Καμίνης για το πλοίο με τους μετανάστες: Γιατί η Αθήνα είναι η μόνη πόλη που τους δέχεται;

Καμίνης για το πλοίο με τους μετανάστες: Γιατί η Αθήνα είναι η μόνη πόλη που τους δέχεται; Facebook Twitter
Ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να ανεχθεί το να καταστεί μοναδικός προορισμός μεταναστών, σημειώνοντας ότι ο δήμος έχει δώσει ήδη το παράδειγμα παραχωρώντας τον Ελαιώνα και μάλιστα με διαδικασίες οριακής νομιμότητας.... Φωτ.: SOOC
2

Μύδρους εναντίον της κυβέρνησης για την παντελή απουσία πολιτικής στο μεταναστευτικό εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, αποκαλύπτοντας ότι έχει στείλει επιστολή στον υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη θέτοντας σειρά ζητημάτων.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Αθηναίων εκδήλωσε την αγανάκτησή του για την αιφνιδιαστική αλλαγή δρομολογίου του πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος, το οποίο ενώ αρχικά κατευθυνόταν στα λιμάνια Καβάλας και Θεσσαλονίκης τελικώς κατέπλευσε στον Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να ανεχθεί το να καταστεί μοναδικός προορισμός μεταναστών, σημειώνοντας ότι ο δήμος έχει δώσει ήδη το παράδειγμα παραχωρώντας τον Ελαιώνα και μάλιστα με διαδικασίες οριακής νομιμότητας.

«Αρκετά, το μερίδιο μας το έχουμε αναλάβει. Καιρός είναι να κατανεμηθεί ισότιμα το βάρος και η ευθύνη για τους μετανάστες» δήλωσε ο κ. Καμίνης, σημείωσε δε ότι η χώρα καταρρέει και η υπόθεση διακυβέρνησης έχει ξεχαστεί καθώς ασχολούμαστε με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αποκάλυψε ότι έστειλε επιστολή τον υπουργό Επικρατείας και συντονιστή των κινήσεων για το θέμα της μετανάστευσης κ. Φλαμπουράρη με την οποία ζητά την εκπόνηση σχετικής στρατηγικής. Προειδοποιεί, δε, ότι τα χειρότερα έρχονται και η χώρα δεν διαθέτει καμία παρασκευή για να αντιμετωπίσει το ρεύμα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΚΡΗ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Έλειπαν έγγραφα και κοσμήματα της 59χρονης από το σπίτι - Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είχε αγοράσει την μονοκατοικία για να είναι κοντά στους συγγενείς της
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: «Ήμουν σίγουρος 100% ότι έχει σκοτώσει τη θεία και την ξαδέλφη μου» - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 54χρονος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως οι δύο γυναίκες έφυγαν από τη ζωή πριν τρεις μήνες και ο ιατροδικαστής εκτιμά πως οι σοροί τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο πριν από έναν μήνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια