανθρώπου μπροστά στα μάτια τους τότε λυπάμει που το λέω αλλά πολύ δύσκολα θα αλλάξουν. Η αηδία από μια τέτοια πράξη είναι ενστικτώδης όταν μιλάμε για ανθρώπους.