O Tραμπ εάν εκλεγεί θα απελάσει από την Αμερική όλους τους παράτυπους μετανάστες

O Tραμπ εάν εκλεγεί θα απελάσει από την Αμερική όλους τους παράτυπους μετανάστες Facebook Twitter
3

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο επικρατέστερος σήμερα μεταξύ των διεκδικητών του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων για να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2016, δήλωσε σε συνέντευξή του που θα μεταδοθεί σήμερα Κυριακή από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News ότι εάν αναδεικνυόταν στο ύπατο αξίωμα των ΗΠΑ, θα απέλαυνε όλους ανεξαιρέτως τους μετανάστες που δεν έχουν άδεια παραμονής και θα ακύρωνε τα διατάγματα του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για το μεταναστευτικό.


«Θα κρατήσουμε μαζί τις οικογένειες, αλλά πρέπει να φύγουν», τόνισε ο Τραμπ στην εκπομπή Meet The Press του NBC News, σύμφωνα με ένα απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε, το οποίο μεταδόθηκε εκ των προτέρων χθες Σάββατο.


Ερωτηθείς σχετικά με τους μετανάστες που μπορεί να μην έχουν πού να πάνε, ο Τραμπ ανέφερε ότι το πρόβλημα θα εξεταστεί, αλλά «πρέπει να φύγουν... ή έχουμε χώρα ή δεν έχουμε».


Ο 69χρονος Τραμπ τόνισε ότι θα ακυρώσει όλες τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου του Ομπάμα για το μεταναστευτικό, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης που προστατεύει από την απέλαση τα παιδιά ανθρώπων που είχαν εισέλθει στις ΗΠΑ παράνομα αλλά έχουν γεννηθεί στη χώρα.


Ο μεγιστάνας των ακινήτων και διασημότητα των τηλεοπτικών ριάλιτι σόου, που παραμένει ο επικρατέστερος μεταξύ των 17 υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ως τώρα, έχει προκαλέσει σάλο με τα προκλητικά σχόλιά του για το μεταναστευτικό. Πρόσφατα καταφέρθηκε εναντίον των παράτυπων μεταναστών από το Μεξικό με ιδιαίτερα μειωτικούς όρους, χαρακτηρίζοντάς τους εγκληματίες και βιαστές.


Στις ΗΠΑ εκτιμάται ότι ζουν σήμερα 11 εκατομμύρια μετανάστες χωρίς άδεια παραμονής.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Με το χρημα που εχει θα εκλεγει, αλλα πιστευω οτι θα ρωτησει και την γνωμη των ιθαγενων ινδιανων αν τον θελουν στην Ηπειρο τους, μια και ακομα και αυτος ειναι "μεταναστης" 4-5-6ης γενιας....(Ενταξει, το μεταναστευτικο ειναι προβλημα παντου, αλλα δεν λυνεται ετσι...)