ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2015 | 22:42

Αυτα

Εχω συνηθισει να καθομαι σπιτι τα βραδια και να βλεπω τηλεοραση, να καθομαι στον υπολογιστη για να σκοτωσω την ωρα μου,να ειμαι κλεισμενη στο σπιτι το σκ, να μην χτυπαει το τηλεφωνο μου ουτε στα γενεθλια μου, να ακουω ατελειωτες ωρες μουσικη μονη μου,να κανω περιπατους μονη μου, να μην γιορταζω τα γενεθλια μου με φιλους, να μην κανω ατελειωτες συζητησεισ και βολτες με φιλους, να πηγαινω με μπανιο παντα ε τους γονεις μου, να το ριχνω στο διαβασμα, να με εχει χεσμενη η φιλεναδα μου απο το δημοτικο, να βλεπω στο δρομο ζευγαρακια να αγκαλιαζονται, τους παλιους συμμαθητες σε σχεσεις... Θα αναρωτιεστε τι ανθρωπος ειμαι. Κι ομως δεν εχω κανει κακο σε κανεναν. Απλα ειμαι τοσο μονη και δεν μπορω να βρω ανθρωπους που θα ειναι διπλα μου.
7
 
 
 
 
σχόλια
Τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη που πέρασε τέτοια φάση..Δεν γνωρίζω τι ηλικία έχεις αλλά μπορώ να σου πω οτι σε νίωθω..Φέτος τελείωσα με τις Πανελλήνιες και αντί να χαίρομαι και να πετάω από την χαρά μου ήμουν πιο εσωστρεφής από ποτέ.Η ευχαρίστησή μου ήταν και είναι να ακούω μουσική ώρες ατελείωτες και να σκέφτομαι..Ένα ξέρω..είναι μια περίοδος δεν θα είναι έτσι πάντα ..φέτος "έχασα" την κολλητή μου.Μέσα σε όλα τα κέρατα του σχολείου έμεινα και μόνη, αλλά κατάλαβα ότι έχω ανθρώπους δίπλα μου που με στηρίζουν και θέλουν την παρουσία μου..Αν θες την συμβουλή μου, νομίζω πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα μεταξύ αυτών που αξίζουν να βρίσκονται στην ζωή και αυτών που δεν..Κάνε μία ανανέωση στον εαυτό σου, να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να σε θαυμάζεις.. καλώς ή κακώς αυτό που νιώθουμε μέσα μας φαίνεται και εξωτερικά.Ίσως βρίσκεσαι γύρω από τα λάθος άτομα, σκέψου τι περιμένεις από τον εαυτό σου και τι από τους άλλους.. Θα σου λυθούν πολλά ερωτήματα!Η ζωή είναι σαν το γυμναστήριο, στην αρχή βαριέσαι να κουνηθείς αλλά μετά δεν ξεκολλάς!Είμαι σίγουρη ό,τι θα βρεις τους ρυθμούς σου!Με αγάπη.
Ουτε αδερφες ψυχες να μην ειμασταν ,,,, τα ιδια και σε μενααα,, πρωι βραδυ σπιτι,,, θαλασσα με γονεις,, τηλεοραση ,μουσικη,, και οι φιλοι μου μαλλον με εχουν χεσμενοι,,.και ειμαι μονο 16,, αχχχ τι θα κανω στα 20;;;;))
ακριβως το ιδιο κι εγω :) βεβαια μια διαφορα μας ειναι πως γνωριζω συνεχεια κοσμο, δειχνουν ενα ενδιαφερον στην αρχη και χτυπανε 3-4 τηλεφωνα αλλα μετα απο λιγο κουραζονται σε οποιον λεω τι ζωη κανω με κοιταει παραξεναολοι αναρωτιουνται πως ειναι να καθεσαι μεσα και απορουν πως δεν εχω φιλους μιας και δεν ειμαι ουτε αντικοινωνικη ουτε αντιπαθητικησε νιωθω 100% και ξερω πως ειναι να βρισκεσαι σε αυτην την κατασταση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ