ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2015 | 20:44

Μου αρέσει πολύ η Lifo!!

Έτσι με την αλλαγή που έχει γίνει τώρα πρόσφατα. Που τα πράγματα γίνονται πιο όμορφα με τους επώνυμους σχολιαστές κι ας είναι και ψευδώνυμα. Ειλικρινά χαίρομαι που δείχνουν σιγά σιγά να αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Μπράβο πραγματικά και ξανά μπράβο!Είμαι κι εγώ μέλος, έγινα πρόσφατα, έχω κάνει κάποια σχόλια, όχι πολλά, αλλά έχω κάνει και συγχωρέστε με που δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομά μου, όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην φανεί ότι γλείφω και τους διαχειριστές. Ήθελα απλώς να το εξομολογηθώ μέσα από τις εξομολογήσεις που κι εγώ έχω κάνει και παλιότερα χωρίς να ήμουν μέλος και πιστέψτε με, ήταν αρκετές.Ξέρω από τώρα πως ίσως δεν θα ταυτιστείτε μαζί μου και πολλοί, διότι στο παρελθόν έχει γίνει ένα τέτοιου είδους γκάλοπ και τα ''δεν ταυτίζομαι'' δυστυχώς υπερτερούσαν. Να είστε καλά όλοι και καλή μας δύναμη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Απλά θα ήταν καλύτερα να γινόμασταν περισσότερα τα μέλη και να μη σχολιάζουμε μόνο οι ίδιοι συνέχεια.. αρχιζει και γίνεται φόρουμ μεταξύ 10-15 σχολιαστών.. Προσωπικά μου έλειψαν κάποια σχόλια με πολύ χιούμορ που πραγματικά έκλαιγα απ'τα γέλια σε καυστικές-τραγελαφικές εξομολογήσεις.. τα έγραφαν αυθόρμητα χωρίς να σκεφτούν οτι πρέπει να κάνουν εγγραφή.Τώρα έχει πάρει ένα πολύ πιο σοβαρό ύφος κ δεν θα έπρεπε αφού οι απαντήσεις δεν δίνονται απο ειδήμονες των θεμάτων, απλά λέμε τη γνώμη μας..