ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2015 | 14:56

Φοβος και πίεση

Είμαι κοπέλα και εδώ και τρεις μήνες έχω μια τρυφερή και παθιασμένη σχέση με κοπέλα. Οι γονείς κ συγγενείς μου δεν γνωρίζουν τη φύση της σχέσης μου, με αποτέλεσμα να κρύβομαι συνεχώς, να λέω ψέμματα και να φοβάμαι την αποκάλυψη. Δεν με απασχολούν οι συγγενείς κ ο περίγυρος, όσο οι γονείς μου. Με βλέπουν ευτυχισμένη και χαρούμενη. Ο αδερφός μου θέλει να "τον" γνωρίσει κάποια στιγμή. Είναι νωρίς ακόμα, το ξέρω, αλλά αυτή η κατάσταση με πνίγει ώρες ώρες.
3
 
 
 
 
σχόλια
ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΣ..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ Κ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ
τι ηλικια εχεις; Αν οι γονεις σου σ'αγαπανε θα το δεχτουν οπως και να 'χει..η ζωη σου ειναι αυτη και εσυ θα την ζησεις..αυτες οι αποφασεις ειναι αποκλειστικα δικες σου και κανενος αλλου..αυτο σε κανει ευτυχισμενη,αυτο να ακολουθησεις:)
Κατ' αρχας πως εμαθαν οι γονεις σου οτι εχεις σχεση;Καλο ηταν να μην τους ανεφερες κατι.Επρεπε να το κρατησετε για τους εαυτους σας για να περασετε καλα οι 2 σας.Τα τριτα προσωπα μονο καταστροφες προξενουν.Τωρα αν θες να το πεις στους γονεις σου να βρεις μια περιοδο που θα σαι οικονικα ανεξαρτητη-μην τυχον τυχει καμια στραβη-.Επισης να εχεις στο νου σου οτι οι γονεις που μας αγαπανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,μας αγαπανε με ολες μας τις επιλογες και οχι υπο συγκεκριμενους ορους.

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ