Κλείνει η Βουλή "χάριν ανάπαυσης"

Κλείνει η Βουλή "χάριν ανάπαυσης" Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
6

"Χάριν ανάπαυσης" υπουργών και βουλευτών η Βουλή θα παραμείνει κλειστή για 10 ημέρες, σύμφωνα με εισήγηση του πρωθυπουργού και απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων.

 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ισχυρίζεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας της ζήτησε το διάστημα 6 έως 16 Αυγούστου να παραμείνει κλειστό το Κοινοβούλιο.

 

Στόχος της κυβέρνησης άλλωστε είναι να "κλείσει" όλες τις εκκρεμότητες με τους εκπροσώπους των θεσμών τις επόμενες ημέρες ώστε να ολοκληρωθεί και ψηφιστεί η νέα συμφωνία το διάστημα 17-20 Αυγούστου.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Στις 14 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΕΛΑΣ - Ποιο κόμμα «κλειδώνει» στην τρίτη θέση

Με το σενάριο του εκλογικού αιφνιδιασμού να έχει πλέον απομακρυνθεί, τα κόμματα διαμορφώνουν την στρατηγική τους με ορίζοντα τις εθνικές εκλογές της άνοιξης του 2027
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΡΓΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μετατρέπουμε τις δεσμεύσεις σε έργο, αυτό είναι το πραγματικό τεστ αξιοπιστίας

Αναφέρθηκε και στο νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξη που είναι αποκλειστικά από εθνικούς πόρους και αποτελεί «το κεντρικό εθνικό αναπτυξιακό εργαλείο της χώρας για την επόμενη πενταετία 2026-2030»
THE LIFO TEAM
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

Πολιτική / 52 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Τα «πηγαδάκια» στο Προεδρικό - Οι «εκλογές την άνοιξη», τα Γλυπτά του Παρθενώνα και οι απόντες

Η φετινή επετειακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εντός του Προεδρικού Μεγάρου, αντί για το παραδοσιακό κιόσκι στον κήπο, λόγω καιρού
THE LIFO TEAM
ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΛΠΕΣ

Πολιτική / Πρόωρες εκλογές: Τι προβλέπει το Σύνταγμα και ποια είναι η διαδικασία μέχρι τις κάλπες

Το Σύνταγμα προβλέπει συγκεκριμένες προϋποθέσεις και χρονοδιαγράμματα για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών, με βασικές διατάξεις τα άρθρα 41, 37 και 53
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Ούτως ή άλλως για 'μορφιά έχει καταντήσει το κοινοβούλιο, τι ανησυχείτε μερικοί; Μέτρα περνάνε οι άνθρωποι, δεν νομοθετούν. Ότι θα πάνε διακοπές μας πείραξε, ότι η ελληνική βουλή απλά περνάει μέτρα και δεν νομοθετεί δεν μας πειράζει.
Νοοτροπία τεμπελχανάδων δημοσίων υπαλλήλων. Η χώρα έχει διαλυθεί κι αυτοί θέλουν διακοπές.Όσοι δεν έχετε ανανεώσει διαβατήρια προτείνω να το κάνετε ASAP.