Οκτάχρονο αγόρι με καρκίνο γίνεται παλαιστής κι υπογράφει συμβόλαιο με την WWE!

Οκτάχρονο αγόρι με καρκίνο γίνεται παλαιστής κι υπογράφει συμβόλαιο με την WWE! Facebook Twitter
1

Οκτάχρονο αγόρι με καρκίνο γίνεται παλαιστής κι υπογράφει συμβόλαιο με την WWE! Facebook Twitter

 

Όταν η WWE (World Wrestling Entertainment) ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει νέα σεζόν για το τηλεοπτικό reality "Tough Enough", χιλιάδες άνθρωπες δήλωσαν συμμετοχή με την ελπίδα να επιλεγούν στο show και να κερδίσουν ένα συμβόλαιο.

 

Ανάμεσά τους και ο οκτάχρονος Elijah Mainville, που εκτός από το όνειρο να γίνει επαγγελαμτίας παλαιστής, στη ζωή του τα τελευταία πέντε χρόνια παλεύει και με τον καρκίνο. Ο μικρός Elijah διεγνώσθη με μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου, η οποία επηρεάζει το νευρικό του σύστημα, όταν ακόμη ήταν τριών ετών κι έκτοτε κάνει χημειοθεραπείες. Αν και τον Απρίλιο, οι εξετάσεις του έδειξαν πως η αποθεραπεία πηγαίνει καλά, τα χαρμόσυνα νέα δεν κράτησαν για πολύ, αφού τον Ιούλιο η υγεία του επιδεινώθηκε ξανά.

Η μητέρα του Elijah αποφάσισε τότε να κάνει πραγματικότητα το μοναδικό όνειρο του γιου της, να γίνει επαγγελματίας παλαιστής, και να κλείσει μία εμφάνιση σε αγώνες της αμερικανικής ψυχαγωγικής πυγμαχίας, γνωστή ως WWE. Τον τράβηξε λοιπόν ένα βίντεο, όπου ο μικρός κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων του και των γνώσεων του στην πυγμαχία και το ανέβασε στο Youtube.

Η ανταπόκριση φυσικά ήταν σχεδόν άμεση. Οι υπεύθυνοι είδαν το βίντεο κι αμέσως του ετοίμασαν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας- όπως είθισται με όλους τους εν ενεργεία αθλητές.

 

Στη συνέχεια τον κάλεσαν να εμφανιστεί ζωντανά στο show προκειμένου να το υπογράψει και να τιμηθεί με τον επίσημο τίτλο του επαγγελματία πυγμάχου!

"Θέλω ο κόσμος και οι αντίπαλοί μου να με αποκαλούν Drax Shadow και θέλω όλοι να ξέρουν ότι δεν πρέπει να φοβούνται το σκοτάδι, αλλά μόνο τη σκιά" δήλωσε κατενθουσιασμένος ο Elijah, που συνοδευόταν από τον αγαπημένο του ήρωα Stardust.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια