ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2015 | 01:48

Ωραιος γκομενος τελεία.

Ναι πολύ ωραίος. Να τον πιεις στο ποτηρι. Με τα σωστα μαλλια τα σωστά γυαλιά τη σωστή φωνή. Που φροντίζει τον εαυτο του που δουλεύει, που αναζητά μια καλύτερη ζωή που μαθαίνει απ'τους καλύτερους και περιστιχοιζεται απ'τους καλύτερους.Κι όλοι σε λενε καλο παιδι. Σε εχω ηδη πηδηξει πολλακις μεσα στο καφαλι μου αλλα δε θα το κάνω. Γιατι δε γουσταρω να μπω στο χαρέμι με τις άπειρες γκομενες που σαλιαριζουν γυρω σου.Γιατί δε γουστάρω που το ξέρεις και το πουλάς.Γιατί πιστεύω ότι εισαι διατεθειμένος να πουλήσεις τα παντα για μια θέση στην πρώτη θεση του Τιτανικού αναμεσα στους καλογυαλισμενους σάπιους που ζηλεύεις και μιμεισαι. Γιατί με πάσαρες διακριτικά στο 'φιλο' σου,να πηδήξει κιαν ψηνομουνα να με παρετε παρειτσα δεν πιστεύω ότι θα σε χάλαγε.Γιατί δε σε ενόχλησε καθόλου που μου την έπεφτε στεγνά ενώ δεν ήθελα κι έκανες παιχνίδι με τους καλύτερους κοιλιακούς και το πιο δυνατό ντεκαπαζ στο μαγαζί.Δεν ηθελα να με προστατεψεις,μια χαρα τον σουταρα τον πορνογερο και μονη μου.Αλλα δε σου καηκε καρφι κιας με συνοδεψες εσυ εκει περα σαν το πορνη πολυτελειας να φαω το ψαρι και μετα το 'κρεας'. Γιατί είσαι ρηχος αγορι μου και λιγος πισω απ'τα ωραια μαυρα σου φρύδια.
5
 
 
 
 
σχόλια
Το ''καλό παιδί'' που αναφέρεις δε νομίζω ότι υποκρίνεται σε κάτι: δείχνει επακριβώς το ποιος είναι και το τι θέλει. Εσύ είτε το δέχεσαι είτε το απορρίπτεις, και όπως φαίνεται το απέρριψες γιατί ήθελες κάτι άλλο από αυτόν τον άνθρωπο, και αυτό σε πονά. Να ξέρεις και κάτι: όταν βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές ανδρών, υπάρχουν ακριβώς επειδή υφίσταται και η αντίστοιχη ''ζήτηση'' στις γυναίκες, ''πουλάει'' αυτό το στυλ σε πολλές. Πήγαινε για άλλα και μη σκας, και μην ελπίζεις ότι θα ''αλλάξεις'' έναν τέτοιο άνθρωπο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ