Κόλαφος για Τσίπρα ο Μεϊμαράκης: Είναι λίγο ψευτράκος, πονηρούλης και τακτικιστής

Κόλαφος για Τσίπρα ο Μεϊμαράκης: Είναι λίγο ψευτράκος, πονηρούλης και τακτικιστής Facebook Twitter
6

"Η ΝΔ θα λάβει την διερευνητική εντολή και θα την αξιοποιήσει. Το κόμμα μας είναι πανέτοιμο για την εκλογική μάχη" δήλωσε απόψε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Τόνισε ότι η ΝΔ θα λάβει και θα αξιοποιήσει την διερευνητική εντολή προκειμένου να εξαντλήσει τις δυνατότητες για τον σχηματισμό κυβέρνησης και πως θα συναντηθεί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Φώφη Γεννηματά, αλλά και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ενώ ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να συναντηθεί και με τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής. "Ως μελλοντικό πρώτο κόμμα θεωρώ πολιτική μου υποχρέωση να εξαντλήσω όλα τα όρια ώστε η παρούσα Βουλή να δώσει λύση". συμπλήρωσε.

Η ΝΔ είναι εδώ και καιρό πανέτοιμη γιατί ουδέποτε είχε εμπιστοσύνη σε αυτά που έλεγε ο πρωθυπουργός, τα ψηφοδέλτια είναι έτοιμα, έχουμε επικοινωνήσει με τους υποψηφίους μας, είμαστε έτοιμοι για την εκλογική μάχη, ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

Αίσθηση προκάλεσε η σκληρή και καυστική γλώσσα που χρησιμοποίησε για τον πρωθυπουργό. "Ο κ. Τσίπρας κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, τους συντρόφους του και τους Ευρωπαίους. Δεν είναι στάση σοβαρή απέναντι στους εταίρους να περιμένεις να ψηφίσουν τα ξένα Κοινοβούλια να εκταμιευθεί η δόση και τότε να πάμε σε εκλογές" είπε ο ίδιος και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι "είναι λίγο ψευτράκος, λίγο πονηρούλης, τακτικιστής", ενώ σχολίασε ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο παραιτήθηκε ο κ. Τσίπρας. "Από το διάγγελμα προκύπτει ότι παραιτείται για έναν λόγο που θα μπορούσε να είχε λύσει στο συνέδριο" τόνισε.

"Ίσως νιώθει ότι κοροϊδεύει τον λαό και τους εταίρους του γιατί δεν είναι πολύ έντιμο να πηγαίνεις σε εκλογές μόλις έχεις υπογράψει τη συμφωνία." είπε και πρόσθεσε πως υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας τους τελευταίους 6 μήνες.

«Ο κ. Τσίπρας δραπετεύει, προσπαθεί να ξεφύγει απ' τα διλήμματα, το φάντασμα Λαφαζάνη πλανάται μέσα του, έχει πολλές ενοχές ως δήθεν παλιός Αριστερός» εκτίμησε ο Β. Μεϊμαράκης. «Αν πράγματι είχε πετύχει, δεν είχε κανένα λόγο να πάει στις εκλογές. Παραιτείται, παραδίδει τα όπλα, πετάει την ασπίδα. Στη φάση αυτή δεν θέλω καν να τον συναντήσω. Έχει περισσότερο ηθικό πλεονέκτημα ο Λαφαζάνης. Έχει μια συνέπεια αριστερή, που ήξερε ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας έκανε την κωλοτούμπα, την αγυρτεία». τόνισε στη συνέχεια της επίθεσής του ο Μεϊμαράκης.

Ερωτηθείς για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει προεκλογικά η ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης παραδέχθηκε πως «με τις διαδικασίες εξπρές δεν προλαβαίνουμε να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα δίναμε στην ΔΕΘ». Ωστόσο, στις εκλογές η ΝΔ κατεβαίνει με όπλο της «τη συνέπεια, τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα. Ζητάμε από τους πολίτες να πούνε όχι στην αστάθεια, στην ακυβερνησία, στην ασυνέπεια, στην απειρία, στην ανεπάρκεια, στην ανικανότητα που μας έχει οδηγήσει στα γνωστά αποτελέσματα».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επανέλαβε πως ο Αλέξης Τσίπρας βάζει τη χώρα σε κίνδυνο ρωτώντας τον πρωθυπουργό να απαντήσει πως διασφαλίζει την πορεία της χώρας. «Να σκεφτεί ότι όποιος και να είναι πρώτος, θα φέρει νέο μνημόνιο αυτή η κατάσταση» τόνισε.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ QATARGATE

Πολιτική / Αβραμόπουλος για Qatargate: «Δεν θα κάνω χρήση της βουλευτικής μου ασυλίας»

Ο πρώην Ευρωπαίος επίτροπος χαρακτηρίζει αβάσιμες τις αναφορές που επιχειρούν να τον συνδέσουν με την υπόθεση και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός του
THE LIFO TEAM
ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ EMAIL ΑΠΟΔΗΜΟΙ

Πολιτική / Διαρροή email αποδήμων: Φυλάκιση έως 20 μήνες στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και στους συγκατηγορούμενούς της

Το δικαστήριο που αναγνώρισε και στους τέσσερις κατηγορούμενους το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, έδωσε τριετή αναστολή στην έκτιση των ποινών
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Παρθενώνας, το posokanei, τα εργασιακά και η Μέση Ανατολή στο κυριακάτικο μήνυμά του

«Η δυτική όψη του Παρθενώνα αποκτά ξανά την πληρέστερη δυνατή μορφή της», ανέφερε στην αρχή του μηνύματός του και «έκλεισε» με ευχές για την Ημέρα του Πατέρα
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Ναι νταξ, δεν είναι σοβαρή αντιπολίτευση αυτή, αλλά από τον Stavros που αντιμετωπίζει τον Τσίπρα σαν κράμα crafty statesman-Ηρακλέους στον σταύλο του Αυγεία , έστω κι αυτή η αποδόμηση έχει κάποιο νόημα.
Tα προδοτες,γερμανοτσολιαδες κτλπ του Τσιπρα τα ξεχασες;Οπου δηλητηριασε ολη την κοινωνια και την πολιτικη ζωη με τετοιο λεξιολογιο και τετοια νοοτροπια για το παραμυθακι του εως οτου να ανεβει στην εξουσια και οριστε τα αποτελεσματα...