Αυτοκτόνησε 27χρονος οπλίτης στην Ορεστιάδα

Αυτοκτόνησε 27χρονος οπλίτης στην Ορεστιάδα Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
8

Ένας 27χρονος στρατιώτης ο οποίος υπηρετούσε στην 3η μηχανοκίνητη ταξιαρχία «Ρίμινι» στην Ορεστιάδα τραυματίστηκε θανάσιμα στις 14:22 το μεσημέρι της Κυριακής με το υπηρεσιακό του όπλο, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του, ενώ τονίζει πως οι συνθήκες και τα αίτια της ενέργειας του Στρατιώτη διερευνούνται αρμοδίως.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών

Ελλάδα / Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών

Ο δήμος Αποκορώνου, εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό της και αναφέρεται στις αρχές με τις οποίες μεγάλωσε η ίδια και έδωσε και στα παιδιά της, τα οποία ήταν στο πλευρό της μέχρι την τελευταία της στιγμή
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Να αφήσει τα συλλυπητήρια λεω εγω το ΓΕΣ, και να οργανωθεί που 1ον Δεν ελέγχει τους φαντάρους αν μπορούν να υπηρετήσουν-ολα γίνονται για τους τύπους και 2ον και κυριότερο, να ελέγχει τι προσωπικό έχει που οι περισσότεροι εκει μέσα έχουν τα θέμα τους και ξεσπούν στους απλούς φαντάρους.Ενας τομέας του κράτους που να λειτουργεί αξιοπρεπώς άραγε υπάρχει; -γενική απορία
"Ενας τομέας του κράτους που να λειτουργεί αξιοπρεπώς άραγε υπάρχει; -γενική απορία".Σαφώς και όχι. Το καλύτερο πού έχει να "επιδείξει" οποιοσδήποτε ελληνικός τομέας είναι το "υποφερτός".Το "αξιοπρεπώς" δεν υπάρχει ούτε για πλάκα, και επίπεδα στύλ "καλό" και "πολύ καλό" η και "εξαιρετικό" ανήκουν σε ελληνικά φίλμ επιστημονικής φαντασίας πού φυσικά δεν πρόκειται να γυριστούν.
Ο προηγούμενος που αυτοκτόνησε ήταν μόνιμος υπαξιωματικός με 18 χρόνια υπηρεσίας...και όποιος κατάλαβε...Επίσης αν πραγματικά αυτοκτόνησε ο 27χρονος στρατιώτης και δεν ήταν ατύχημα,τότε θα αυτοκτονούσε με όποιο τρόπο μπορούσε απλά είχε όπλο και ήταν εύκολο για αυτόν να το κάνει.Ξεκολλήστε μερικοί χαλβάδες με τον στρατό που σας ''ταλαιπώρησε''....συμπλεγματικοί..
Όποιος επισημαίνει τα στραβα ενος κλάδου δεν σημαίνει οτι ειναι συμπλεγματικός. Συνήθως οταν κάτι δεν παει καλα ψαχνόμαστε να δουμε αν όντως και γιατι δεν παει καλά και δεν προσπαθούμε να βγάλουμε τους άλλους χαλβάδες. Ετσι βελτιωνόμαστε.Προσωπικά στην θητεία μου πέρασα μια χαρα, οπότε δεν βγάζω "τα σπασμενα", αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι ο στρατός ειναι παραδεισος και το μεγαλύτερο ποσοστο των στελεχών που διαχειρίζονται στρατεύματα δεν εχουν προβλήματα.Τέλος, το επιχειρημα επειδη κάποιος θα αυτοκτονούσε ετσι κι αλλιως απλα βρηκε το οπλο και ηταν πιο ευκολο είναι τραγικό. Αν ειχε αυτοκτονικές τάσεις γιατι να είναι στο στρατό? γιατι δεν του εδωσαν αναβολή? γιατι του εδωσαν οπλο?