ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2015 | 02:39

Στον ήλιο μοίρα...

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξομολογήσεις και δεδομένου πως το ύψος μου είναι 1.82(!) και είμαι κοπέλα,συμπεραίνω πως είναι απίθανο να βρω ψηλότερο ή ακόμη και ίσο άντρα με εμένα.Το κακό είναι πως όποιος έγραψε για μέσο ύψος Ελλήνων στο 1.60 μάλλον έχει δίκιο και δεν το καταλαβαίνουμε εύκολα γιατί σχεδόν όλοι οι άντρες ψεύδονται σ'αυτό το θέμα λόγω ανταγωνισμού.Κάθε φορά που βγαίνω όμως βόλτα και περνάω τουλάχιστον δυο κεφάλια κάθε αρσενικό που κυκλοφορεί,η κατάσταση μου φαίνεται απελπιστική.
4
 
 
 
 
σχόλια
Για αρχή συνήθισε το το να περνάς σε ύψος αρκετούς άντρες. ΄Εχω το ίδιο ύψος με εσένα και οι σύντροφοί μου ήταν ή αυτοί γενικά έκανα κάτι ή απλά παιζόταν κάτι, ήταν πάνω από 1.85-1.90, και όντως αθλητές βόλευ ή μπάσκετ. Επίσης και με πιο κοντούς άντρες από εμένα έχω περάσει καλά και όμορφα, γιατί "κούμπωνα" μαζί τους. Και να του ρίχνεις τ άλλου λίγο ή να είστε στο ίδιο ύψος δεν είναι κακό... Γιατί μαλάκες και παρτάκιδες ψηλοί υπάρχουν πολλοί, νορμάλ λίγοι..
Εισαι παραπανω απτο φυσιολογικο για γυναικα οντως αλλα υπαρχουν αντρες που λενε ψεμματα για το υψος τους? ΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ? Που ειμαστε στο δημοτικο που λεγαμε ψεμματα για το μεγεθους του τουιτι μας? Αμα περιμενεις να βρεις αντρα απτο υψος και μονο μαλλον δεν θα τα καταφερεις.
Σου εύχομαι από καρδιάς αυτό να είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στην ζωή σου,ειλικρινά!Όταν βρεις τον άνθρωπο που θα σε ενδιαφέρει ουσιαστικά δεν θα μετρήσεις ούτε ύψος ούτε κάτι άλλο..Αυτά είναι τόσο μα τόσο μικρά για σε στεναχωρούν και να σε απαγοητεύουν.Πίστεψέ με!
Αν εισαι αθλητρια πχ του βολλευ,μια χαρα υψος εχεις!κυκλοφορουν αρκετοι μπασκετμπολιστες εκει εξω!χαβαλεδιαζοντας σοβαρα στο λεω!Παντως,πραγματικα ρε σεις,αν υπαρχει καποια σοβαρη μελετη που να αποδεικνυει ολη αυτη την τρελα που επικρατει τωρα τελευταια με το υψος,ας κανει τον κοπο να την παραθεσει!οχι τιποτα αλλο,να μιλαμε και με ντοκουμεντα!

Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ