Οι 11 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Παύλου Χαϊκάλη

Οι 11 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Παύλου Χαϊκάλη Facebook Twitter
22
Οι 11 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Παύλου Χαϊκάλη Facebook Twitter

Μιλώντας στο Mega (!), o υφυπουργός Εργασίας Παύλος Χαϊκάλης, κληθείς να σχολίασει τις προεκλογικές εξαγγελίες, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τους ΑΝΕΛ ειπώθηκαν αρκετά πριν τις εκλογές, θα έπρεπε να ήμασταν πιο φειδωλοί». Σε επισήμανση δε για τους ρητορικούς τόνους που είχαν χρησιμοποιηθεί στο διαχωρισμό «μνημονιακών και αντιμνημονιακών», ζήτησε «συγγνώμη για τις υπερβολές που ακούστηκαν προεκλογικά».

 

Ένα μήνα νωρίτερα, με βαθύ αίσθημα ευθύνης είχε αποδεχτεί ο Παύλος Χαϊκάλης την πρόταση του Πρωθυπουργού να αναλάβει καθήκοντα υφυπουργού Εργασίας. Ήταν η κορύφωση μιας ανορθόδοξης πορείας που περιλαμβάνει πολλά και διάφορα...

1) Του Κουτιού τα Παραμύθια

Έπαιζε τον Σεβαστιανό στην καλτ παιδική σειρά, στις αρχές των '80s:

2) Η περίοδος της βιντεοκασέτας.

Μερικά highlights:

1985 Ο αγκαλίτσας λαγωνικό
1985 Κορίτσια για τσίμπημα
1986 Ο βάρβαρος και η Βαρβάρα
1986 Ο παρθενοφάγος

Οι 11 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Παύλου Χαϊκάλη Facebook Twitter

3) Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του

Στα μέσα των '80ς, ήταν απ' τις αγαπημένες μου σειρές. Ο Χαϊκάλης έπαιζε τον γιο του Βουτσά...

4) Ο Τροχός της Τύχης

Όταν σταμάτησε να τον παρουσιάζει ο υπερδημοφιλής τότε Γιώργος Πολυχρονίου, ο αντικαταστάτης του ήταν ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης. Τελείωνε κάθε επεισόδιο λέγοντας "Άλλη μέρα, άλλη τύχη". Δεν κράτησε και πολύ στην εκπομπή.

5) Δέκα μικροί Μήτσοι

Ίσως η κορυφαία του τηλεοπτική στιγμή, η αξέχαστη συνύπαρξη με τον Λάκη Λαζόπουλο, τότε που δεν ήταν και οι δύο εκνευριστικοί. 

6) Αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής του Αντώνη Σαμαρά

Οι 11 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Παύλου Χαϊκάλη Facebook Twitter
Ο Αντώνης Σαμαράς το 1993

Στις εκλογές του 1993 ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη. Κατέβηκε στην εκλογική περιφέρεια Αχαΐας λαμβάνοντας 1.006 σταυρούς προτίμησης, κατατασσόμενος στην πέμπτη θέση ανάμεσα στους 11 υποψηφίους του κόμματός του

7) Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; (2000-2001)

Έπαιζε τον παπά, αλλά δυστυχώς η καλή αυτή σειρά σταμάτησε και ποτέ δεν μάθαμε τι θα γινόταν στο τέλος. 

8) Πενήντα-Πενήντα (2005-2007)

Η μεγαλύτερή του τηλεοπτική επιτυχία. 

9) Όταν ως βουλευτής των ΑΝΕΛ τουίταρε αισχρότητες τις οποίες σήμερα αναγκάζεται να καταπιεί

Οι 11 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Παύλου Χαϊκάλη Facebook Twitter
Οι 11 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Παύλου Χαϊκάλη Facebook Twitter
Το φαλλικό του τουίτ για την Μέρκελ και την επίσκεψή της στην Αθήνα

(Τώρα ψηφίζει ο ίδιος «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!»)

10) Το πρωί βουλευτής, το βράδυ στο Μεζεδοπωλείο του ΣΚΑΪ

Ήταν μια δεκάλεπτη τηλεοπτική κωμική σειρά (ο Θεός να την κάνει και κωμική, και σειρά) στον ΣΚΑΪ, η οποία ήταν ουσιαστικά το όχημα για να διαφημιστεί μάρκα αλλαντικών. Και διαφημιζόταν με κάθε τρόπο. Την ανέφεραν στο σενάριο, βλέπαμε παντού το λογότυπό της, ακόμα και το επίθετο του Χαϊκάλη στη 'σειρά' ήταν Υφαντής, για να μη ξεχαστούμε και νομίσουμε ότι δεν βλέπουμε διαφήμιση.

11) Όταν κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας του

(Αλήθεια, ξέρει κανείς τι έγινε τελικά μ' αυτό;) 

 

Οι 11 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Παύλου Χαϊκάλη Facebook Twitter
Φωτ.: Nick Paleologos / SOOC

 

 

 

22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

17 σχόλια
Αν δεν έβλεπα με τα μάτια μου τα tweets δεν θα πίστευα ποτέ ότι τέτοια χυδαία υποκείμενα μας κυβερνούν. Όπως και τις προάλλες με τις συχασιές του Νικολόπουλου για τη μακαρίτισσα τη μάνα του. Αισθάνομαι σα να έχω φάει το μπουνίδι της ζωής μου και θέλω μόνο να αποτραβυχτώ όσο μακρύτερα γίνεται, για να γιάνω.
Για την πολιτική του παρουσία συμφωνώ. Είναι όμως από τους καλύτερους κωμικούς της γενιάς του (πολύ καλύτερος, για μένα, από τον φίλο του τον Φιλλιπίδη και βέβαια από κάτι Ορφανούς κλπ. που μπήκαν μαζί του στη Βουλή).
Από όλα αυτά μόνο το#9 και το #11 αξίζουν συζήτησης. Το τι έκανε ως επαγγελματίας ηθοποιός είναι δική του δουλειά. Και δεν είναι όλοι οι ηθοποιοί για να παίζουν Σεξπιρ, Ίψεν και Μάμετ.
Και να μην ξεχάσουμε και μια φορά που είχε βγει σε εκπομπή αστρολόγου (δε θυμάμαι ποιά, καθότι κάθε κανάλι προβάλλει και τη δική του άχρηστη) και επιχειρηματολογούσε υπέρ της επιστήμης (!) της αστρολογίας και πώς την εμπιστεύεται με κλειστά μάτια για την καριέρα του και τη ζωή του .... Δράμα.
Να μου το θυμηθείτε !! Τίποτε δεν είναι τυχαίο!!! Η τοποθέτηση του Παυλάρα σε υπουργική θέση είναι προιον πολυ προσεκτικής σκέψης!!! Μην ξαχνάτε τους 50 -50!!!
Καλά κοροϊδεύετε εσείς, αλλά έχει άλλο σχέδιο ο άνθρωπος. Ασχολείται πολύ σοβαρά με την αστρολογία κ μάλιστα έχει αναφέρει σε παλαιότερες συνεντεύξεις -πριν γίνει βουλευτης φυσικα- ότι συμβουλευεται τα άστρα για να πάρει σημαντικές αποφάσεις. https://asteriskos.wordpress.com/2014/03/15/o-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/Παύλο μήπως ο Σόιμπλε δεν ταίριαζε ζωδιακα με Τσίπρα κ βαρουφακη; Πες το μας βρε αδερφέ κ μας είχε φάει η αγωνία τόσο καιρό.
Ακολουθούν δηλώσεις Παύλου Χαϊκάλη:1. Λάθος ανθρώπους σκότωνε η 17 Νοέμβρη (11 Σεπτεμβρίου 2011)2. Αφού είμαι ΚΑΤΑ του Μνημονίου τι θες να ψηφίσω, ΝΑΙ; Πλάκα μου κάνεις; (30 Νοεμβρίου 2012)3. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ (22/11/2011)4. ΞΥΛΟ ΡΕ. ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ (22/09/2011)και το καλύτερο5. ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΙ11 Sep 2011Πρώτη Φορά Αριστερά
Διαβάζω αυτά που γράφεις με προσοχή και κατέληξα σε ενα και μοναδικό θετικό συμπέρασμα: Είναι καλός ηθοποιός. Δε μου είχε περάσει απ το μυαλό ότι χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα. Ωραίο επίπεδο πάντως η ελληνική βουλή.
O Aλέξης παίζει μεγάλη μπάλλα. Κρατάει τα βαριά χαρτιά (Παντζας, Χάρρυ Κλυνν) για μετά τίς εκλογές.Και πάντως, η υπουργοποίηση Χαικάλη δείχνει ότι η κυβέρνηση έχει σαδιστικό χιούμορ και δεν φοβάται να το δημοσιοποιήσει.