ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2015 | 22:21

Μ'αρεσει ενας..

Μ'αρεσει ενας τυπος αλλα ειναι στον χωρο της δουλειας του κ δε ξερω εαν του αρεσω κ γω η αν χαμογελαει κ μιλαει απο ευγενεια. Εγω δεν εχω μαθει να κανω το πρωτο βημα αλλα ετσι κι αλλιως δε μπορω λογω οτι τον βλεπω μονο στην δουλεια τoυ. τι να κανω για να τον προσεγγισω? εχω βρει και το φβ του αλλα δε θελω να του κανω αιτημα γτ μπορει να μην του αρεσω.(Ειναι ελευθερος,λεει)
1
 
 
 
 
σχόλια
Ακόμα και να έχεις γενικότερα την ικανότητα να προσεγγίζεις εσύ τον άλλο, όταν αυτός βρίσκεται στον χώρο εργασίας του δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα.Από προσωπική εμπειρία ξέρω οτι το πρώτο πρόβλημα είναι να καταλάβεις αν όντως ενδιαφέρεται ή αν σου συμπεριφέρεται με ευγένεια όπως και σε κάθε άλλο πελάτη. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει μόνο ο χρόνος/επαφή μαζί του ακόμα και για τα τετριμμένα κι η διαίσθησή σου. Μπορείς σιγά- σιγά να φλερτάρεις ελαφρά για να δεις κι αντιδράσεις... Από εκεί και πέρα πρέπει να αρχίσει να χορεύει και ο άλλος για να γίνει κάτι. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρέπει να τον φέρεις σε δύσκολη θέση.Όσο για το φβ, αν δεν γνωρίζεστε προσωπικά ή τουλάχιστον έχετε κοινές επαφές δεν ξέρω πως θα του φανεί οτι έψαξες και τον βρήκες.