ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2015 | 18:16

Χθες το βραδυ...

Χθες το βραδυ στην καθιερωμενη βολτα του σκυλου μου, συναντησα μια κοπελα (γυρω στα 18-19 την εκανα) η οποια εκλαιγε με λυγμούς! Θεωρησα πως επρεπε να τη ρωτησω αν ειναι καλα και το εκανα. Αφου ηρεμησε λιγακι και πανω στον πανικο της φανταζομαι δεν συνειδητοποιησε πως ημουν ένας παντελως άγνωστος για εκεινη και ετσι αρχισε να μου μιλαει. Εν ολίγοις αυτο που καταλαβα ηταν οτι καταλαθος ακουσε το αγορι που θελει να λεει σ'εναν φιλο του οτι δεν θα τα εφτιαχνε ποτε μαζι της λογω των (κυριολεκτικα ελαχιστων) περιττων κιλων της και οτι θα ντρεποταν να κυκλοφορησει μαζι της. Παρολο που ηταν βραδυ μπορεσα να διακρινω τα χαρακτηριστικα της. Ειχε ενα υπεργοητευτικο προσωπο, με μεγαλα σκουρα πρασινα ματια και μεγαλα χειλη,μακρια ισια καστανα μαλλια, γυρω στο 1,70 ελαφρώς τσουπωτη και μια φωνη αγγελικη. Κουκλα μου (που ποτε δεν εμαθα το ονομα σου) αν ποτε δεις αυτην την εξομολογηση να ξέρεις πως(όπως αλλωστε σου ειπα) δεν χρειαζεται να κλαις για μαλακες. Να ξέρεις οτι έχεις το ομορφοτερο προσωπο που εχουν δει τα ματια μου και τα περιττα σου κιλα σε κανουν ακομα πιο θελκτικη. Να μην αλλάξεις ποτε και για κανεναν. Πως γινανε οι ανθρωποι ετσι?? Γιατι τόσος ρατσισμος τέλος παντων???
7
 
 
 
 
σχόλια
Τα κιλάκια αμα το παρεις αποφαση φευγουν.. ολα στο μυαλο ειναι.. το σωμα μας ειναι η πρωτη μας κατοικια και το οχημα για να γνωρισουμε τον κόσμο... αμα ο άλλος κοιτάει το αυτοκίνητο αν ειναι ομορφο... και αγνοει τον οδηγό.. τι να πεις... μετραει πιο πολυ να πουλησουμε μουρηστους κολλητους..
κακά τα ψέματα αλλά στις μέρες μας οι περισσότεροι ψάχνουν τον/ την ομορφη ... κανένας δεν πάει σε ένα μπαρ και ψαχνει τον μορφωμένο και τον ώριμο δυστυχώς η πρώτη εντύπωση μετράει αρκετά
είναι αλήθεια ότι έτσι είναι τα πράγματα μέχρι που καταλαβαίνεις ότι η εξωτερική εμφάνιση δεν ειναι το παν. Ωριμαζεις .Μεχρι που ο ωραίος/α στο κρεββάτι είναι μάπα και ο "ασχημος" είναι θεός- θεά!!
αληθεια?? το ρωτας αυτο?? οι περισσοτεροι αντρες ετσι ειναι...εχω 10 παραπανω κιλα νιωθω τελεια με τον εαυτο μου αλλα παντα με κοιτουν με το υφος αχ μωρε την καημενουλα θελει να βρει και αντρα!και δε μιλαω μονο για μικρες ηλικιες αλλα και για 30+ ..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ