Ιδιοκτήτες ξενοδοχείου στη Μύκονο άρπαξαν τους φακέλους εφοριακών

Ιδιοκτήτες ξενοδοχείου στη Μύκονο άρπαξαν τους φακέλους εφοριακών Facebook Twitter
3

Αντιμέτωποι με τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείου ήρθαν υπάλληλοι της ΔΟΥ Μυκόνου, κατά τη διενέργεια ελέγχου.

Στο επεισόδιο που έλαβε χώρα σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού, το συνεργείο της ΔΟΥ δεν πίστευε ότι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης έφτασαν στο σημείο να αρπάξουν τα έγγραφα των υπαλλήλων και να εξαφανιστούν.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, επιτόπου έσπευσε η προϊστάμενη της τοπικής ΔΟΥ και αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχει ι ήδη κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και οι υπεύθυνοι αναζητούνται.

Σημαντικές επίσης παραβάσεις διαπιστώθηκαν από τις αρμόδιες ΔΟΥ σε επιχειρήσεις εστίασης στη Μάνη. Ανάμεσά τους υπάρχει και επιχείρηση η οποία έχει αδήλωτη ταμειακή μηχανή από το 2001.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΡΗΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΝΕΚΡΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΧΑΝΙΑ

Ελλάδα / Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ένας νεκρός, πλημμύρες, κατολισθήσεις και μπαράζ 112 – Έως 300 χιλιοστά βροχής

Οι Αρχές ζητούν να περιοριστούν οι μετακινήσεις, καθώς δρόμοι έχουν κλείσει, σχολεία δεν λειτουργούν και τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν έως την Κυριακή
THE LIFO TEAM
ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Ελλάδα / Σία Κοσιώνη: «Αν πιστεύουν ότι είμαι ΝΔ λόγω Μπακογιάννη, δεν μπορώ να τους αλλάξω γνώμη»

Η εξομολόγηση για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η πρώτη της τοποθέτηση για τη συνέντευξη Κουφοντίνα στον Αλέξη Παπαχελά, ο Κώστας Μπακογιάννης και το viral «τι είπατε;» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
αυτο ηταν στη Μανη. οχι βεβαια πως στη μυκονο δεν θα υπαρχουν ενα σωρο μαγαζια που φοροδιαφευγουν!αλλα βρε παιδια!απο το 2001!!!!!ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εγινε λογω οικονομικης κρισης...ειναι δυνατον?τωρα αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν βαλει ενα πολυ μικρο λιθαρακι για να φτασουμε ως εδω?το δεχομαι!ειναι τοσοι πολιτικοι που εχουν φαει εκατομμυρια!αλλα και παλι...αυτο δειχνει οτι ουτε εμεις ειμαστε αγιοι...τελικα μηπως εχουν δικιο καποιοι που λενε οτι η λαμογια ειναι στο αιμα του ελληνα?δεν ξερω.ηλπιζα οτι τουλαχιστον οι πολιτες θα ειχαν βαλει λιγο μυαλο!δεν μας ντροπιαζουν οι πολιτικοι.εμεις οι ιδιοι ντροπιαζουμε τον τοπο.