ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2015 | 19:59

Ψευτικη ασθενεια!

Μενω εξωτερικο εδω και λιγο καιρο και οπως ειναι φυσικο η σχεση μου με την κοπελα μου κρεμμοταν απο μια κλωστη λογω ελλειψη επικοινωνιας ή κοινων παρανομαστων και καθημερινοτητας.Anyway ο αδερφος μου μου αγορασε εισητηρια σαν δωρο εκπληξη ωστε να κατεβω στο νησι να τους δω μετα απο 5 μηνες. Καταφερα και αλλαξα την πτηση μου ωστε να μεινω μερικες ωρες Αθηνα και να δω την κοπελα μου. Ολα ωραια, ολα καλα, ηπιαμε τα βραδυνα καφεδακια μας, αγκαλις, φιλια, γελια λες και δεν ειχε συμβει τιποτα ασχημο αυτους τους 5 μηνες χωρια. Βρηκαμε και την καβατζουλα μας λιγο εξω απο το αεροδρομιο και θυμηθηκαμε τις παλιες καλες νυχτες που ηταν ως συνηθως σκετη αμαρτια.Γυρισα απο τις διακοπες πριν μια βδομαδα και φυσικα η επικοινωνια παρεμενε ανεπαρκης. Υπηρχε αλλα οχι οση θα περιμενα μετα απο την επανασυνδεση και απο τους 2 μας για να μη λεω βλακειες.Ειχαμε προσπαθησει αρκετες φορες να χωρισουμε ανεπιτυχως. Σημερα προσπαθησα αλλη μια φορα με επιχειρηματα να της πω πως αφου δεν προκειτε να ερθει εδω και εγω δεν προτιθεμαι να γυρισω Ελλαδα το προτιμοτερο και για τους 2 ειναι να τα διαλυαμε. Και παλι φιλοι ρε παιδακι μου. Εξαλου προσπαθησαμε 5 μηνες και δεν πηγαινε και φανηκε με τον γυρισμο μου εδω.Η μανταμ αποφασισε να μου πει οτι εδω και 2 βδομαδες εχει κολλησει κονδυλωματα απο τη θαλασσα (και εγω σου λεω οκ το πιστευω και οτι οντως δεν πηγε με καποιον και κολλησε, δεν ειναι εκει το θεμα μου). Την περνω και της λεω πως κυρια μου εχεις κατι τοσο σοβαρο και οχι μονο δε μου το λες αλλα κανουμε και σεξ (δις)? Καθολου ενδιαφερον προς το προσωπο μου? Με τα πολλα μου ειπε πως το'πε για να ενδιαφερθω και να μην χωρισουμε! Φυσικα εγινα τουρμπο και φυσικα θα παω για εξετασεις για να εχω το κεφαλι μου υσηχο!Αλλα ρε κοριτσια, μην το κανετε αυτο! Πραγματικα χανετε οτι καλο εχουμε μεσα μας για σας. Εγω προσωπικα ξενερωσα (και αν οντως εχω κολλησει κατι ενω το ηξερε θα ξενερωσω περισσοτερο). Δε δειχνεις ερωτευμενη ετσι. Μαλακισμενη δειχνεις!
8
 
 
 
 
σχόλια
Η απελπισια μας κανει γελοιους ολους μην τα βαζεις με τα 'κοριτσια'.Ενας πρωην μου ειπε οτι ειχε καρκινο,ΚΑΡΚΙΝΟ το καταλαβαινεις? Μου εφερε και δηθεν εξετασεις και επινε και χαπια -τα οποια αποδειχθηκαν καραμελες- και αφου τον καταλαβα μου εστειλε και τα στοιχεια του νοσοκομειου που 'νοσηλευοταν' στην Αγγλια. ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛ.
Μεγάλε κούλαρε. Αυτό το "τόσο σοβαρό" που λες το έχει το 80% του πληθυσμού. Δηλαδή οι 4 στις 5 με τις οποίες θα πας. No kiddin, φοιτητής Ιατρικής είμαι. Απλά η HPV λοίμωξη εκδηλώνεται όταν έχει πέσει το ανοσοποιητικο. Μια απλή 'ίωση' ειναι δηλαδή με μικρές δερματικές βλάβες. Αυτά για τις γυναίκες γιατί οι περισσότεροι άντρες που μολύνονται με HPV δεν αναπτύσσουν ποτέ συμπτώματα ή προβλήματα από τη λοίμωξη αλλά μπορούν να μεταδώσουν τον ιό στην τρέχουσα ή σε μελλοντικές συντρόφους. Μαλακία της φυσικά, αλλά μην ανησυχείς γι αυτό. Επίσης κολλάει ακόμα κ αν φοράς προφυλακτικό, γιατί είναι περιγεννητική λοίμωξη, απλά αν χρησιμοποιείς μειώνει τον κίνδυνο.
Πολύ σωστά!Να σημειώσω επίσης ότι ο χρόνος εμφάνισης συπτωμάτων δεν ΄λεχει καμία σχέση με το χρονικό σημείο της μόλυνσης,μπορεί να εμφανιστούν και πολλά χρόνια μετά.Όπως είπε και ο φίλος από πάνω δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για τους άντρες,οπότε και να έχει δεν σημαίνει ότι δεν ενδιάφερεται για την υγεία σου.Βέβαια θα όφειλε να στο πει.Παρολαυτά αν είχε θα ήξερε ότι δεν κολλάνε από τη θάλασσα,θα την είχε ενημερώσει ο γυναικολόγος,οπότε η κοπελίτσα θα κάνει καλά να ενημερωθεί λιγάκι για κάποια πράγματα!
Μήπως να κουλάρει και όποιος μαθαίνει ότι έχει καρκίνο επειδή έχουν τόσα εκατομμύρια πάνω σοτν πλανήτη;Μήπως να κουλάρουμε εαν ακρωτηριαστούν τα πόδια μας γιατί , ρε αδερφέ, είναι πολλοί που ζούνε έτσι.Μήπως να κουλάρεις κι εσύ εαν το παιδί ανακαλύψεις ότι είναι του αδερφού σου; Συμβαίνουν αυτά. Καλά δε μιλάω για απάτη, είναι κάτι που το 90% του πληθυσμού το έχει κάνει, κούλαρε εαν σε απατήσει ποτέ η γυναίκα σου έτσι;Και οι μανάδες που κάθονται και κλαίνε πάνω απο τους τάφους των παιδιών τους πως κάνουν έτσι μωρέ; Τόσος κόσμος και τόσοι γονείς έχασαν τα παιδιά τους, οι μόνοι είναι;;;Συγγνώμη αλλα εξοργίστηκα και δεν άντεξα με τις μαλακίες σας που διαβάζω.Έχω φίλη βρε ημιμαθή που μάλλον πήρες πτυχίο πληρώνοντας οι γονείς για να περνάς τα μαθήματα.Είχε κονδυλώματα και έκανε επώδυνη θεραπεία να τα αντιμετωπίσει. Έκανε καυτηριασμό και τα αφαίρεσαν μετά απο πολλά χειρουργεία, είναι σαν χοντροί και μαζεμένοι σπίλοι (σπυριά) σκούρου χρώματος επάνω στο δέρμα, εαν τα δείτε μόνο δεν σας λέω τιποτα άλλο. Λίγοι τα ξεπερνούν μόνιμα.Μην κάθεστε και παίρνετε στα σοβαρά αυτά που λέει ένας φοιτητής ιατρικής (εαν είναι) ή ένας γιατρός. Η αληθινή μαρτυρία είναι απο κάποιον που το έχει ζήσει και όχι που το έχει διαβάσει απλά στα βιβλία.
Ένα μικρό κονδυλωματάκι να μείνει στο δέρμα ο ιός ξανα εξαπλώνεται και χρειάζεσαι αφαίρεση συνέχεια. Μονίμως με κρέμες, αλοιφές πρωί βράδυ, αν μη μπορείς να κάνεις απλά πράγματα όπως να σκουπιστείς, να κατουρήσεις να αφοδεύσεις, αλλάζει η ζωή σου τελείως. Τόσο εύκολα τα έχεις τι να σου πω. Εαν είσαι εσυ φοιτητής ιατρικής εγώ είμαι ο Γεώργιος Παπανικολάου και ανακάλυψα το τεστ ΠΑΠ.
Φιλε έκανα εγγραφή μόνο και μόνο για να σου απαντήσω.Επειδή ο κολλητός μου είναι γυναικολόγος,να ξέρεις ότι τα κονδυλώματα μεταδίδονται αποκλειστικά και μόνο με τη σεξουαλική επαφή.Ούτε από τη θάλασσα ούτε από που θενά αλλού.Η κοπέλα σου σου είπε ψέμματα.Επίσης όταν πολλά παντρεμένα ζευγάρια πάνε στο γιατρό και ένας από τους 2 έχει κολλήσει κονδυλώματα,συχνά ο γιατρός χρησιμοποιεί τέτοιες δικαιολογίες όπως η θάλασσα ή η τουαλέτα,για να μην προκαλέσει πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού.Αυτά απλά για να ξέρεις τι παίζει.Καλή δύναμη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ