«Φέρατε Μνημονιάρα! Βάλτε τώρα και τις γραβάτες για να είστε συνεπείς»

«Φέρατε Μνημονιάρα! Βάλτε τώρα και τις γραβάτες για να είστε συνεπείς» Facebook Twitter
4

Μέσω τουίτς υποστήριξε την ΠτΒ για τις διαδικασίες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας:

«Η γνώμη μου για την ΠτΒ είναι γνωστή, δεν την ψήφισα και έχω συγκρουστεί σφοδρά μαζί της, όμως με συγχωρείτε, με όλες της τις υπερβολές έχει επί της ουσίας απόλυτο δίκιο! Για τέταρτη φορά ο Τσίπρας που δυσανασχετούσε για μία τριήμερο επείγουσα διαδικασία στο παρελθόν τώρα μας βάζει πρακτικά σε ένα 24ωρο να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε το μέλλον της Χώρας. Επειδή αυτός είναι ανίκανος πρέπει να καταργήσουμε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες; Μία φορά επείγον, διότι δεν πρόλαβε, δεύτερη, άντε αλλά 4 φορές σε ένα μήνα; Αίσχος!»

Στην Βουλή μεταξύ των άλλων είπε:

««Πώς αλλάζουν οι καιροί οι νόμοι στα αγγλικά είναι καλοί όταν έχουμε καρέκλα, ενώ όταν δεν την έχουμε οι νόμοι είναι κακοί» 


«Τέσσερις φορές μέσα σε ένα μήνα μας είπατε ή ψηφίζετε ή χρεωκοπούμε.» 


«Δεν μας λέτε τι θα κάνετε με τα φαρμακεία... Το ιδιοκτησιακό των φαρμακείων είναι δέσμευση ή δεν είναι; Ή μήπως υπάρχουν και άλλα κρυφά μέτρα που δεν μας τα παρουσιάζετε σήμερα;»

«Λέγατε ότι η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ είναι πλαστή. Τώρα δεσμεύεστε να την εφαρμόσετε»

«Θέλω πολύ να σας δω να εφαρμόζετε τα φιλελεύθερα μέτρα που φέρατε» 


 «Φέρατε Μνημονιάρα! Βάλτε τώρα και τις γραβάτες για να είστε συνεπείς»

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

4 σχόλια
Καποτε ο συριζα κατηγορουσε τον Αδωνι οτι ειναι ο μεγαλυτερος υποστηρικτης των μνημονιων και τωρα ο ιδιος ο Τσιπρας και το επιτελειο του βγαζουν non-paper υποστηριζοντας το αριστερο μνημονιο...Τι να πεις...Και να φανταστεις καποιοι ακομα θα ξαναψηφισουν συριζα!!!
Χωρίς να υποστηρίζω οτι έιναι σφόδρα λαικιστής ο Άδωνις δεν παραβλέπω οτι έιναι και μια φωνή λογικής εκει μέσα. Τώρα έιναι όλοι τόσο γλυφτουποκριτοάχρηστοι που ο Άδωνης φάινεται κράμα Ελ-Βελ και Αινστάν η όντως είναι σωστός η ιστορία θα το δείξει, εμένα πάντως μου έιναι πλέον συμπαθής.