Γιατί ντρέπεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος;

Γιατί ντρέπεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος; Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
4

«Όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα τους τελευταίους επτά μήνες, η υπονόμευση της οικονομίας, η οπισθοχώρηση όλων των οικονομικών στοιχείων της χώρας, η ύφεση, η απώλεια του πρωτογενούς πλεονάσματος, το κλείσιμο των τραπεζών, το τρίτο μνημόνιο, το νέο μεγάλο δάνειο των 90 δισεκατομμυρίων, ο εξευτελισμός προσώπων και θεσμών, έχουν στην πραγματικότητα έναν υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο: τον κ. Τσίπρα», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την είσοδό του στη Βουλή.

 

Η δήλωση του Ευ. Βενιζέλου κατά την είσοδό του στη Βουλή:


Κοροϊδευόντουσαν μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ, κι όλοι μαζί κορόιδευαν και κοροϊδεύουν τους Έλληνες πολίτες. Κι από κοντά κι ο κ. Καμμένος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.


Βλέπετε τον ευτελισμό της Βουλής;


Ποιος έκανε Πρόεδρο την κα. Κωνσταντοπούλου;


Ποιος έφερε τη χώρα στο σημείο αυτό της εσχάτης εθνικής ταπείνωσης, να συνεδριάζει η Βουλή ξημερώματα για να πάμε αύριο στο eurogroup στο όνομα των αντιμνημονιακών ιαχών, ψεμάτων, ψευδαισθήσεων και εξαπατήσεων που έχουν κάνει τέτοια ζημιά στη χώρα.


Λυπάμαι, λυπάμαι, ντρέπομαι, είπε χαρακτηριστικά.

  

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

3 σχόλια
Μπορω να φαντασθω τον Ευαγγελο Βενιζελο να λειτουργει υπο πολλα και διαφορα "καθεστωτα λογικης διεργασιας".Την λειτουργια του ομως υπο "συναισθηματικα καθεστωτα",μου ειναι πολυ δυσκολο να την φαντασθω.Την δε λειτουργια του υπο "συναισθημα ντροπης",μου ειναι απολυτως αδυνατον.
Πιστεύω πως όλοι οι ΄Ελληνες λαός και πολιτικοί δεν σεβαστήκαμε την πατρίδα μας, αντίθετα την κατακρεουργήσαμε......όλα τα χρόνια τα ίδια γίνονταν... Δεν υπάρχουν δυστυχώς ούτε δίκαιοι ούτε αθώοι...το ίδιο έγκλημα διαπράχθηκε και τώρα....με το 3ο μνημόνιο....
Αυτό το χαμόγελο δικαίωσης με το οποίο κυκλοφορούν δεξιοί και πασόκοι είναι χαρακτηριστικό της άποψης που έχουν για την έννοια της ευθύνης.Καθώς έχουν πολλούς νομικούς στις τάξεις τους καλό θα είναι να μας εξηγήσουν γιατί θεωρούνται αθώοι και δικαιωμένοι δύο που διέπραξαν ένα έγκλημα, όταν το διαπράξει και ένας τρίτος.
Οχι ακριβως γι'αυτο..Κυριως επειδη ο Τσιπρας και γενικοτερα ο συριζα αφενος κατηγορουσε τους παντες ως προδοτες,γερμανοτσολιαδες κτλπ,αφετερου διοτι καλλιεργησε εναν λαικιστικο μυθο περι του ''αλλου'' δρομου,ο οποιος τωρα κατερρευσε.Συμπαθουμε ή οχι Βενιζελους,Σαμαραδες κτλπ,δεν μπορουμε να μην δουμε τα ψεματα που ελεγε ο Τσιπρας και το επιπλεον μεγαλο κακο που εκαναν αυτα στην χωρα προεκλογικα και μετεκλογικα.